Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Nefes bende de aynı oluyor bu aralarda sanki birden nefesim kesiliyor ölecekmiş gibi oluyorum

Tahliller yapıldı. B12 D vit. troit hornonları vs herşeye bakıldı. Maalesef tamamen depresyondan kaynaklı. Sizde de mi var majör depresyon.
Anladım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsınız.depresyon lafı herkesin diline girmiş artık insanlar hafif şey sanıyorlar ufak üzüntüleri falan depresyon sanıyorlar.oysa majör depresyon çok ağır seyredebilen bir şey
Evet bana da söylenmişti üstüne başka şeyler de var tabii

Sağolun. Gerçekten öyle depresyonu canım sıkılıyor ile aynı sanıyorlar. Oysaki çok ağır geçiyor artık katlanamıyorum düzelemiyorumda artık foruma da bakamaz hale gelmeye başladım. Tedaviye başlayalı bir ay oldu düzelemedim hala. Bazen akşamları iyilik hali gelirdi son iki gündür o da yok..

Seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşadım çünkü
Niloya son iki gündür çok kötüyüm iyi hissettiğim bir an bile olmadı. Önceleri akşamları iyilik hali geliyordu ama son iki gündür o da yok. 1 ay oldu niloya dayanamıyorum artık....

Niloya son iki gündür çok kötüyüm iyi hissettiğim bir an bile olmadı. Önceleri akşamları iyilik hali geliyordu ama son iki gündür o da yok. 1 ay oldu niloya dayanamıyorum artık....
Gayret etmen gerekiyor başlarda zor gelecek ama sonra arkası gelecek bak bi kez zorlayarak banyo yaptın demek ki gayret edince oluyor

Gayret etmen gerekiyor başlarda zor gelecek ama sonra arkası gelecek bak bi kez zorlayarak banyo yaptın demek ki gayret edince oluyor
Olmuyor niloya artık bittim bir aydır kendimi zorla zorla bir arpa boyu yol alamadım. Gayret et yemek yerken bile gayret et her şey de gayret et normal insanların sıradan faaliyetleri benim için çok gayret gerektiriyor. Yapamıyorum artık kaldıramıyorum. Artık herşey bitsin istiyorum. İki akşamdır hiç iyilik hali de gelmedi. Böyle nasıl yaşarım bilmiyorum. Çocugum olmasa içer tüm hapları kurtulurdum bu dünyadan ama geri de bir kız çocuk var o ne olacak???

Geçecek zamanla geçecek kolay değil evet ama daha önce geçmiş yine atlatacaksın inşallah

Geçecek zamanla geçecek kolay değil evet ama daha önce geçmiş yine atlatacaksın inşallah
Denemediğim bir tek hoca kaldı. Acaba araştırıp varsa kocaelinde bir hocaya falan mı gitsem işe yarar mı bilmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık dayanmak çok zor

Gerçekten çok iyi anlayabiliyorum sizi ben de hayatımın ellerinden kayıp gittiğini hissediyorum gerçekten hiçbir şey yapamaz oldum.gerçekten çok zor küstüm hayata artık

Gerçekten çok iyi anlayabiliyorum sizi ben de hayatımın ellerinden kayıp gittiğini hissediyorum gerçekten hiçbir şey yapamaz oldum.gerçekten çok zor küstüm hayata artık
Bende öyleyim iyi olduğum tek bir an yok artık iki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum yolun sonuna geldim sanki (

Bende öyleyim iyi olduğum tek bir an yok artık iki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum yolun sonuna geldim sanki (
Ben de yolun sonuna geldiğimi hissediyorum gerçekten.yorgun bedenim bir gün tamamen kendini bırakacak gibi hissediyorum ama ölümden çok korkuyorum.umutlu olmak çok Zor geliyor gerçekten.çok uğraşıyorum ama olmuyor çok karamsar oluyorum.
Çok üzüldüm gerçekten size de inşallah bu hissettikleriniz çok uzak kalır size bundan sonra.

Bende çok üzgün bitkin mutsuz karamsar hayatı sürdüremeyen biri haline geldim. Ne gecem var ne gündüzüm.ölümden korkmuyorum hatta ben canıma kıymadan allah ecelimle canımı alsa keşke diyorum. Ama geride çocuk var onu düşününce rabbim sen şifa ver diye dua ediyorum. Anasızlık ne zor en iyi ben bilirim.rabbim evladımız için şifa versin hepimize...

Böyle sözler demeyin lütfen çok zor bir durum ama bir anne bunu yenebilir ben inanıyorum.başınız sağ olsun,annesizlik hiç kimsenin yaşamaması gereken bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…