Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar ben çok kötüyüm. Ne yapayım bilemiyorum yardım edin ne olurr....
İmkanınız varsa farklı tedavi seçenekleri var aslında.tms,ect,ketamin falan.makalelerde ilaçlara cevap vermeyen durumlarda kullanılabileceği yazıyor bazı hastaneler de uyguluyor.bunları uygulayabilen yerlere giderseniz doktor gerekli görürse sizi yönlendirir.şimdiki gittiğiniz doktora da sorabilirsiniz ilk başta.

Allah ım şifa versin inşAllah sizlere bağışlasın evet gün geçtikçe korkunç hal alıyo aminnnn tez zamanda inşAllah kurtulalım Sakin kalmaya gayret et canım bol c vitamini diyolar hep limon nandalina vs..

Allah ım şifa versin inşAllah sizlere bağışlasın evet gün geçtikçe korkunç hal alıyo aminnnn tez zamanda inşAllah kurtulalım Sakin kalmaya gayret et canım bol c vitamini diyolar hep limon nandalina vs..
Amin inşallah canım teyzemi duyduktan sonra aşırı atak geliyor elimde değil bir de burda da çok vaka olunca insan çok korkuyor

Kızlar ben çok kötüyüm. Ne yapayım bilemiyorum yardım edin ne olurr....
Bol bol inşirah süresi okuyun lütfen. Ve içinizde bastırdığınız hangi duygunuz var çocukluğunuzda yada sonrasında oluşan bunu bulmanız lazım çünkü bu tarz problemlerin hepsi bastırılmış duygulardan kaynaklı

Olabilir artık son çare yatan hasta bölümü olan bir yere başvurup yatış yapmak olacak ama bunun için ne kadar beklemek lazım onu bilmiyorum. Bir dahaki randevumda dr a sorayım gerçi şuan gittiğim yerde yatan hasta yok drun kendi muayenehanesi ama belki dediğiniz gibi yönlendirir....

Niloya nasılsın teyzen nasıl oldu yazamıyorum çocuklarla uğraşmaktan hiç uykumuz yok gecemiz gündüzümüz birbirine girdi
Teyzem durumu aynı kan istiyorlar bulundu kaç kez istediler değerleri yerine gelmiş umutluyuz uyutuluyor hala diğer yerde yazdım burda da yazayım bana da arada geliyor dikkate almazsam gidiyor dün akşam boğazlarım acıdı kesin korona oldum dedim eşim de üşüyorum deyince tamam korona olduk hastanelik olucam dedim sonra meyve sıktım içtim arada geliyor ama dikkate almamaya çalışıyorum arada kalbim küt küt atıyor her an kötü bişey olacak korkusu bikaç gün iyi hissetmeye başladıysan ilaç etki etmeye başlamış nihayet daha iyi olacaksın inşallah biraz sabır canım ben senin hattına Beyhan Budak videosu atmıştım mutlaka onun videolarını izle ben şuan kitaplarını aldım başladım okumaya

Nasıl oldunuz kızlar

Çok sevindim teyzen için benimde öyle boğazlarım acıyordu bu kez korona ya inandırdım kendimi reklamları falan da korkutuyor beni nefes alamıyorum görünce izliyorum cnm videoları dua ediyorum başka ilaçla mı başlasam doktora sorup korkularım başladı yine

Nasıl oldunuz kızlar
Aynıyım niloya bir değişiklik yok. Dr değiştirmeyi düşündüm ama corona patlamış randevu vs bulmak sıkıntı heryerde. Hem yeni dr en başa dönmek demek bunca zamanında çöp olması demek. Bilmiyorum ne yapacağım...

Ben de arada koronaya takıyorum az önce mesela nefesim daralır gibi oldu ilaç etki etmeye başlamış sanırım biraz iyiydim dedin ya

Ben de arada koronaya takıyorum az önce mesela nefesim daralır gibi oldu ilaç etki etmeye başlamış sanırım biraz iyiydim dedin ya
İlacı bıraktım cnm devam edemedim çok kötü yaptı beni düşük mg olmasına rağmen anksiyetem çarpıntım çok çok kötüydü hergün kabusa uyanıyordum ölümü düşündükçe rahatlıyordum başka doktora gittim ama ilaç kullanmaya korkuyorum terapi ile devam dedi bikaçgün iyiydim ama başa sardım düşünmekten geçtim bu anksiyete atağı gelmesin o an çok kötü oluyor titremek o anki kasvet bunaltı sıkıntı beynim patlıycak gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…