- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.421
Bende taktım aklıma geldikçe nefesim daralıyorBen de arada koronaya takıyorum az önce mesela nefesim daralır gibi oldu ilaç etki etmeye başlamış sanırım biraz iyiydim dedin ya
Ben de idare ediyorum işte çok iyi olmasam daÇok teşekkür ederim sorduğunuz için :) biraz daha iyi hissediyorum şimdi.bazen çok sıkıştırıyor
Şuan devletteki doktorların hepsi çalışmadığı için özellere yığılma oldu sanırım randevu bulmak zordur bu süreçte istersen başka doktora da bi dene baya yüksek doza da çıkmışsınız bişey diyemiyorum inan ki inşallah geçer bana o ilaç etki etmemeye başlayınca başka ilaca geçmiştik şuan başka kullanıyorum meselaAynıyım niloya bir değişiklik yok. Dr değiştirmeyi düşündüm ama corona patlamış randevu vs bulmak sıkıntı heryerde. Hem yeni dr en başa dönmek demek bunca zamanında çöp olması demek. Bilmiyorum ne yapacağım...
Evet devlet hastaneleri zaten dediğiniz gibi olmuş özellere de aşırı yığılma var yeni bir dr bulmak çok zor ve üstelik bunu yaparsam bu durum bir ayın çöp olması demek.... 300 e çıkalı bir hafta oldu daha bakalım en az 4 hafta etki başlaması için. Haftaya kontrol var bakalım sorarım en azından neden düzelmiyor diyeŞuan devletteki doktorların hepsi çalışmadığı için özellere yığılma oldu sanırım randevu bulmak zordur bu süreçte istersen başka doktora da bi dene baya yüksek doza da çıkmışsınız bişey diyemiyorum inan ki inşallah geçer bana o ilaç etki etmemeye başlayınca başka ilaca geçmiştik şuan başka kullanıyorum mesela
Tühh keşke bırakmasaymışsınız ilk haftalar öyle oluyor daha kötü hissettiryor ama sonra vücut alışınca iyileştirmeye başlıyor. Düzenli Bir tedaviye başlamazsanız düzelmek ve hayata devam etmek çok zor olur. Terapi mi ilaç tedavisi mi dr unuzu dinleyin tedavi planına uyun düzelirsiniz mutlaka. Bakın ben tedaviye rağmen bu sefer hala düzelemedim. Belki geç kaldım belki çok tekrarladığı için belki de daha tam dozum olmadığı için bilemiyorum sebebini ama bu şekilde tedavi olmaz yarım bırakırsanız kendinize daha zarar verirsiniz. Kronik hale gelmeden deneyin tam bir tedavi kurtulursunuz bence...İlacı bıraktım cnm devam edemedim çok kötü yaptı beni düşük mg olmasına rağmen anksiyetem çarpıntım çok çok kötüydü hergün kabusa uyanıyordum ölümü düşündükçe rahatlıyordum başka doktora gittim ama ilaç kullanmaya korkuyorum terapi ile devam dedi bikaçgün iyiydim ama başa sardım düşünmekten geçtim bu anksiyete atağı gelmesin o an çok kötü oluyor titremek o anki kasvet bunaltı sıkıntı beynim patlıycak gibi oluyor
Çok korktum ama ya dedim ilaçsız ben bunları hiç yaşamamıştım doktoru değiştirdim diğer doktor nasıl desem ezbere yazdı konuştu çizdi özeldi ama 10 dk sını almadı yani ilaçtan çok korkuyorum anlatamam yani neler yaptığınıTühh keşke bırakmasaymışsınız ilk haftalar öyle oluyor daha kötü hissettiryor ama sonra vücut alışınca iyileştirmeye başlıyor. Düzenli Bir tedaviye başlamazsanız düzelmek ve hayata devam etmek çok zor olur. Terapi mi ilaç tedavisi mi dr unuzu dinleyin tedavi planına uyun düzelirsiniz mutlaka. Bakın ben tedaviye rağmen bu sefer hala düzelemedim. Belki geç kaldım belki çok tekrarladığı için belki de daha tam dozum olmadığı için bilemiyorum sebebini ama bu şekilde tedavi olmaz yarım bırakırsanız kendinize daha zarar verirsiniz. Kronik hale gelmeden deneyin tam bir tedavi kurtulursunuz bence...
Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz birşey demek doğru olmaz.Çok korktum ama ya dedim ilaçsız ben bunları hiç yaşamamıştım doktoru değiştirdim diğer doktor nasıl desem ezbere yazdı konuştu çizdi özeldi ama 10 dk sını almadı yani ilaçtan çok korkuyorum anlatamam yani neler yaptığını
Birşey soracağım kullandığın ilacın ismi neydi canım cunku benimde bazı sıkıntılarım ilactan sonra oldu o yuzden merak ettil aynı ilac mıİlacı bıraktım cnm devam edemedim çok kötü yaptı beni düşük mg olmasına rağmen anksiyetem çarpıntım çok çok kötüydü hergün kabusa uyanıyordum ölümü düşündükçe rahatlıyordum başka doktora gittim ama ilaç kullanmaya korkuyorum terapi ile devam dedi bikaçgün iyiydim ama başa sardım düşünmekten geçtim bu anksiyete atağı gelmesin o an çok kötü oluyor titremek o anki kasvet bunaltı sıkıntı beynim patlıycak gibi oluyor
Selec....Birşey soracağım kullandığın ilacın ismi neydi canım cunku benimde bazı sıkıntılarım ilactan sonra oldu o yuzden merak ettil aynı ilac mı
Ne gibi sıkıntıların oldu seninBirşey soracağım kullandığın ilacın ismi neydi canım cunku benimde bazı sıkıntılarım ilactan sonra oldu o yuzden merak ettil aynı ilac mı
Nasıl bir yöntem kiBirşey daha diyeceğim kişisel gelişim uzmanları bu tarz sıkıntıların bilinçaltından geldiğini söylüyor ve bu sekilde depresyon panik atak okb anksiyete atlatan cok insan var birde bu sekilde mi denesek diyorum ben.
Çok daha iyi olursunuz inşallahBen de idare ediyorum işte çok iyi olmasam da
Şu sıra başa çıkamıyorum hep nefesimi dinliyorumBen bu panik ataktan biktimbaba tarafından genetik geliyor. Önceden de vardı ama bu kadar yoktu. Sürekli kafamda kuruyorum hapşırsam korona oldum diyorum ağlıyorum sürekli bu şekilde çok yoruldum Allah düşmanıma vermesin. Bununla nasıl basa çıkıyorsunuz
Bende öyleyim ya bide arkadaşımın babası durumu ağırmış ciğerlerle ilgili olduğunu duydum daha çok korkmaya başladımŞu sıra başa çıkamıyorum hep nefesimi dinliyorumnefesim kesilir gibi oluyor
Yuksekten atlama korkusu, kendime zarar verme düşüncesi , birine zarar verme düşüncesi aşırı derece de yogundu bende bunlar tabi düşüncelerimden korkuyordum yine ve ilaçtan sonra bu sekilde oldum ben okb çevirdi yani ilacı değiştirdim kaygılarım azaldı ama elbette gecmediNe gibi sıkıntıların oldu senin
Bilinçaltı iyileştirme ve kesinlikle bunu telkinlerle yapıyorlar surekli olumlu cümle kullanarak bilinçaltına gönderilmesi için, nefes egzersizi yaparak meditasyon yaparak. O kadar insan var ki kurtulan.Nasıl bir yöntem ki
Proz.. kullandım benSelec....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?