Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

benim de demirim eksik çıktı. ben ona da taktım niye eksik diye. ama ilaç kullanıyorum şuan düzelsin diye

Merhaba :) benim agrilarim geziyor. Sol kolum gogsum gogus kafesim bacaklarim sirtim agriyor ozellikle soguk havalarda.ama gogus kafesinde agrim ve nefes darligim hemen hemen hergun. Stresten hepsi...
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Her gün acaba mı demekten kendimi alıkoyamıyorum. ama dediğiniz gibi her şey stresten. Bir de neremizde bir ağrı hissetsek hemen internete sarılıyoruz, orada da her şeyin en kötüsü yazıyor haliyle. Ne zaman solumda ağrı hissetsem hep kalp krizi geliyor aklıma Allah korusun Allah düşmanıma vermesin bu durumu. Her an bir şey olacak hissiyatıyla yaşamak zor. Bir şekilde üstesinden geliyorum şükür Allah’a ama hiç yaşamamış olmayı dilerdim. Eskisi gibi...

Kesinlikle ben de hic yasamamis olmayi dilerdim. Eskisi gibi... bunu her gun dusunuyorum ve 3 ay oncesini dusununce bazen agliyorum. Ama sonra diyorum ki Allah baska dert vermesin. Cok sukur saglikliyiz daha agir seylerle ugrasanlar var. Zaten korktuklarimiz da bu agir hastaliklar degil mi? O yuzden yine de sukur ediyorum bu durumada.

Kesinlikle canım. Ben de yaklaşık 1 yıldır bu şekildeyim. Benim de 14 aylık bir kızım var. Bu durumu doğumdan sonra yaşamaya başladım . Kızım daha 3 aylıktı ilk atağımı yaşadığımda. Yılbaşı gecesiydi. Onu uyuttuktan sonra yaşadım. Rabbim bi daha yaşatmasın. Tabi tetikleyen şeyler de vardı. Ama o geceden sonra her an bir şey olacak hissiyatından kurtulamadım. Normal otururken sanki birden kalbim küt küt çarpıyor. Saniyelik ama böyle. Ya da nefesim kesilir gibi oluyor. He senin dediğin o ağrıları ben de neredeyse her gün yaşıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Her zaman dualarımdasınız.

daha yeni gözüm sağ gözüm bulanıklaştı, biraz bekledim geçmeyince gidip yıkadım geçti. internetten baktım ms hastalığı falan diyodu. ms hastalığının belirtileri varmış gibi hissetmeye başladım şimdi de. bir de anladığım kadarıyla kalıcı hasarlar bırakabilen bir hastalık. üff ya gecenin bu saatinde aklımda bu var. sizce benim bu durumum anksiyete falan mı yoksa okb gibi mi?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah acil arkadaşlar
Bende de var birşeyler ama 15 yıla yaklaşık çözemedim. Çok stresli ve herşeyi kafama takan biriyim bilmiyorum, bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum, nadiren iyi hissediyorum. Hafif dozlu ilaç kullanıyorum. Takmasam keşke ama nerdeee

Okb bağlı anksiyete gibi duruyo çünkü takıntılar farklı olsa da sıkıntı aynı çok geçmiş olsun

Benim ilk bas agrim ve uyusmam basladiginda sol gozum bulaniklasti ve kuculdu. Evet ilk once bende korktum ama asla internetten belirti aramadim. Bir norolojiye gittim derdimi anlattim. Ilacli mr cekildi ve herseyim temiz cikti. Her yol psikolojiye cikiyor ne yazik ki...

Size de gecmis olsun.

Allah bagislasin. Benimde 2,5 yasinda ikizlerim var. Sanirim ben de biraz yoruldum ve bunaldim bu pandemiden dolayi. Benim de saniyelik nefes kesilmelerim var kalbim de ara sira carpiyor. Kafeini cayi asitli icecekleri biraktim daha iyi oldum. Siz de birakin farki goreceksiniz. Rabbim hepimiza sifa versin.

Bende de olmuştu bulanık görme halada oluyor sanki gözüm küçülmüş gibi falan nöroloji ye gittiğimde bana tanı olarak ms yazmıştı uyulmalarım vardı ilaçlı mr çekildi sonuç stres dedi emzirdiğim için ilaç vermedi hala devam ediyor uyuşmalar bulanık görme falan

Ben de kahveyi kestim asla uyuyamiyorum kahve icersem, cayi da ogleden sonra icersem uyuyamiyorum o yuzden cay kahveyi kesmeyi tavsiye ederim bir denenebilir.

Ben ilacı değiştirdim kızlar içmeye korkuyorum her ilaç her bünyeye iyi gelmez dedi doktor ne yapsam bilemedim benim niye böyle içime sinmiyor korkudan mı

Amin canım. Benim ağrılarım genellikle sol tarafıma yoğunlaşıyor hep. Sol kol, sol koltuk altı, sırt bölgesi ve kürek kemiği üstü. Ne zaman buralarda bi ağrı hissetsem hep kalp krizi aklıma geliyor. Bir türlü bunun önüne geçemiyorum ağrırsa ağrısın ne var bunda diyip geçsem belki bir şey olmayacak ama işte düşünmeden edemiyorum. Bunu aşabilen varsa ben de deneyimlerinden faydalanmak isterim.

Ben ilacı değiştirdim kızlar içmeye korkuyorum her ilaç her bünyeye iyi gelmez dedi doktor ne yapsam bilemedim benim niye böyle içime sinmiyor korkudan mı
Ben bir kez ilac aldim daha kotu oldum. Suan kendime telkinlerde buluyorym ve daha iyiyim. Sadece psikolojik agrilar oluyor onlarida umursamiyorum.

Sikayetlerimiz ayni kafaniza takmayin sakin umursamayin o an geciyor. Suan mesela bacagimdaki damarim inanilmaz agriyor ama birseyim yok ve iyiyim. Gececek diyorum.

Ben bir kez ilac aldim daha kotu oldum. Suan kendime telkinlerde buluyorym ve daha iyiyim. Sadece psikolojik agrilar oluyor onlarida umursamiyorum.
Ben de bırakmıştım ama yapamıycam galiba sadece bedensel değil her konuda korkularım oluyor benim kafamda kurup ona inanıyorum ağlama krizleri geliyor sonra ufak Bi ağrı yada sızıda Bi sürü senaryolar kuruyorum iyi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…