Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

O an düşündün bitti, söyledin bitti. Herşey yolunda merak etme. Sen şuanı yaşıyorsun artık, onlar geride kaldı

Canım benim yasını gördüm aynı şeyleri yaşadım eşim kimse anlamıyordu anlamalarını da bekleme zaten.. Sana yazıcam bugün konuşalım rahatla birazda olsa bebeğim biraz sakinlesin daha rahat yazarım

Geceleri çok kötü uyanıyorum çok kötü iç sıkıntısı kafayı yicem deli Olcam kendimi bilmşycem gibi şeyler geliyor hep aklıma ölde kurtul diyorum korkuyorum sakinleşemiyorum çarpıntım oluyor bu kez ondan sıkıldığım artık bi çözüm bulamıyorum bitmiyor biri bitiyor biri başlıyor tek çözüm ölümmüş gibi geliyor hep bunu düşünüyorum bıktım artık

Merhaba tekrar dan bu bahsettiklerini 6 ay aralıksız yaşadım kalbim çıkıyordu yerinden bişey olcak ölücem Azrail başımda canımı alıyor sanıyordum hatta geçen sene sürekli kanser oldugumu düşünüp uyuyamıyordum hep vucudumu dinliyordum her yerim ağrıyor gibiydi yutkunamıyordum yine böyle düşünürken uykumdan nefessiz uyandım uyumaktan da korkuyordum kalp krizi geçiririm diye eşimden su istedim ama çok kötüyüm arkasından koştum ölüyorum diye kapıdan çıktım yere düştüm beni balkona çıkardı dedim hakkını helal et ellerime baktı buz gibi su içinde alnım falan kızıma iyi bak diyorum ama zor konuşuyorum 20 saniyede bir geliyor bişey ne oldugunu tarif edemem tuhaf bir duygu canımı alacaklar bu kez ölüyorum diyorum sırtım alev alev yanıyordu gerçekten yanıyordu omuzlarım falan sonra bişey olmadı gündüz böyle şeyler yok ama akşam başlıyor 6 dan sonra hergün hastaneye gittim kalp krizi diye halbuki bunları yıllar önce yaşadım ama insan her yaşadığın da gerçek sanıyor bu sefer gerçek diyor önceki başkaydı öyle değil bu kez bişey var diyor en sonunda dayanamadım doktora gittim ilaçları zaten bi 6 ay önce bırakmıştım 2 inci bebeği düşündüğüm için tekrar ilaca başladım birde keyifsiliğimi sürekli düşünüyordum eskiden keyif aldıgım şeylerden neden keyif almıyorum falan yani hayat sadece nefes alamıyorum neden keyif almıyorum neden böyleyim dünyanın sonu mu gibi şeyleri düşünmekle geçiyordu eski günleri düşünüyorum çocukluğum falan ben miydim diyorum o günleri yaşayan zaman içinde kayboldum gidiydi sanki yabancılaşma yaşadım herşeye ve 2.5 ay önce bir düşük yaptım çünkü gebeliği depresyon dan anlamadım hissetmedim ilk bebeğim de oldugu gibi gelmiyordu merhamet sevgi yoktu.. Düşükten sonra doktora gitti 3üncü psikiyatr bu ilaçları kullanmaya başladım şuan iş yapıyorum yemek yapıyorum hala eski çok sevdiğim şeylere keyfim yok ama üzerinde durmuyorum geçicek bunlar diyorum herşeyi düşünmemeye çalışıyorum normal görmeye çalışıyorum akşamları kızmı eşime bırakıp temiz hava alıyorum yürüyorum dün kitaba başladım herşeyi isteksiz yapsam da beynimi iyi şeyler yaptığıma ikna etmek ve ilaçsız kendi duygularım la yaşamak zorunda oldugumu 15 yılın sonunda anladım çok zor ilaçlar çok ağır değil bırakınca biliyorum beynim bana oyunlar oynucak yutkunamıyorum gibi gelicek ağrılarım olucak ama dicem ki bu kez inanıcam bunlar beynimin oyunu ilaç içerken hiç biri olmuyordu.. Şimdi bana öyle geliyor ve üzerinde durmıcam.. Şimdi den bu terapi leri yapmaya başladım.. Ve ilaçları bırakınca da yapıcam beynim buna alışcak ve en önemlisi bu hastalıkta bağırsaklar bol kefir ev yapımı yogurt yemek gerekiyor çünkü en çok serotonin bağırsaklardan beyne gidiyor.. Senin için ne yapabilirim istersen beraber bi terapi yapalım zorla kendini kalk yeniden ayağa bunlar geçicek hiç birşey kalıcı değil bu hayatta hiç bir hastalık üzüntü neşe huzur bile

Canım sana da yazamadım kusura bakma benim ataklar arttı bu ara teyzem yoğun bakımda durumu kritik covidi ağır geçiriyor kuzenlerime teselli verirken kendim de çok kötü oldum annemin yanında olamıyorum bulaşma riskine karşı akşam zanax aldım nefesim kesildi atlatıcaz inşallah canım inan şuan ben de kötüyüm dualarla ayakta durmaya çalışıyorum umut var içimde hayata dair Allahım şifa versin umudumuzu almasın sen de güçlü durmaya çalış benim yine nüksetti iyiydim ama şu sıra kötüyüm

Geçicek inşallah canım hepinizin ki görmezden gelmeli kendimizi çok dinlememeye çalışmalıyız normal sinyali vermeliyiz beynimize hayatın belli noktasında herkese olur diyip geçmeliyiz geçicek inşallah iyi olcaz inşallah

Yok cnm kusuru olurmu hiç teyzene acil şifalar diliyorum Allah tan umut kesilmez korktuğuna uğratmasın kimseyi
Niloya çevremde beni anlayan umut verecek kimse yok hatta olan umudumu da aldılar eşim anlamıyor sıkıldım artık bu durumdan dedi evin çocukların düxeni bozuldu eski hayatımızdan eser yok sabah çok kötü oluyorum sanırım anksiyete krizi ve kimseye söyleyemiyorum dualarım teyzenle ve seninle

Canım bu hastalığı yaşamayan anlamıyor ben de beni anlayanlarla konuşuyorum bunu napayım dünden beri nefesim kesiliyor dün akşam zanax aldım eşi gidecekti evde tek başıma kızımla kalacaktım korktum ama napabilirim elimden bişey gelmedi passiflora hapı içiyor musun biraz azaltıyor mu anksiyeteyi eğer azaltıyorsa ben de alıcam eczaneden inşallah her an kötü bişey olacak hissi korona da çok etkiledi bi yere gitmeye korkuyorum evde oturuyorum annemlere bile gidemiyorum geçecek inşallah bu günler de sabah kalktığımda yatarım bugün diyordum ama yine iş yaptım biraz evde iyi geldi sen de bişeylerle meşgul olmaya çalış biliyorum zor ama geçecek inşallah

Sağolasın canım inşallah evet herkes hayatın bir döneminde kaygı bozukluğu yaşıyor geçecek inşallah bu günler de

Şurubunu içiyorum ben cnm ya korkuyorum niloya inan çarpıntı olacak diye konuşmaya bile korkuyorum yoksa yoksa inan o anlarda bende isterim kendimi oylamayı ama olmuyor sütüm tamamen kesildi artık niloya bide benim korkularımm çok yüksek mesela sabahları yoğun iç sıkıntısı titreme korku deli olma kendimi kaybetcem yada kendime bişey yapcam korkusu oluyor ilaç etkisi mi bu yoksa doktora mı gideyim bilemiyorum

Bende çok kötüyüm... Aynı benimde eşim de artık şikayetçi. Bende düzelemedim bir ay oldu... Artık kendimde kendime dayanamıyorum ne olacak halim bilmiyorum...

Bende çok kötüyüm... Aynı benimde eşim de artık şikayetçi. Bende düzelemedim bir ay oldu... Artık kendimde kendime dayanamıyorum ne olacak halim bilmiyorum...
Eşim destekçi olsaydı arkasını dönmeseydi umutluyum sanki ama ne yanımda ne arkamda kimse yok artık anlatıyorum anlamıyor beynime söz geçirebilsem elimde olsa bunları yaşamak ister miyim hiç

Yok o dediklerin aynısı bende de oluyordu sabahları uyanınca genelde daha çok oluyor ilaçlar etki etmeye başlayınca azalacak inşallah peki passifloranın etkisini görüyor musun içince sütün tamamen mi gitti napıyorsunuz bebişe canım kaç aylıktı?

Bugün sanki zor geçti şurup la 1 kaşıkla geçiyordu ama bugün öyle olmadı etkisimi azalıyor acaba Bebiş 40 günlük oldu bugün mama içiyor

Bugün sanki zor geçti şurup la 1 kaşıkla geçiyordu ama bugün öyle olmadı etkisimi azalıyor acaba Bebiş 40 günlük oldu bugün mama içiyor
Ya aslında bir kaşık pasifflora ile şikayetleriniz geçiyorsa durumunuz pek ağır olmamalı diye düşünüyorum ben. Yani kendimle kıyaslamak doğru mu bilmiyorum ama benim kullandığım ilaç çok daha ağır bir ilaç üstelik 225 mg alıyorum günlük 3 doza denk geliyor ama bana mısın demiyor bu sefer. oysaki ilk atağımda bu doz beni çok düzeltmişti. Sizin şurupla düzeliyor ise bence çok şanslısınız için saatine dikkat ederek eğer bir kaşık az geliyor diye düşünüyorsanız sorun dr a iki kaşıka çıkartır belki ve tamamen geçer şikayetleriniz.

İlaçlar yok galiba benim anladığım sadece şurup var. Bebek mama alıyorsa eğer aslında ilaç da etkili olabilirdi belki. Bilemedim denemekte fayda var bu durumdan kurtulmak için ben ne gerekiyorsa hangi ilaç hangi terapi ben hemen yapardım şahsen. Bir aydır ne çektiğimi bir ben bir allah bilir. Gerçekten yaşamayan anlayamaz bu durumu dışardan bakınca sapasağlam insan ama o kafanın içindekiler seni öyle kilitliyor ki bir ölüden tek farkın nefes alabiliyor olmak oluyor. Allah yardımcımız olsun. Dua edelim belki kabul olur yarabbim şifa versin..

Canım sen daha lohusasın yani ee bu durumları yaşaman çok normal ilk bebeğin mi olsun sağlıklı olun ikiniz de varsın mama yesin. İlk başta 2 ölçek bana iyi geliyordu ama sonra farkettim 2 ölçek yetersiz geliyor 3 ölçek alıyordum sanırım sana da öyle oldu 3 ölçeğe kadar çıkılıyor diye biliyorum o yüzden ben 3 ölçek içmiştim bak ben sana dedim şurup rahatlatacak diye gördün mü ileride diğer ilacın etkisi göstermeye başlayınca buna gerek kalmayacak 2 gündür ben de çok iyi değilim anksiyete tavan yine her an kötü bişey olacakmış hissi sık sık atak gelmesi biraz zorlandım 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…