Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sizde günlük hayatı çekip çevirme durumu nasıl ecrinnaz niloya yakamoz. Yapabiliyor musunuz yemek vs.?
Ben yeni yeni yapıyorum benil en azından atıştırmalıkta olsa yapıyorum biraz ilgileniyorum dersleriyle yinede o isteksizlik geliyor ama ben miyim yapan hiç bilmiyorum hiçbirşey hissetmiyorum çok garip bir duygu

Bende de nefes darligi ve bas donmesi var bugun. Hergun sifa istiyorum gercekten katlanmasi zor birsey bu... Ama bu uyusmalar hep stres kaynakli korkmayin o yuzden. Kotu dusunceleri kafamizdan atsak her sey guzel olacak ama pek mumkun olmuyor iste.

Lus.. adlı ilaca devam etmediniz mi o bi nebze olsun azaltırdı atakları bana da o ilacı vermişlerdi ama çok iştah kesince kullanamamıştım yaşamayan anlamıyor evet çok zor bir durum dün 1.5 saat ataklar geldi sonra kendiliğinden geçti ama o 1.5 saat neyle oyalansam da geçmedi

2 hafta cok iyiydim onu icince 2 gun ust uste cok kotu oldum devam edemedim. Bir psikiyatriden yardim alacagim bu hafta. Evet benimde istahimi cok kesti mide bulantisi yapti tansiyon dustu kalp carpintisi terleme hepsini yapti bana Benim birde ikizlerim var 2,5 yasinda onlarla atak gelince cok zor oldu.

3 akşamdır ataklarla uğraşıyorum yarım zanax alan ben bütün alıyorum biraz geçiyor atak bi ara şizofrene takmıştım şimdi de nefesime taktım nefesim kesilip ölecekmişim hissi hastanelik olacağım hissi

Niloya nasıl atakların oluyor. Doktora danışıp mı tam alıyorsun ilaçları ?

Ben yeni yeni yapıyorum benil en azından atıştırmalıkta olsa yapıyorum biraz ilgileniyorum dersleriyle yinede o isteksizlik geliyor ama ben miyim yapan hiç bilmiyorum hiçbirşey hissetmiyorum çok garip bir duygu
Olsun en azından yapıyorsun yavaş yavaş belki daha iyi olur yaptıkça normale gelirsin. Bazen çok üzülüyorum çok içim parçalanıyor rabbim diyorum insanız elbet günahımız hatamız olmuştur ne olur bizi bağışla bu hastalığı üzerimizden kaldır diye. İnşallah kabul olur. Ben çok zorlanıyorum yapamıyorum allahım şifa versin ya da artık alsın canımı istiyorum yapamıyorum iyileşemedim halen çok kötüyüm zaman geçtikçe dayanma gücüm sabrım kuvvetim azalıyor allahtan başka sığınacak yardım isteyecek kapım yok allahım şifa ver yarabbim üzerimize iyilik esenlik ver. Aminn

Merhaba annenize geçmiş olsun allah tekrarını vermesin. Maalesef sosyal destek bakımından o kadar şanslı değilim. Ailem yok. Arkadaş çevresi ise iyi gün dostu boşver takma kafana bizde böyleyiz iyisin iyi deyip konuyu yaptıkları alışverişe gittikleri gezmelere bağlayan tipler
Uykuda bir belirti derken bunu tam anlamadım. Nasıl bir belirti oluyor? Benim uykular kötü düzensiz hep yatma isteği var geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle olunca da sabahları ve gün boyu akşama kadar yataktan çıkamıyorum.

Evet doktorumla irtibat halindeyim atak gelince o ilacı verdi almam için yarım alınca yetiyordu şimdi tam bile azcık geçiriyor atağı çok şükür ölmedim dün gece öleceğim diyordum
İşte beynimizin bu oyununa inanmasak herşey düzelecek ama başaramıyoruz bu sadece oyun bunu hatırlat kendine sen iyisin sağlıklısın hayatı seviyorsun hicbir sorun yok herşey yolunda surekli böyle telkinler vermemiz lazım bilinç altın bunu zamanla kabul ediyor

Ya bende garip şeyler oluyor birisi dokunduğunda falan vücudumda uyuşma gibi sızlama gibi şeyler oluyor kafayı mı yiyorum ben yaaa

Ya bende garip şeyler oluyor birisi dokunduğunda falan vücudumda uyuşma gibi sızlama gibi şeyler oluyor kafayı mı yiyorum ben yaaa

Neyin nesidir bu daha önce yaşamadım yüzümde falan olur ama böylesi nedir ya çok korkuyorum
Korkmayin bende de oluyor o uyusmalar hepsi psikolojik seyler panik yapmayin sakin Benimde vucudumda mesela gezen agrilar var ama artik alistim. Suan tek istedigim nefes darliginin gecmesi.

Evet bugün öyle diyorum ama arada yokluyor işte pis meret mesela diyorum bak geçen akşam da ölcem dedin bak çok şükür bişey olmadı diyorum ya bu sefer gerçekse galiba bu sefer öleceksin bir de beklenti anksiyetesi var ya aynı saatlerde yine öyle olursam korkusu

Siz ne kadar suredir boylesiniz her gun atak oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…