- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.521
Allah sifa versin insallahBen iyiydim de teyzem şuan yoğun bakımda çok olumsuz haberler aldık ondan sonra yaklaşık 10 gündür çok atak yaşıyorum
Sağolun evet güçlü durmaya çalışıyorumAllah sifa versin insallahkendinizi birakmayin biraktigimiz anda geliyor
Niloya bende aynısını yaşıyorum arada hatta bu ara daha fazla yogun surekli ölümle alakalı düşünceler ve buna baglı anksiyete oluyor kendime birşey yapacağım düşüncesi yedi beni kendime telkin veriyorum bak yapmadın yapmayacaksın korkma anda kal diye örnek veriyorum is yapıyorsam suan ev süpürüyorum, etrafımdaki eşyalara odaklanıyorum onların ismini söyluyorum ama gececek buna inan biz anksiyeteden daha güçlüyüz Allahın izniyle.Evet bugün öyle diyorum ama arada yokluyor işte pis meret mesela diyorum bak geçen akşam da ölcem dedin bak çok şükür bişey olmadı diyorum ya bu sefer gerçekse galiba bu sefer öleceksin bir de beklenti anksiyetesi var ya aynı saatlerde yine öyle olursam korkusu
Malesef bizi bu pandemi de mahvetti. Takintili ve kaygili insanlar olduk.Sağolun evet güçlü durmaya çalışıyorum
Bende de anksiyete daha agirlikliNiloya bende aynısını yaşıyorum arada hatta bu ara daha fazla yogun surekli ölümle alakalı düşünceler ve buna baglı anksiyete oluyor kendime birşey yapacağım düşüncesi yedi beni kendime telkin veriyorum bak yapmadın yapmayacaksın korkma anda kal diye örnek veriyorum is yapıyorsam suan ev süpürüyorum, etrafımdaki eşyalara odaklanıyorum onların ismini söyluyorum ama gececek buna inan biz anksiyeteden daha güçlüyüz Allahın izniyle.
Niloya bende aynısını yaşıyorum arada hatta bu ara daha fazla yogun surekli ölümle alakalı düşünceler ve buna baglı anksiyete oluyor kendime birşey yapacağım düşüncesi yedi beni kendime telkin veriyorum bak yapmadın yapmayacaksın korkma anda kal diye örnek veriyorum is yapıyorsam suan ev süpürüyorum, etrafımdaki eşyalara odaklanıyorum onların ismini söyluyorum ama gececek buna inan biz anksiyeteden daha güçlüyüzEvet bugün öyle diyorum ama arada yokluyor işte pis meret mesela diyorum bak geçen akşam da ölcem dedin bak çok şükür bişey olmadı diyorum ya bu sefer gerçekse galiba bu sefer öleceksin bir de beklenti anksiyetesi var ya aynı saatlerde yine öyle olursam korkusu
Size de çok geçmiş olsun gercekten ilaç,inanç ve ilim bizi iyi edecek surekli kitap okuyorum kişisel gelişim ve faydası oluyor ben başkasına zarar verme korkusu yaşıyordum onu yendim , yükseklik korkum vardı dehset bir sekilde onu yendim sadece kendimde zarar verme düşüncesi korkutuyor beni ama bizi biz yapan düşüncelerimiz değil ,eylemlerimiz O yuzden bu düşüncelere kapıldıkca kaçmamayı ögrendim aklıma geliyor bende dinliyorum tabiki anksiyete yaşatıyor bana ama elimden geldigince kabullenmeye calısıyorum.Bende de anksiyete daha agirlikli
Bende de surekli kotu hastalik dusunme var. Agriyan yerime mesela teshisi kendim koyuyorum. Hele birde su google den bakma beni o kotu etti. Halbuki agrilarim psikolojik bunu bildigim halde kendime kotuluk ediyorum. Ben olursem cocuklarim ne olacak diyorum ya sacma sapan seyler iste.Niloya bende aynısını yaşıyorum arada hatta bu ara daha fazla yogun surekli ölümle alakalı düşünceler ve buna baglı anksiyete oluyor kendime birşey yapacağım düşüncesi yedi beni kendime telkin veriyorum bak yapmadın yapmayacaksın korkma anda kal diye örnek veriyorum is yapıyorsam suan ev süpürüyorum, etrafımdaki eşyalara odaklanıyorum onların ismini söyluyorum ama gececek buna inan biz anksiyeteden daha güçlüyüz
Size de çok geçmiş olsun gercekten ilaç,inanç ve ilim bizi iyi edecek surekli kitap okuyorum kişisel gelişim ve faydası oluyor ben başkasına zarar verme korkusu yaşıyordum onu yendim , yükseklik korkum vardı dehset bir sekilde onu yendim sadece kendimde zarar verme düşüncesi korkutuyor beni ama bizi biz yapan düşüncelerimiz değil ,eylemlerimiz O yuzden bu düşüncelere kapıldıkca kaçmamayı ögrendim aklıma geliyor bende dinliyorum tabiki anksiyete yaşatıyor bana ama elimden geldigince kabullenmeye calısıyorum.
Aslında bunların hepsi anksiyete malesef, iyileşmek kabullenmekten geçiyor insanların %90 düşünüyor herşeyi ama ehemmiyet vermeyen kazanıyor biz cok hassas insanlar olduğumuz icin herşeyden etkileniyoruz düşüncelerimizden bile oysa onlar bize ait değil sadece vesvese.Bende de surekli kotu hastalik dusunme var. Agriyan yerime mesela teshisi kendim koyuyorum. Hele birde su google den bakma beni o kotu etti. Halbuki agrilarim psikolojik bunu bildigim halde kendime kotuluk ediyorum. Ben olursem cocuklarim ne olacak diyorum ya sacma sapan seyler iste.
Evet aynen oyle ne kadar dogru dediniz. Siz ilac kullaniyor musunuz? Ben henuz bir psikiyatriye gitmedim.Aslında bunların hepsi anksiyete malesef, iyileşmek kabullenmekten geçiyor insanların %90 düşünüyor herşeyi ama ehemmiyet vermeyen kazanıyor biz cok hassas insanlar olduğumuz icin herşeyden etkileniyoruz düşüncelerimizden bile oysa onlar bize ait değil sadece vesvese.
Bende de surekli kotu hastalik dusunme var. Agriyan yerime mesela teshisi kendim koyuyorum. Hele birde su google den bakma beni o kotu etti. Halbuki agrilarim psikolojik bunu bildigim halde kendime kotuluk ediyorum. Ben olursem cocuklarim ne olacak diyorum ya sacma sapan seyler
Evet aynen oyle ne kadar dogru dediniz. Siz ilac kullaniyor musunuz? Ben henuz bir psikiyatriye gitmedim.
Evet aynen oyle ne kadar dogru dediniz. Siz ilac kullaniyor musunuz? Ben henuz bir psikiyatriye gitmedim.
Gecmis olsun. Ben de tam anlamiyla gectigini dusunmuyorum nedense. Bir sekilde geri geliyor.Kaygıyı alt ettim sanıyorsun. Hiç ummadığın anlarda geri basıyor seni... Bu durumu yendiğimi sanıyordum yıllardır ama 1 haftadır çok fenayım.
Ben lust.kullanıyorum 25 mg 50 di ama doktorum düşürdü 7 aydır dusuk doz kullanıyorum.Evet aynen oyle ne kadar dogru dediniz. Siz ilac kullaniyor musunuz? Ben henuz bir psikiyatriye gitmedim.
Aslında geçiyor, ama bu tamamen beynin oyunu. Tam bir illüzyon.Gecmis olsun. Ben de tam anlamiyla gectigini dusunmuyorum nedense. Bir sekilde geri geliyor.
Kaygıyı asla alt edemeyiz ki hayatta herşey zaten kaygılanmak icin bir sebep olabiliyor tek care kabullenmekKaygıyı alt ettim sanıyorsun. Hiç ummadığın anlarda geri basıyor seni... Bu durumu yendiğimi sanıyordum yıllardır ama 1 haftadır çok fenayım.
Ben de onu kullandim ama sadece 2 gun beni mahvettiBen lust.kullanıyorum 25 mg 50 di ama doktorum düşürdü 7 aydır dusuk doz kullanıyorum.
Ağğğğğğ ne kadar da eski ben, gerçi eski bendi , son günlerde yine benBende de surekli kotu hastalik dusunme var. Agriyan yerime mesela teshisi kendim koyuyorum. Hele birde su google den bakma beni o kotu etti. Halbuki agrilarim psikolojik bunu bildigim halde kendime kotuluk ediyorum. Ben olursem cocuklarim ne olacak diyorum ya sacma sapan seyler iste.
Kaygı alt edilebiliyor, 3 yıldır ohhhhh ipimle kuşağımmmm modunda takılıyordum, vücudumda birşey hissettiğimde ben de ipler kopuyor. Kaynağının farkındayım, farkında olup buna yenilmek canımı sıkıyor.Kaygıyı asla alt edemeyiz ki hayatta herşey zaten kaygılanmak icin bir sebep olabiliyor tek care kabullenmek
Ben surekli kahveyle yasayan bir insandim. Onu biraktim cayi da. Ve asitli olan her seyi. Suan cok fazla carpintim yok mesela. Carpinti olmayinca iyiyim aslinda. Suan mesela kafam uyusuk ama hic takmiyorum. Cunku bir seyim yok ve iyiyim. Ama bazen modum dusuk oldugunda yakaliyor beni o zaman ne yapacagimi bilemiyorum.Aslında geçiyor, ama bu tamamen beynin oyunu. Tam bir illüzyon.
Insallah ben de bir gun eski ben derim :) ben yaklasik 3 aydir boyleyim.Ağğğğğğ ne kadar da eski ben, gerçi eski bendi , son günlerde yine ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?