Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yaklaşık 15 gündür yine ben, 3 yıl önce kalp hastası olduğuma inanıyordum, şimdi de google amca sayesinde ya ms oldum ya beynimde tümör var diye 1 haftadır uluyorum.
Ahh su google kesinlikle ben de o yuzden boyleyim. Ben de bir gun kanser bir gun baska sey Off cok zor yaa..

Küçük bir şehirdeyim buradaki doktorlara da güvenemedim. Bilemiyorumki. Ama benim sürecim bir tuhaf başladı ya
Benim de sol gogsumun agrisiyla basladi kendimi meme kanseri olduguma inandirdim. Ne olduysa ondan sonra oldu. Ben psikiyatriye gitmeyi dusunuyorum. Tek basima yenecegimi dusunmuyorum suan.

Ben de onu kullandim ama sadece 2 gun beni mahvetti Ust uste ataklar yasadim. Noroloji dr u vermisti. 10 gun yarim 10 gun sonra tam demisti.
Bende proz.kullanıyordum kafama gore bıraktım sonra doktora sordum bırakma deyince tekrar ictim 1 hafta sonra. Anksiyete depresyon ve okb olarak nüksetti rahatsızlığım sonra da lust. Yazdı onunla devam ediyorum

Evet katılıyorum malesef işte kendimize kabullendiremiyoruz

Bende proz.kullanıyordum kafama gore bıraktım sonra doktora sordum bırakma deyince tekrar ictim 1 hafta sonra. Anksiyete depresyon ve okb olarak nüksetti rahatsızlığım sonra da lust. Yazdı onunla devam ediyorum
Lustral size iyi geldi mi peki beni daha kotu etti

En kötğsüde kimseye söyleyemiyorum ölüyorum desem sana öyle geliyordur diyecekler kimsem yokmuş meğer

Lustral size iyi geldi mi peki beni daha kotu etti
Lustral kalp çarpıntıma terlememe fiziksel belirtilerime iyi geldi ama psikolojik olarak pek faydasını gormedim zamanla ben kendim yenmeye çalıştım hep. Sizi nasıl kötü etti aslında cok hafif bir ilaç

Lustral kalp çarpıntıma terlememe fiziksel belirtilerime iyi geldi ama psikolojik olarak pek faydasını gormedim zamanla ben kendim yenmeye çalıştım hep. Sizi nasıl kötü etti aslında cok hafif bir ilaç
Ust uste panik atak yasadim kalp carpintisi terleme nefes darligi yapti 2 gun boyunca ölü gibi gezdim.

Ust uste panik atak yasadim kalp carpintisi terleme nefes darligi yapti 2 gun boyunca ölü gibi gezdim.
Proz. Bana öyle yaptı bırakıp tekrar başlayınca aslında cok iyi geliyordu o ilac sonradan mahvoldum. Suan ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…