- 22 Mayıs 2020
- 269
- 159
- 23
- 29
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.401
İmkanınız varsa farklı tedavi seçenekleri var aslında.tms,ect,ketamin falan.makalelerde ilaçlara cevap vermeyen durumlarda kullanılabileceği yazıyor bazı hastaneler de uyguluyor.bunları uygulayabilen yerlere giderseniz doktor gerekli görürse sizi yönlendirir.şimdiki gittiğiniz doktora da sorabilirsiniz ilk başta.Kızlar ben çok kötüyüm. Ne yapayım bilemiyorum yardım edin ne olurr....
Canım nasılsın teyzen nasıl oldu merak ettimGayret etmen gerekiyor başlarda zor gelecek ama sonra arkası gelecek bak bi kez zorlayarak banyo yaptın demek ki gayret edince oluyor
İyi olmaya çalışıyorum canım doktor bugün aramış tedaviye cevap vermiyor demiş diyalize bağlamışlar bi umut bekliyoruz gençlerden de var ölen çok korkuyorum atak geliyor Allahım şu virüsten hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.Canım nasılsın teyzen nasıl oldu merak ettim
Allah ım şifa versin inşAllah sizlere bağışlasın evet gün geçtikçe korkunç hal alıyo aminnnn tez zamanda inşAllah kurtulalımİyi olmaya çalışıyorum canım doktor bugün aramış tedaviye cevap vermiyor demiş diyalize bağlamışlar bi umut bekliyoruz gençlerden de var ölen çok korkuyorum atak geliyor Allahım şu virüsten hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.
Amin inşallah canım teyzemi duyduktan sonra aşırı atak geliyor elimde değilAllah ım şifa versin inşAllah sizlere bağışlasın evet gün geçtikçe korkunç hal alıyo aminnnn tez zamanda inşAllah kurtulalımSakin kalmaya gayret et canım bol c vitamini diyolar hep limon nandalina vs..
Burasıda çok beter etrafımız doluAmin inşallah canım teyzemi duyduktan sonra aşırı atak geliyor elimde değilbir de burda da çok vaka olunca insan çok korkuyor
Arkadadım ibrahim saraçoglunun ıspanak kürüne bakabildınızmı internetten?Kızlar ben çok kötüyüm. Ne yapayım bilemiyorum yardım edin ne olurr....
Bol bol inşirah süresi okuyun lütfen. Ve içinizde bastırdığınız hangi duygunuz var çocukluğunuzda yada sonrasında oluşan bunu bulmanız lazım çünkü bu tarz problemlerin hepsi bastırılmış duygulardan kaynaklıKızlar ben çok kötüyüm. Ne yapayım bilemiyorum yardım edin ne olurr....
Olabilir artık son çare yatan hasta bölümü olan bir yere başvurup yatış yapmak olacak ama bunun için ne kadar beklemek lazım onu bilmiyorum. Bir dahaki randevumda dr a sorayım gerçi şuan gittiğim yerde yatan hasta yok drun kendi muayenehanesi ama belki dediğiniz gibi yönlendirir....İmkanınız varsa farklı tedavi seçenekleri var aslında.tms,ect,ketamin falan.makalelerde ilaçlara cevap vermeyen durumlarda kullanılabileceği yazıyor bazı hastaneler de uyguluyor.bunları uygulayabilen yerlere giderseniz doktor gerekli görürse sizi yönlendirir.şimdiki gittiğiniz doktora da sorabilirsiniz ilk başta.
Bakmadım ama bakayım hemenArkadadım ibrahim saraçoglunun ıspanak kürüne bakabildınızmı internetten?
Niloya nasılsın teyzen nasıl oldu yazamıyorum çocuklarla uğraşmaktan hiç uykumuz yok gecemiz gündüzümüz birbirine girdiAmin inşallah canım teyzemi duyduktan sonra aşırı atak geliyor elimde değilbir de burda da çok vaka olunca insan çok korkuyor
Nasılsın benilBakmadım ama bakayım hemen
Teyzem durumu aynı kan istiyorlar bulundu kaç kez istediler değerleri yerine gelmiş umutluyuz uyutuluyor hala diğer yerde yazdım burda da yazayım bana da arada geliyor dikkate almazsam gidiyor dün akşam boğazlarım acıdı kesin korona oldum dedim eşim de üşüyorum deyince tamam korona olduk hastanelik olucam dedim sonra meyve sıktım içtim arada geliyor ama dikkate almamaya çalışıyorum arada kalbim küt küt atıyor her an kötü bişey olacak korkusu bikaç gün iyi hissetmeye başladıysan ilaç etki etmeye başlamış nihayet daha iyi olacaksın inşallah biraz sabır canım ben senin hattına Beyhan Budak videosu atmıştım mutlaka onun videolarını izle ben şuan kitaplarını aldım başladım okumayaNiloya nasılsın teyzen nasıl oldu yazamıyorum çocuklarla uğraşmaktan hiç uykumuz yok gecemiz gündüzümüz birbirine girdi
Ben de yolun sonuna geldiğimi hissediyorum gerçekten.yorgun bedenim bir gün tamamen kendini bırakacak gibi hissediyorum ama ölümden çok korkuyorum.umutlu olmak çok Zor geliyor gerçekten.çok uğraşıyorum ama olmuyor çok karamsar oluyorum.
Çok üzüldüm gerçekten size deinşallah bu hissettikleriniz çok uzak kalır size bundan sonra.
Nasıl oldunuz kızlarBende çok üzgün bitkin mutsuz karamsar hayatı sürdüremeyen biri haline geldim. Ne gecem var ne gündüzüm.ölümden korkmuyorum hatta ben canıma kıymadan allah ecelimle canımı alsa keşke diyorum. Ama geride çocuk var onu düşününce rabbim sen şifa ver diye dua ediyorum. Anasızlık ne zor en iyi ben bilirim.rabbim evladımız için şifa versin hepimize...
Çok sevindim teyzen için benimde öyle boğazlarım acıyordu bu kez korona ya inandırdım kendimi reklamları falan da korkutuyor beni nefes alamıyorum görünce izliyorum cnm videoları dua ediyorum başka ilaçla mı başlasam doktora sorup korkularım başladı yineTeyzem durumu aynı kan istiyorlar bulundu kaç kez istediler değerleri yerine gelmiş umutluyuz uyutuluyor hala diğer yerde yazdım burda da yazayım bana da arada geliyor dikkate almazsam gidiyor dün akşam boğazlarım acıdı kesin korona oldum dedim eşim de üşüyorum deyince tamam korona olduk hastanelik olucam dedim sonra meyve sıktım içtim arada geliyor ama dikkate almamaya çalışıyorum arada kalbim küt küt atıyor her an kötü bişey olacak korkusu bikaç gün iyi hissetmeye başladıysan ilaç etki etmeye başlamış nihayet daha iyi olacaksın inşallah biraz sabır canım ben senin hattına Beyhan Budak videosu atmıştım mutlaka onun videolarını izle ben şuan kitaplarını aldım başladım okumaya
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için :) biraz daha iyi hissediyorum şimdi.bazen çok sıkıştırıyorNasıl oldunuz kızlar
Aynıyım niloya bir değişiklik yok. Dr değiştirmeyi düşündüm ama corona patlamış randevu vs bulmak sıkıntı heryerde. Hem yeni dr en başa dönmek demek bunca zamanında çöp olması demek. Bilmiyorum ne yapacağım...Nasıl oldunuz kızlar
Ben de arada koronaya takıyorum az önce mesela nefesim daralır gibi oldu ilaç etki etmeye başlamış sanırım biraz iyiydim dedin yaÇok sevindim teyzen için benimde öyle boğazlarım acıyordu bu kez korona ya inandırdım kendimi reklamları falan da korkutuyor beni nefes alamıyorum görünce izliyorum cnm videoları dua ediyorum başka ilaçla mı başlasam doktora sorup korkularım başladı yine
İlacı bıraktım cnm devam edemedim çok kötü yaptı beni düşük mg olmasına rağmen anksiyetem çarpıntım çok çok kötüydü hergün kabusa uyanıyordum ölümü düşündükçe rahatlıyordum başka doktora gittim ama ilaç kullanmaya korkuyorum terapi ile devam dedi bikaçgün iyiydim ama başa sardım düşünmekten geçtim bu anksiyete atağı gelmesin o an çok kötü oluyor titremek o anki kasvet bunaltı sıkıntı beynim patlıycak gibi oluyorBen de arada koronaya takıyorum az önce mesela nefesim daralır gibi oldu ilaç etki etmeye başlamış sanırım biraz iyiydim dedin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?