Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Başka cıkmaya calısıyoruz işte canım kendimizi oyalayarak, malesef hepimiz kafamızda kurup kaygı yaşıyoruz cidden cok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende öyleyim ya bide arkadaşımın babası durumu ağırmış ciğerlerle ilgili olduğunu duydum daha çok korkmaya başladım
Ben de iyiydim teyzemi duyduktan sonra kuzenimin her arayışında kötü haber verirken tlf her çaldığında atak geliyordu o günden beri aşırı atak geliyor dün akşam da baya yokladı nefes kesilmesi dedim korona oldum

Kızlar ya benim 2 aylık bebeğim var çok ağlıyor başladım mı ne yapsam susmuyor o an ben çok kötü oluyorum zor tutuyorum kendimi öfkeleniyorum kendimden çok korkuyorum ilaca başlasam bunlarda geçer mi çok kötü oluyorum

Bence ilaçları al canım neden ağlıyor acaba gazı vardır belki ya da doymuyordur

Bence ilaçları al canım neden ağlıyor acaba gazı vardır belki ya da doymuyordur
Galiba ilaçsız olmayacak doktorla görüşeyim ama korkuyorum ilaçtan da
Uyuşuyor heryerim bugün anksiyete mi acaba
Gazı için damla kullanıyorum ama ağlaması kriz gibi geliyor o an hiçbişeyi kabul etmiyor mama içmiyor direniyor

Niloyatospikk bu sorum sana niloyacım, şu nefes kesilmelerin hala devam ediyor mu? Beni bu ara çok rahatsız etmeye başladı. Böyle durup dururken nefesim kesilir gibi oluyor. O da ister istemez beni stres ediyor. Sen bir çözüm bulabildin mi sormak istedim

Evet canım devam ediyor bu ay terapiye gidemedim soracağım doktoruma ne yapıcam diye bu hafta çok oluyor ve beni korkutuyor

Evet canım devam ediyor bu ay terapiye gidemedim soracağım doktoruma ne yapıcam diye bu hafta çok oluyor ve beni korkutuyor
Ben doktora gitmiyorum kuzum beni de bilgilendirirsen çok sevinirim. Bu aralar benim de çok artmaya başladı. Durduk yerde oluyor bir de rahatsız ediyor. Bir de şu korona muhabbetleri çok arttı o da tetikliyor sanırım. Nefes alamasam acaba pozitif miyim diyorum Allah korusun

Anksiyete yaşayanlar var mı aranızda uyuşma lar beni çok korkutuyor
Beni ara ara yokluyor canım. Nerelerinde yaşıyorsun daha çok uyulmaları? Benim mesela sol omzumun üst tarafı uyuşuyor. Boyun fıtığı sandım ben fizik tedaviye gittim ancak şükür MRda bir şey çıkmadı. Muhtemelen stresten. Allah düşmanıma vermesin bu durumu. Yaşamayan bilemiyor. Abartıyorsun diyor.

Valla böyle durumda kendinden ve Allah tan başka kimsen olmuyor çok zor anlatsan korkma deyip boşveriyolar kolay Dı sanki boş ermek kolay bişey sanıyorlar

Uyuşmayan yerim yok diyebilirim yüzüm çok Uyuşuyor bu aralar dudaklarım falan daha önce mr çektirmiştim tekrar mı gitsem bu kez beyin cerrahınamı gitsem atak geliyor titreme falan
Once şunu kabullenmek lazım istediğimiz kadar başka doktora gidelim malesef bu psikolojik bir durum. Ve bunun için çözüm aramak gerekiyor cunku anksiyete de uyuşmalar oluyor vücut bile tepki veriyor

Yaşamadığımız bir dakika yok ki beni de iç sıkıntısı yoruyor bu ara
Anksiyete ve iç sıkıntısı aynı şey değil mi acaba ben aynı biliyordum farklı şeyler mi? Bende de var iç sıkıntısı özellikle sabahları daha kötüyüm. İlaçlarada direnç kazandım galiba işe yaramıyor

İlaçlar bana da işe yaramıyor sanki bu akşam panikatak geldi durdu

Once şunu kabullenmek lazım istediğimiz kadar başka doktora gidelim malesef bu psikolojik bir durum. Ve bunun için çözüm aramak gerekiyor cunku anksiyete de uyuşmalar oluyor vücut bile tepki veriyor
Bunu beynim Bi anlasa anlatabilsem söz geçmiyor ki sürekli kuruyor bu nasıl bir tepki böyle aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…