Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Şuan devletteki doktorların hepsi çalışmadığı için özellere yığılma oldu sanırım randevu bulmak zordur bu süreçte istersen başka doktora da bi dene baya yüksek doza da çıkmışsınız bişey diyemiyorum inan ki inşallah geçer bana o ilaç etki etmemeye başlayınca başka ilaca geçmiştik şuan başka kullanıyorum mesela

Evet devlet hastaneleri zaten dediğiniz gibi olmuş özellere de aşırı yığılma var yeni bir dr bulmak çok zor ve üstelik bunu yaparsam bu durum bir ayın çöp olması demek.... 300 e çıkalı bir hafta oldu daha bakalım en az 4 hafta etki başlaması için. Haftaya kontrol var bakalım sorarım en azından neden düzelmiyor diye ((

Tühh keşke bırakmasaymışsınız ilk haftalar öyle oluyor daha kötü hissettiryor ama sonra vücut alışınca iyileştirmeye başlıyor. Düzenli Bir tedaviye başlamazsanız düzelmek ve hayata devam etmek çok zor olur. Terapi mi ilaç tedavisi mi dr unuzu dinleyin tedavi planına uyun düzelirsiniz mutlaka. Bakın ben tedaviye rağmen bu sefer hala düzelemedim. Belki geç kaldım belki çok tekrarladığı için belki de daha tam dozum olmadığı için bilemiyorum sebebini ama bu şekilde tedavi olmaz yarım bırakırsanız kendinize daha zarar verirsiniz. Kronik hale gelmeden deneyin tam bir tedavi kurtulursunuz bence...

Çok korktum ama ya dedim ilaçsız ben bunları hiç yaşamamıştım doktoru değiştirdim diğer doktor nasıl desem ezbere yazdı konuştu çizdi özeldi ama 10 dk sını almadı yani ilaçtan çok korkuyorum anlatamam yani neler yaptığını

Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz birşey demek doğru olmaz.

Birşey soracağım kullandığın ilacın ismi neydi canım cunku benimde bazı sıkıntılarım ilactan sonra oldu o yuzden merak ettil aynı ilac mı

Birşey daha diyeceğim kişisel gelişim uzmanları bu tarz sıkıntıların bilinçaltından geldiğini söylüyor ve bu sekilde depresyon panik atak okb anksiyete atlatan cok insan var birde bu sekilde mi denesek diyorum ben.

Ben bu panik ataktan biktim baba tarafından genetik geliyor. Önceden de vardı ama bu kadar yoktu. Sürekli kafamda kuruyorum hapşırsam korona oldum diyorum ağlıyorum sürekli bu şekilde çok yoruldum Allah düşmanıma vermesin. Bununla nasıl basa çıkıyorsunuz

Şu sıra başa çıkamıyorum hep nefesimi dinliyorum nefesim kesilir gibi oluyor

Ne gibi sıkıntıların oldu senin
Yuksekten atlama korkusu, kendime zarar verme düşüncesi , birine zarar verme düşüncesi aşırı derece de yogundu bende bunlar tabi düşüncelerimden korkuyordum yine ve ilaçtan sonra bu sekilde oldum ben okb çevirdi yani ilacı değiştirdim kaygılarım azaldı ama elbette gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…