- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.461
Ama sizde hiç kendinize yardımcı olmuyorsunuz. Dr a gidiyorsunuz bir hafta olmadan ilaç bırakıyorsunuz. Böyle olmaz lütfen ama lütfen güvenebildiğiniz iyi bir dr.a gidin tedaviye başlayın. terapi mi, ilaç mı artık neyse çaresi bir adım atın. Hiç birşey yapmadan beklemekle olmaz kiValla böyle durumda kendinden ve Allah tan başka kimsen olmuyor çok zor anlatsan korkma deyip boşveriyolar kolay Dı sanki boş ermek kolay bişey sanıyorlar
Bende çok kötüyüm tek isteğim gündelik hayata dönebilmek ama onu da yapamıyorum. 40 günü buldu niloya direnç kazandım galiba ilaca işe yaramıyor bu sefer.İlaçlar bana da işe yaramıyor sanki bu akşam panikatak geldi durdu
Uyuşmaları çok yaşıyorum berbat bir duygu beni panik atağa götürüyor bu durumAnksiyete yaşayanlar var mı aranızda uyuşma lar beni çok korkutuyor
Biraz gayret etmen lazım senin deBende çok kötüyüm tek isteğim gündelik hayata dönebilmek ama onu da yapamıyorum. 40 günü buldu niloya direnç kazandım galiba ilaca işe yaramıyor bu sefer.
Perişan haldeyim işe zaten gidemiyorum evde hiç bir iş yapamıyorum yemek, temizlik, çocugun canlı dersleri ödevleri, hayatı sürdüremiyorum. Sürekli yatakta yatıyorum uyumasamda uyumaya çalısıyorum. Eşimde bıktı artık atacak kapının önüne bu gidişlehiç bir işe yaramıyorum.
Atakların nasıl canım benim şu sıra çok ne yapacağım bilmiyorum atar.. iyi geliyor mu zanax 0.5 içiyorum çok az fayda ediyorUyuşmaları çok yaşıyorum berbat bir duygu beni panik atağa götürüyor bu durum
Amin inşallah hastaneye gitmemen iyi yönde ne güzelAllah yardımcımız olsun kızlar hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz
Bir ayı geçti ilaca başladım bi iyi bi kötü oluyorum tam olarak düzelmedim tamam derken bi anda ağrı uyuşma ve sonrası sert ataklar
En azından 9 gündür hastaneye gitmiyorum
Her gün kalp krizi korkusu ile 140 nabzı ile şu salgın günlerinde koşturup durdum
Zor çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bizlerden de alsın bu hastalığı eskisi gibi sağlıklı olalım
Ataklarım daha kontrollü canım dün akşam bende yarım xanax aldım kalbime ağrı girince anksiyetemi kontrol etmekte zorlanıyorum sadeceAtakların nasıl canım benim şu sıra çok ne yapacağım bilmiyorum atar.. iyi geliyor mu zanax 0.5 içiyorum çok az fayda ediyor
Evet en azından bu durumdan kurtuldum çok yormuştu beni bu salgın sürecinde hastanelerde sürünmekAmin inşallah hastaneye gitmemen iyi yönde ne güzel
Teyzemi düşündükçe daha da atak geliyor bu akşam tavan yaptı atak nefes darlığı başladı şimdi de bende çok korona duyuyorum bu korkutuyor beniAtaklarım daha kontrollü canım dün akşam bende yarım xanax aldım kalbime ağrı girince anksiyetemi kontrol etmekte zorlanıyorum sadece
Senin de eşin baya ağır atlattı koronayı ondan tetikledi kaygı ve atakları ben de iyiydimEvet en azından bu durumdan kurtuldum çok yormuştu beni bu salgın sürecinde hastanelerde sürünmek
Ediyorum ama yok olmuyor normal zamanki gibi olmuyor. Mesala önceleri Sabah kalkar kahvaltı eder tv izler bi yandan öğlene ne pişirsem çamaşır bulaşık ne durumda vs. gibi günlük rutinleri yapar evi bi temizler çocugun ödevleri ile ilgilenir günlük hayatı çekip çevirirdim şimdi ise kafam karma karışık hiç birsey yapamıyorum şimdi.Biraz gayret etmen lazım senin de
Tek umudum ilaçtı ama oda korkuttu beni aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum etkileri çok kötü olduAma sizde hiç kendinize yardımcı olmuyorsunuz. Dr a gidiyorsunuz bir hafta olmadan ilaç bırakıyorsunuz. Böyle olmaz lütfen ama lütfen güvenebildiğiniz iyi bir dr.a gidin tedaviye başlayın. terapi mi, ilaç mı artık neyse çaresi bir adım atın. Hiç birşey yapmadan beklemekle olmaz ki( belki terapi ile ya da ilaçla düzelecekken bu eziyeti niye çekiyorsunuz. Bakın bana ne ilaç ne terapi bana mısın demiyor. 40 güne yakındır sürünüyorum inanın sizin yerinizde olmayı çok isterdim keşke ilaç ve terapi yarasa da düzelsem.
Hayat böyle geçmez yüküm eşime ailem zaten yok. küçük bir çocuğum var. Ne ev işi ne yemek ne temizlik ne çocuğun canlı dersleri ile ilgilenmek hiç birsey yok hiç birini yapamıyorum işime zaten gidemiyorum. Sürekli yataktayım gün boyubirtek uyku da rahatım. Uyuyarak kaçmak istiyorum bu acı çeken ruhumdan. Sonum ne olacak bilmiyorum ama artık bittim
Off hiç düşünmek dahi istemiyorum niloyaSenin de eşin baya ağır atlattı koronayı ondan tetikledi kaygı ve atakları ben de iyiydim
Yok alırsın ama yazan doktora denk gelmek mesele benim doktorum da bu ilaçları sınırlı almak kaydıyla yazıyor mecbur kalmadıkça içmiyorum mesela şu korona sürecinde bazı doktorlar ilaçların yanında için diyor atakları tetiklemesin diye ata.. iyi geliyor mu atağa artık onu ve pass... yı düşünüyorum atakları azaltır mı diyeNiloya doktor dedi ki xanax için bu ikinci kutudan başka ilaç yazmıcam size dedi
Bundan sonra bu ilacı hiç alamayacak mıyım
İşte ben bu sıralar çok yaşıyorum napıcam canım teyzem ailesi aklıma geldikçe korona korkusu da tavan yaptı terapiye gidemedim bu ay online alıcam sanırım nefesim kesiliyor kaç kez bu akşam 1.5 saate yakın sürdü çok zordu tranko aldım hiç fayda etmediOff hiç düşünmek dahi istemiyorum niloya
Defalarca nefesim kesildi bayılacak gibi oldum günlerce Allahım ne çaresizce günler yaşadım hatırladıkça içim ürperiyor
Müdahelesi zor bir duygu yaşıyorsun kontrolü sende olmayan tuhaf bir durum seni çok iyi anlıyorumEdiyorum ama yok olmuyor normal zamanki gibi olmuyor. Mesala önceleri Sabah kalkar kahvaltı eder tv izler bi yandan öğlene ne pişirsem çamaşır bulaşık ne durumda vs. gibi günlük rutinleri yapar evi bi temizler çocugun ödevleri ile ilgilenir günlük hayatı çekip çevirirdim şimdi ise kafam karma karışık hiç birsey yapamıyorum şimdi.
Zaten aslında mesele de burada yani öyle garipki anlatamıyorum kimseye burada da anlatamadığımın farkındayım.Ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini organize edemiyor gibiyim. Yaşam enerjimi hayat ışığımı kaybettim.
Anlamı yok hiç birşeyin ölüp kurtulmak istiyorum hep.
Canım doktorum nefes alamadığın zaman poşetin içerisine nefes egzersizi yapmamı önerdi bu şekilde anlarsın ve rahatlarsın dediİşte ben bu sıralar çok yaşıyorum napıcam canım teyzem ailesi aklıma geldikçe korona korkusu da tavan yaptı terapiye gidemedim bu ay online alıcam sanırım nefesim kesiliyor kaç kez bu akşam 1.5 saate yakın sürdü çok zordu tranko aldım hiç fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?