Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kullanıyorum ilaç gece yatarken içiyorum ama atak bu aralar çok geliyor her an kötü bişey olacak hissi
İlaç adı ne yani ilaca rağmen nasıl atak geliyor
Canım benim üzülme düzelicez biraz gayret biraz camı aç bişey düşünmeden hava al içine çek lütfen beynine olumlu şeyler gönder bende çok yoruldum dua ediyorum sürekli Allah ol der ve olur inşallah isterse bizi sıhhate kavuşturur

İyiydim stresli bir dönemden geçtiğim için ataklar geliyor ilaç içince gelmiyor mu sanıyorsunuz

İyiydim stresli bir dönemden geçtiğim için ataklar geliyor ilaç içince gelmiyor mu sanıyorsunuz
Cok gecmis olsun, ama bende kaygi istese de cok fazla yukselemiyor ilaclari kullandigim surecte. Eğer bir hafta kadar duzensiz kullandiysam artma olabiliyor. Acaba bunu doktorunuza soyleseniz mi belki ilacinizi değiştirir. Cip.. kaygi bozukluguna cok etkiliymis kanitlanmis. Ilac tavsiyesi olarak degil de bu grup ilaçlar kaygiya iyiymis tabii doktor ne derse en dogrusu odur gene.

Zor gunler gecirirken kayginin yukselmesi cok normal ama atak seviyesine gelmesi biraz dusundurdu sadece.
Cok geçmiş olsun tekrar

Teşekkür ederim o ilaçla kaç tane arkadaşım atak yaşıyor teyzemin durumu kritik insan ister istemez panik oluyor ben iyiydim tüm işlerimi yapıyordum bikaç gündür çok stresliydim kuzenlerimi teselli etmeye çalışırken etkilendim

Çok zorlanıyorum artık süre uzadıkça ev ortamı da daha gergin hale geldi. Eşim sürekli çocuğa bağıran çağıran bi adama döndü benim bu hastalığım yüzünden ona kalınca bütün yükler taşıyamıyor maalesef. Şuan sağlam insanı al bizim eve getir hasta olur öyle bir ortam var. Bende artık çok yoruldum kendimden de hastalıktan da hayattan da bıktım usandım. Allah ecelimle canımı alsa da kurtulsam diyorum çoğu zaman artık içimden....

Acaba öyle ektsra stresli olduğun kritik dönemler için yapabileceğin birşey yada alabiliceğin ekstra bir ilaç ya da şurup vs yok mudur ki canım dr sordun mu hiç? Ben her muayeneye gitriğimde aklımda bir çok şey oluyor ama o odaya gidince hepsini unutuyorum. Bir dahakine yazmaya ve yanımda götürmeye karar verdim artık...

Bana da ilaç hep yaradı bundan önceki majör depresyonlarımın ikisini de ilaçla atlatabildim ve ilaç kullanırken çok iyiydim dr azaltıp bir süre sonra kesiyor ilacı haliyle. İlaç kesintisinden 6 - 7 ay geçti mi benim hastalık tekrarlıyor. Böyle olunca da bu üçüncü depresyonum oldu. Ancak bu sefer yaklasık 1 aydır ilaç almama rağmen düzelemiyorum neden olabilir acaba???

Aslında sizinki demekki çevresel faktörler ile artışa geçiyor ya da tetikleniyor. Bu ekstra zor dönemler için alınabilecek bir önleminiz var mı acaba dr. a sormak lazım. Mesela bende bu sonuncu depresyon ortada hiç bir sorun yokken herşey çok normalken birden bire oldu. Birşeye üzüldüğüm ya da herhangi bir olaydan etkilendiğim için olmadı. Hastalanmama bir sebep bulamıyorum şöyle bir olay oldu ya da şöyle büyük bir sıkıntı yaşadım ve o yüzden depresyondayım diyemiyorum. Birden bire geldi o karabulutlar ve gitmek nedir bilmiyorlar....

Bilmiyorum ki benim en çok bişeylere üzüldüğümde artıyor

Öyle gibi duruyor peki dra bahsettiniz mi bu durumu. Normal tedaviye ek olarak böyle ekstra sıkıntılı durumlar olduğunda yapılacak bir şey vardır belki olmaması için atakların.
Konuşacağız bu durumu daha gidemedim burada çok yaygın virüs Bursa şuan her yer çok tehlikeli

Doktor bişey diyor mu şukadar sürede normal olursun ilaçlar şu zaman etki gösterir diye baya oldu artık etki göstermesi lazım.. Daha önce nasıldı ne kadar sürede düzeldin

Doktor bişey diyor mu şukadar sürede normal olursun ilaçlar şu zaman etki gösterir diye baya oldu artık etki göstermesi lazım.. Daha önce nasıldı ne kadar sürede düzeldin
İlkinde yaklaşık 1.5 ay sonra falan düzeldim. İkincisinde 2 aydan fazla sürmüştü düzelmem. Doktor ilaç etkisini 20 günden önce göstermez dedi 6 haftayı bulabilir etki etmesi dedi dozu artırtırdı tekrar kontrol verdi 20 gün sonraya. Doktor tarih veremiyor tabii ama söylediği depresyon iyileşen ama tekrar eden bir hastalıktır ilaçlarını kesmeyeceğiz daha uzun süre kullanacaksın iyileşince de. Düzelecek diyor uygun doz ve zaman gerekli diyor.

Konuşacağız bu durumu daha gidemedim burada çok yaygın virüs Bursa şuan her yer çok tehlikeli
Olsun Gidince sorarsınız. Kocaeli de çok fena ama ben o kadar kötüyüm ki kafamın içindeki bu cehennemden kurtulmak için işe yarayacağını bilsem hergün giderdim dra. Dün dü kontrolüm gittim dra kontrole. hatta kapsam belki de ölürüm de kurtulurum coronayı diye düşündüm hep..

Bu anksiyete öldürüyor beni gerçekten.özellikleri gece krizleri çok oluyor.uyuyamıyorum da zaten.ilaçlara da baya dirençliyim benzodiazepinler bile pek etkili olmuyor bende.panik ataklar da hiç peşimi bırakmaz zaten resmen ikisi birbirinin içine geçiyor gibi hissediyorum.

Bir ay az, iki ay gecince gene iyi olacaksiniz inşallah... Ilaclari her gun ayni saatte almaya ozen gosterin. Cok gecmis olsun, geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…