Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canım inşallah hayır onun tedavi edici ilacı da var anksiyete ve atağı azaltıcı da passiflora yazmış diğer ilaç etkisini gösterene kadar kullanması için sana vermedi mi doktorlar depresyona da veriyor o ilaçlardan bazıları enerji veriyor diye

Yok cnm bana bi kuvvetli bir antidepresan bir de tranko verdi. Ama benim anlamadığım nokta diğer iki atakta 1 ay da şıp diye beni ayağa diken bu ilaçlar bu sefer kar etmiyor. Çok yoruldum artık niloya inan hayat bu şekilde çok zor ve acı verici...yaşamak bazı insanlar için ne kadar güzel ne kadar neşe dolu herkes yiyor içiyor geziyor ve günlerini gün ediyorlar. Bense beynimin içindeki bu hastalıkla yaşayan bir ölüden farksızım. Çok üzülüyorum neden ben bunları yaşamak zorundayım neden diğer insanlar gibi hayatıma işime gücüme bakamıyorum yaşamak neden bu kadar zor geliyor. Bilmiyorum niloya düzelememe ihtimalini düşündükçe çok korkuyorum daha ne kadar katlanacağım buna bilmiyorum. Allaha dua ediyorum yarabbim ne olur şifa ver diye. Regl oldum bu ara sure okuyamıyorum ama besleme ya şafi la havle vela kuvvete subhanallah Allahu ekber elhamdüllilah bir sürü tezbihat çekiyorum. Ne yapayım elimden ne gelir onu da bilmiyorum.

Trankoyu almıyor musun o baya iyi geliyor bir de videolar izle sen de motivasyonu artırıcı daha önce de yazdığım gibi sen gayret etmezsen ilaç fayda etmez daha önce gayret etmişsindir ondan düzelmişsindir çevrendeki herkes gezip eğleniyor mu benim çevremde kimse gezmiyor şuan o kadar çok korona olan insan var ki millet korkuyor artık bi yere gitmeye

İlaç kullanıyor musun şuan yada neden kullanmıyorsun

Bugün sanki zor geçti şurup la 1 kaşıkla geçiyordu ama bugün öyle olmadı etkisimi azalıyor acaba Bebiş 40 günlük oldu bugün mama içiyor
Geldiği zamann Malesef şikayetim keşke 1 kaşık şurup la geçse sadece o anki gelen anksiyete mi hafifletiyor ilaç da kullanıyorum kafam öyle karışık ki heranımı korkuyla yaşıyorum ve yoruldum artık

Alıyorum ilaçlarımı düzenli. Çevremdeki herkes geziyor derken insanlar hayatlarına işlerine güçlerine devam ediyor hayatlarını sürdürüyor mutlulular bizler ise bu genç yaşta daha doğrusu ben ise bu genç yaşta yaşayan bir ölü gibi oldum neden bende diğer insanlar gibi günlük işimi yemeğimi yapıp çoluk çocuguma bakamıyorum. Neden böyle oldum diye içim içimi yiyor.

Geldiği zamann
Malesef şikayetim keşke 1 kaşık şurup la geçse sadece o anki gelen anksiyete mi hafifletiyor ilaç da kullanıyorum kafam öyle karışık ki heranımı korkuyla yaşıyorum ve yoruldum artık
Allah yardımcın olsun. O an gelen hafifliyorsa o da iyi. Bende çok kötüyüm düzelemiyorum. 1 aydır eve bi yemek bile yapamadım var gerisini sen tahmin et. Yardım edecek el atacak kimse de yok eş desen artık yoruldu zorlanıyor haklı da kendince ne diyebilirim ki. Çocuk desen bisküvi kraker ile gün geçiriyor çok üzülüyorum bu halime. Normal zamanda yemeği geçtim paketli abur cubur yemesin diye evde kekler kurabiyeler yapan ben şimdi bi çorba bile yapamaz hale geldim 1 aydır böyle yaklaşık. Ne olacak sonumuz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun...

Hafifliyor ama birdaha olma korkusu kendime bişey yapacağım korkusu delircem kendimi bilmşycem çocuklarım ne yapar korkusu hiç bitmiyor o an diyorum ki ölsem geçmişi geleceği düşündükçe içim daralıyor öyle daralıyor ki anlatamam korkudan bende hiçbişey yapamıyorum öyle yoruluyorum ki bedensel olarakta içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artık aklım almıyor

Aynılarını yaşadım emin ol aynısı ama şunu söyleyim terapistimin dediği geçmişi ve geleceği düşünmeyeceksin anı yaşayacaksın geçmiş düşünmemeye başladım onlarla barıştım Allah tarafından benim ders çıkarmam için başıma gelenler diye adlandırıyorum ama gelecek kaygısı maalesef yaşıyorum aileme bana eşime kızıma annemlere sevdiklerime bişey olacak korkusu hele şu günlerde arttı korona da çok yaygın hiç iyi değilim şu süreçte ailemle de görüşemiyorum

Düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor yada herşey bana eski halimi aklıma getiriyor sanki o ben değildim arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum okul ailede görevliydim sınıf anneliği yapıyordum asla diyorum artık asla nasıl olırda böyle olurum herşeyden pişmanlık duyuyorum sende dikkat et

Benim de aklıma geliyordu ama artık geçmişten çok gelecek korkusu daha çok var maalesef

İlaç başlayalı kaç gün oldu

Dün akşamdan beri panikatak anksiyete tavan yaptı uzun süredir bu kadar yoğun yaşamamıştım. Nefesim birden kesiliyor ölecekmişim hissi geliyor çok zor ya ilaç da içtim ama çok etki etmedi ne zor ya iyiydim yine başa sardım

Offf nedir bu çektiğimiz yarabbim. Allah yardımcımız olsun. İlaçlarına dikkat et mutlaka düzenli kullan.

Benim kontrolum vardı bugün. Hala düzelemedim dedim dra. Bir gün içerisinde yaşadıklarımın hepsini anlattım. Sabahları yataktan kalkamadığımı ancak 16 17 ye doğru çıkabildiğimi yemek yiyemediğimi susuzluk hissetmediğimi hiç bir iş hiç birşey yapamadığımı en basit temel ihtiyaçları bile yapamadığımı anlattım. İlaç dozumu biraz daha arttırdı 300 mg alacağım yani 4 tane alacağım günlük. Kaygı, yerinde duramama, sıkıntı, huzursuzluğun ise bittiğini söyledim tranko buskası birgün al birgün alma dedi. Hiç enerjim yok neşe ve keyif hislerini unuttum hayat çok zor sürdürmekte çok zorlanıyorum. Oysaki herşey yolunda idi neden böyle oldum neden diye düşünmekten artık bıktım. Umarım bu dozum biraz daha etki eder. 20 gün sonra tekrar randevum var bakalım dua edicem. Hem size hem kendime. Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…