- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.261
Balkonumun kapısını actım suan onunde oturuyorum cıcegım, habıre bıkmadan benı dınledıgın ıcın cok sagolZor bir süreçten geçiyorsun kuzum bunlar psikolojik olarak etkilendiğinden oluyor. Sana öyle geliyor. Camını aç derin derin nefes al sıcak bir bitki çayı iç. Yatağına uzan sakinleştirici veya sevdiğin müzikleri dinle unuttuğun an o his geçicek. Ama sen böyle strese girersen hasta olcan . Ateşin bile çıkar kendini çok sıkıyorsun. Kafana görede ilaç içme sakın
Her zamanBalkonumun kapısını actım suan onunde oturuyorum cıcegım, habıre bıkmadan benı dınledıgın ıcın cok sagol
Canım boğazında kalmadı bir çeşit takıntı ben de bir dönem portakal suyu genzime kaçtıktan sonra bunu uzun bir müddet yaşadım hala da bazen boğazımda kalacak korkusu yaşıyorum. Hastaneye gitmene gerek yok o an düşüncelerle telki ver canım kendine zamanla geçer inşallah bazen bana da olduğunda hiçbir şey yemediğim de oldu sonra anlamadan geçiyor o ve yiyorsun.Arkadaslar, son zamanlarda zor hastalıklı üzücü bir surecten geciyorum.
Mevzu hastalık olunca pek guclu de olamıyorum. Bende son zamanlarda bogazımda bısey kaldı hıssı basladı.
Once cekırdek yerken kabuk kaldı gibi hissettim ya da kaldı gercekten ve tansiyonum dustu ellerim buz kesti taksi cagirip araba dahi kullanacak durumda degıldım paniktem,taksı cagırıp hastaneye gittim. Fılm cektı ler ve hıcbısey yoktu bogazımda. Eve dondum.
Bundan bir kac gun once balık yaptım ve ilk lokmamda kılcık kaldı gibi hissedip anında yemegı bıraktım mutfakta asagı yukarı hızlı hızlı dolanmaya basladım. Kuru ekmek yuttum ve o aksam yemek yiyemedim sadece kuru ekmek yedim.
Yine hastaneye gidecektim ama aynı doktora denk gelme fikri caydırdı beni. Ya yine bisey cıkmazsa diye dusundum.
Yarınsı bu his gectı zaten.
Simdı de hap yuttum, basım agrıyordu. Ictım hapı ve suan hap bogazımda kalmıs gibi hissediyorum ellerim yine buz gibi. Korku ve panik yasiyorum dısarı cıkma yasagı olduğu ıcın kat kat yasiyorum suan korkuyu ve aklima buraya yazmak geldi.
Sızce bunlar psikolojik mi yoksa gercekten hap bogazımda mı kaldı.
Sorduğum soru bile delice geliyor bana.
Bogazımda kalsa tıkanırım diyorum ama boyle dusunmeye engel olamıyorum.
Tansiyonum dusuyor korkunca annemlerdeyim ama annem hastanede kalıyor babam yanında ben evde yine tekim.
Bır fikriniz var mı?
Mutlaka sık sık dinle fayda ettiğini anlayacaksın. Altındaki yorumları okuma şuan etkilenmeye müsaitsin ve internette belirti hastalık araştırma zamanla ilaçların tesiriyle de geçecek inşallah mümkün olduğunca sık sık faydalı videolar izleizledim biraz tavsiye ettiğin videoları çok tşk ederim
Bıttı karantına niloya cıgım ama tansiyonu yuksek annemın, pazartesi uzman doktor gorene kadar kalacak orda.Canım boğazında kalmadı bir çeşit takıntı ben de bir dönem portakal suyu genzime kaçtıktan sonra bunu uzun bir müddet yaşadım hala da bazen boğazımda kalacak korkusu yaşıyorum. Hastaneye gitmene gerek yok o an düşüncelerle telki ver canım kendine zamanla geçer inşallah bazen bana da olduğunda hiçbir şey yemediğim de oldu sonra anlamadan geçiyor o ve yiyorsun.
Annen neden hastanede canım geçmiş olsun karantina bitmedi mi nedir durum?
Anneciğine çok geçmiş olsun geçer inşallah gözetim altında olması daha iyiBıttı karantına niloya cıgım ama tansiyonu yuksek annemın, pazartesi uzman doktor gorene kadar kalacak orda.
Bendeki bu durum ilerlerse dıye de korkuyorum, sence doktora gitmelı mıyım?
Evet canım ya hep boyle surerse, ekmek yerken olmuyor mesela ekmek yerken de olmaya baslarsa? Senın nasıl gectı?Anneciğine çok geçmiş olsun geçer inşallah gözetim altında olması daha iyi
İçinin rahat etmesini istersen git bende de bu durum Oya Aydoğanın ölümünden sonra oldu ya benim de boğazımda bişey kalır ters yere gider ölürsem diye korktum ara ara hala oluyor ama geçiyor dikkate almazsan geçiyor bir zaman sonra ilerlerse derken takıntı olarak mı
Kendiliğinden geçti ama ara ara yine oluyor anlamıyorum geçiyor sonra Allah korusun ne diyelim Oya Oydoğandan sonra oldum böyle ya benim de kalırsa boğazımda falan diye korkma canım ilerlemez anlamadığın anda geçiyor takıntıya dönüşürse gidersin ama çok dikkate almamaya çalış düşünceleri dinledikçe daha çok artıyor dikkate almayınca kendiliğinden gidiyorlarEvet canım ya hep boyle surerse, ekmek yerken olmuyor mesela ekmek yerken de olmaya baslarsa? Senın nasıl gectı?
Bende de vardı o durum hatırlamaya çalışıyordum bitmiyordu sürekli başa sarıyordum çok kötü bi durum.. Ama doktorum zor olsa da onu hatırlamaya çalışmak yerine bu bi hastalık ilaç kullandım da bunların olmadığını gördüm bu düşünceler hatırlamaya çalıştıklarım benim için yapsam da bişey getirmeyecek de ve aklına geldiğinde bu düşüncelere gelicek de ve asla düşünceye dalma demişti dalma beynini kemirir biliyorum ama bir kere daldın mı tekrar tekrar oluyorhanımlar ne dediğinden emin olamayanlar oluyor mu? benim gibi okb’liler anlar.bu durum için napıyorsunuz bir kaç saat önce bir şeyler düşünüyordum şuan ne düşündüğümden emin olamıyorum acaba ne demiştim diye düşünüp duruyorum kafayı yiyeceğimilaç da kullanıyorum antidepresan nolacak bilmiyorum bu halim
Ne yapalım canım aileler vefat etti. Eş de bir yere kadar sabrediyor erkek halimle çocuga bak yemek yap bulaşık temizlik çaöaşır her iş bana kaldı 20 gündür artık dayanamıyorum iyileş diyor ne diyeyim haklıdır da. Gerçekten çok zor bu hastalıklar allah kimseye vermesin bizim bütün herşey altüst oldu...
Geçen kış senin gibiydim boğazımda bişey kalıcak korkusuyla yemek yiyemiyordum.Ama hiç birseyde kalmıyor o bizdeki kaygı bozukluğu bunu yaşayan tek sen değilsin bu beni öldürmüyor diye rahatlatacak sen kendini ben ilk oldugunda araştırma Hastanesi'ne gitmiştim gece doktor bile güldü o yüzde bu piskoloji dediğimi her şeyi yapar .Eşim pozitif benimde on beş gün inşallah iyi geçer.Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olunca bende bunaliyorum .Arkadaslar, son zamanlarda zor hastalıklı üzücü bir surecten geciyorum.
Mevzu hastalık olunca pek guclu de olamıyorum. Bende son zamanlarda bogazımda bısey kaldı hıssı basladı.
Once cekırdek yerken kabuk kaldı gibi hissettim ya da kaldı gercekten ve tansiyonum dustu ellerim buz kesti taksi cagirip araba dahi kullanacak durumda degıldım paniktem,taksı cagırıp hastaneye gittim. Fılm cektı ler ve hıcbısey yoktu bogazımda. Eve dondum.
Bundan bir kac gun once balık yaptım ve ilk lokmamda kılcık kaldı gibi hissedip anında yemegı bıraktım mutfakta asagı yukarı hızlı hızlı dolanmaya basladım. Kuru ekmek yuttum ve o aksam yemek yiyemedim sadece kuru ekmek yedim.
Yine hastaneye gidecektim ama aynı doktora denk gelme fikri caydırdı beni. Ya yine bisey cıkmazsa diye dusundum.
Yarınsı bu his gectı zaten.
Simdı de hap yuttum, basım agrıyordu. Ictım hapı ve suan hap bogazımda kalmıs gibi hissediyorum ellerim yine buz gibi. Korku ve panik yasiyorum dısarı cıkma yasagı olduğu ıcın kat kat yasiyorum suan korkuyu ve aklima buraya yazmak geldi.
Sızce bunlar psikolojik mi yoksa gercekten hap bogazımda mı kaldı.
Sorduğum soru bile delice geliyor bana.
Bogazımda kalsa tıkanırım diyorum ama boyle dusunmeye engel olamıyorum.
Tansiyonum dusuyor korkunca annemlerdeyim ama annem hastanede kalıyor babam yanında ben evde yine tekim.
Bır fikriniz var mı?
Cok gecmıs olsun en kısa zamanda atlatırsınız saglıklı gunlerınıze donersınız ınsallah.Geçen kış senin gibiydim boğazımda bişey kalıcak korkusuyla yemek yiyemiyordum.Ama hiç birseyde kalmıyor o bizdeki kaygı bozukluğu bunu yaşayan tek sen değilsin bu beni öldürmüyor diye rahatlatacak sen kendini ben ilk oldugunda araştırma Hastanesi'ne gitmiştim gece doktor bile güldü o yüzde bu piskoloji dediğimi her şeyi yapar .Eşim pozitif benimde on beş gün inşallah iyi geçer.Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olunca bende bunaliyorum .
Açtığım konuya bakıp bir yardımcı olur musunuz lütfenCok gecmıs olsun en kısa zamanda atlatırsınız saglıklı gunlerınıze donersınız ınsallah.
Bırden bire basladı bu bende ve korkuyorum.
Ilac falan kullandınız mı
İlaç ara ara trans.... Alıyorum .Şimdide reflumu var gaatritmi anlamadım boğuluyorum midem yukari geliyor sanki yanmada var endoskopi olmam lazim acil.Benim gibi hastalar biri bitince diğerini başlatıyoruz yani hastalık hastasıyım belki bişey yok ama orda var gibiCok gecmıs olsun en kısa zamanda atlatırsınız saglıklı gunlerınıze donersınız ınsallah.
Bırden bire basladı bu bende ve korkuyorum.
Ilac falan kullandınız mı
Nasıl bakacağızAçtığım konuya bakıp bir yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?