- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.541
Yaklaşık 15 gündür yine ben, 3 yıl önce kalp hastası olduğuma inanıyordum, şimdi de google amca sayesinde ya ms oldum ya beynimde tümör var diye 1 haftadır uluyorum.Insallah ben de bir gun eski ben derim :) ben yaklasik 3 aydir boyleyim.
Ahh su google kesinlikle ben de o yuzden boyleyim. Ben de bir gun kanser bir gun baska seyYaklaşık 15 gündür yine ben, 3 yıl önce kalp hastası olduğuma inanıyordum, şimdi de google amca sayesinde ya ms oldum ya beynimde tümör var diye 1 haftadır uluyorum.
Gerçekten zorAhh su google kesinlikle ben de o yuzden boyleyim. Ben de bir gun kanser bir gun baska seyOff cok zor yaa..
Ben de henuz gitmedim yakinda gidecegim siz de gidinGerçekten zorama böyle yaşayamam sanırım, doktora gidicem gitmeyede çekiniyorum.
Küçük bir şehirdeyim buradaki doktorlara da güvenemedim. Bilemiyorumki. Ama benim sürecim bir tuhaf başladı yaBen de henuz gitmedim yakinda gidecegim siz de gidin
Benim de sol gogsumun agrisiyla basladi kendimi meme kanseri olduguma inandirdim. Ne olduysa ondan sonra oldu. Ben psikiyatriye gitmeyi dusunuyorum. Tek basima yenecegimi dusunmuyorum suan.Küçük bir şehirdeyim buradaki doktorlara da güvenemedim. Bilemiyorumki. Ama benim sürecim bir tuhaf başladı ya
Bende proz.kullanıyordum kafama gore bıraktım sonra doktora sordum bırakma deyince tekrar ictim 1 hafta sonra. Anksiyete depresyon ve okb olarak nüksetti rahatsızlığım sonra da lust. Yazdı onunla devam ediyorumBen de onu kullandim ama sadece 2 gun beni mahvettiUst uste ataklar yasadim. Noroloji dr u vermisti. 10 gun yarim 10 gun sonra tam demisti.
Evet katılıyorum malesef işte kendimize kabullendiremiyoruzKaygı alt edilebiliyor, 3 yıldır ohhhhh ipimle kuşağımmmm modunda takılıyordum, vücudumda birşey hissettiğimde ben de ipler kopuyor. Kaynağının farkındayım, farkında olup buna yenilmek canımı sıkıyor.
Çok korkuyorum ya ter basıyor beni boğuluyor gibi oluyorumKorkmayin bende de oluyor o uyusmalar hepsi psikolojik seyler panik yapmayin sakinBenimde vucudumda mesela gezen agrilar var ama artik alistim. Suan tek istedigim nefes darliginin gecmesi.
KorkmayinÇok korkuyorum ya ter basıyor beni boğuluyor gibi oluyorum
Lustral size iyi geldi mi peki beni daha kotu ettiBende proz.kullanıyordum kafama gore bıraktım sonra doktora sordum bırakma deyince tekrar ictim 1 hafta sonra. Anksiyete depresyon ve okb olarak nüksetti rahatsızlığım sonra da lust. Yazdı onunla devam ediyorum
Lustral kalp çarpıntıma terlememe fiziksel belirtilerime iyi geldi ama psikolojik olarak pek faydasını gormedim zamanla ben kendim yenmeye çalıştım hep. Sizi nasıl kötü etti aslında cok hafif bir ilaçLustral size iyi geldi mi peki beni daha kotu etti
Gecer kafana takma diyorlar ama iste yasayan bilir bunlari.En kötğsüde kimseye söyleyemiyorum ölüyorum desem sana öyle geliyordur diyecekler kimsem yokmuş meğer
Bence söyleyin duygularınızı hislerinizi bastırmayın bir kişi bile olsa paylaşacağınız biri olsunEn kötğsüde kimseye söyleyemiyorum ölüyorum desem sana öyle geliyordur diyecekler kimsem yokmuş meğer
Ust uste panik atak yasadim kalp carpintisi terleme nefes darligi yapti 2 gun boyunca ölü gibi gezdim.Lustral kalp çarpıntıma terlememe fiziksel belirtilerime iyi geldi ama psikolojik olarak pek faydasını gormedim zamanla ben kendim yenmeye çalıştım hep. Sizi nasıl kötü etti aslında cok hafif bir ilaç
Proz. Bana öyle yaptı bırakıp tekrar başlayınca aslında cok iyi geliyordu o ilac sonradan mahvoldum. Suan ne kullanıyorsunuzUst uste panik atak yasadim kalp carpintisi terleme nefes darligi yapti 2 gun boyunca ölü gibi gezdim.
Ölmeyeceksiniz Allahın izniyle bunu duşunun ve tevekkül edin ayrıca yarın doktora gidin ilac daha iyi gelecekÇok korkuyorum gizli gizli ağlıyorum yarına kadar ölmesem gideceğim doktora
Suan bir sey kullanmiyorum kendim bas etmeye calisiyorum.Proz. Bana öyle yaptı bırakıp tekrar başlayınca aslında cok iyi geliyordu o ilac sonradan mahvoldum. Suan ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?