Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ne kadardır böylesiniz peki ? Benim cogu tanışım var kendini baş etmeye çalışıyor zorlandıkları zamanlar cok oluyor ama Allah yardım ediyor elbette.
Yaklasik 3 aydir boyleyim. Ve ikizlerim var onlarada bakiyorum alah yardim ediyor.

Canım merhaba. Fibromiyaljik ağrılardan bahsetmişsin. Bu ağrıları daha çok nerelerde yaşıyorsun? Benim de sol kolumda oluyor genellikle. Sol omuzda ağrı ve uyuşma şeklinde de oluyor. Bir de göğüs kafesinin üstü. Ben kalp zannedip doktora gittim ama şükür kalple ilgili bir şey çıkmadı fakat neyden kaynaklandığını da söylemedi doktor. Stres ve kansızlık yapabilir dedi sadece. Sana bir sorayım dedim

Merhaba :) benim agrilarim geziyor. Sol kolum gogsum gogus kafesim bacaklarim sirtim agriyor ozellikle soguk havalarda.ama gogus kafesinde agrim ve nefes darligim hemen hemen hergun. Stresten hepsi...

Merhaba cok geçmiş olsun sizinde annenize. Annenizde ne gibi ataklar oluyordu ?
Merhaba teşekkür ederim.Annem herşeyden bağını koparmisti bir bardak alıp su icemiyordu.yemegi yana yakıla yediriyorduk.Gece hiç uyumuyordu.Ben oluyorum diye hastaneye koştuk bir kaç kere .Sonra evde babam ve ben cok destek.olduk hafif ilaç kullandı iki ay .Şimdi evi kaldırıp yerine koyuyor.Ama bu otuzbes yılda vuran üçüncü atagi yani evlendikten.sonra

Bu bende çok olan olay hastalık.hastasiyim.Buda annemden geçmiş bana bu aralar midem kotu yemek borumda yanmam var aklımdan neler geçiyor bir bilsen.Endoskopi olmadan kafam rahatlamaya ak

Şifa bulursunuz inşallah tez zaman da alışmak gerekiyor biraz da sanırım bu duruma artık nasıl iyi olacağımızı da bilmiyorum
Amin insallah hepimiz bulalim bu durumu bildigim icin bunlari yasayan herkese dua ediyorum.

Bu bende çok olan olay hastalık.hastasiyim.Buda annemden geçmiş bana bu aralar midem kotu yemek borumda yanmam var aklımdan neler geçiyor bir bilsen.Endoskopi olmadan kafam rahatlamaya ak
Benim 1 ay boyunca bogazim agridi ve midem yandi ama bosverdim. Bosverdigim anda gecti. Siz de oyle yapin bir seyiniz yok emin olun.

Benim 1 ay boyunca bogazim agridi ve midem yandi ama bosverdim. Bosverdigim anda gecti. Siz de oyle yapin bir seyiniz yok emin olun.
Haklısın cnm ama bu huymudur nedir doktror teshis koymadan duzelemiyorum.Bir yıl öyle karnım agirdiki makatim ağırdı bir gaz bir gazki anlatamam kesin benim bağırsağım bitti dedim.Sonra kolonoskopi artı ultrason doktor çok temiz dedi.Piskoloji.her şeyi yapiyor

Gercekten hepsini yasiyorum. Ayni agrilar ayni seyler. Benimde ara ara aklima geliyor sonra frenliyorum kendimi.muhtemeleb sizde de fibromiyalji var. Bunun sebebide hep panik atak anksiyete nasil lanet seylerse hepsi birbirini cagiriyor.hepimize sifa diliyorum insirah okuyun bol bol cok iyi geliyor.

bu nefes açlığı bende de var çok korkutuyor beni. 3 aydır falan ara ara yaşıyorum unuttuğum zaman iyiyim sadece. bir de son zamanlarda biraz kilo aldım ideal kiloma yaklaştım. kilo alınca hepsi karın bölgeme gitti niye bilmiyorum. ayva göbeği oluştu bende. önceden de böyle bir şey yoktu. neyse internette midede kitle hakkında haber gördüm kız kilo aldım sanmış ama midesinde kitle varmış ondan olmuş şişkinlik. o aklıma takıldı. bir anda tüm belirtilerim var gibi hissetmeye başladım. bunu düşündükçe anksiyetem daha da artıyor..

Zaten bizi bu hale getiren google nefes acligi benim ozellikle evde oluyor. Sadece kilo aldim hepsi kilodan deyip kendinizi buna inandirin sonra geciyor

İşimiz zor gerçekten gamsız insanlara çok özeniyorum enteresan şeyler bir ara kulaklarım agirmaya ve yanmaya başladı şimdi o gecti mesela ama mide sorunida zor yarin doktora gidiyorum inşallah kötü bişey çıkmaz

Ben de bu sebeple Kbb ye gittim kulagimi temizledi etti basinc var dedi. Sonra bogazimda yumru hissettim kesin kitle falan bisey var dedim ertesi gun yine gittim hocam kamerayla bakar misiniz buramda kesin bisey var dedim. Bakti bogazin tertemiz stres yapma dedi. Her yol strese cikiyor gercekten. Ve stres tum hastaliklarin sebebi. Bu yuzden bunu yenemiyorsak tedavi sart sadece bu yuzden istiyorum ben.

Zaten bizi bu hale getiren google nefes acligi benim ozellikle evde oluyor. Sadece kilo aldim hepsi kilodan deyip kendinizi buna inandirin sonra geciyor
bir de şöyle düşünüyorum bir sıkıntım olsa allah korusun ama illaki kötü hissederdim ne bileyim vücudum bana bunu anlatırdı benim tahminime kalmazdı yani bu olay..ben kendim araştırdığım için gördüm bunu herhangi bir ağrı ya da kusma falan yoktu. 3 aydır var neredeyse. keşke bu haberler karşıma çıkmasa ya, günümü zehir ediyor.

Maşallah Allah dert vermesin.

Benim de 3 aydir boyle 1 ay once check up yaptirdim. Siz deyaptirin iciniz rahat eder. Bir sey olsa gercekten vucutta belirti olurdu. Hepsi psikolojik. Ben asiri halsizdim b12 degerim 79 cikti dr nasil ayakta durdun dedi bana. Igne vuruluyorum suan halsizligim gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…