Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sanki duygularımı kaybetmiş gibiyim dolu dolu sevinmek mutlu olmak istiyorum ama hiçbirşey hissetmiyorum heycanlanmıyorum ne yediğim den giydiğimden sanki duygularım yok yaşamıyor gibiyim niye böyle oldum ben

Sanki duygularımı kaybetmiş gibiyim dolu dolu sevinmek mutlu olmak istiyorum ama hiçbirşey hissetmiyorum heycanlanmıyorum ne yediğim den giydiğimden sanki duygularım yok yaşamıyor gibiyim niye böyle oldum ben
Ilk zamanlar ben de oyleydim ama gececek guzel seyler dusunun bebeginizi dusunun iyi oldugunuzu bunun bir surec oldugunu dusunun. Ne kadar karamsar olursak o kadar kotu oluruz. Bol bol dua edin lutfen kendinizi birakmayin. Birakinca cok kotu oluyor teslim olmayin.

Cok iyi anliyorum, muhtemelen depresyondasiniz. Ilaclara guvenip saati saatine almya calismak gerek

Cok iyi anliyorum, muhtemelen depresyondasiniz. Ilaclara guvenip saati saatine almya calismak gerek
Bana da öyle geliyor. Arkadaşa çok söyledim dr.lara güven ilaçlarını düzgün al diye ama nafile oldu. depresyon ve panik atak beraber gibi ama işte bizler dr. değiliz teşhis koyma durumumuz yok aslında güvendiği bir dr ile başlasa kurtulacak ama işte bu eziyeti kendi kendine etmeye devam ediyor.

B benil Siz nasil oldunuz insallah daha iyisinizdir.
Maalesef benim bu seferki atağım çok güçlü ve dirençli henüz bir fark yok 1.deki ya da 2.deki gibi değil daha ağır geçiyor ilaçlara da pek yanıt vermiyorum artık. Ortalık hastanelerin durumu vs bu kadar kötü olmasa yatmayı falan düşünüyorum ama maalesef elime geçmiyor. (

Insallah gececek dua edin bol bol. Cok zor seyler yasamayan bilemez

Canım güzel arkadaşım inan bak güvendiğin bir dr bul ve ilaçlarını 1 ay düzenli kullan çok iyi olacaksın. İlk başta yaramaz daha kötü gibi gelir ama sabredeceksin geçer birkaç hafta içinde bünyen alışır. 1 ay sonrada hepsi biter senin ilk atağın kolay düzelirsin. Lütfen tedavi ol kendine bu eziyeti etme...

Insallah gececek dua edin bol bol. Cok zor seyler yasamayan bilemez
Evet allah büyüktür inancım tam rabbime şifa allahtan ilaçlar tedavi terapi birer vesile. Gerçekten çok zor yaşamayan anlamaz dışardan bakınca hiç bir problem yok ama içerisi kaynayan kazan görünmez bir yara allahım kimseye vermesin. Bedensel rahatsızlıklarımda çok oldu ama bu psikiyatrik hastalıklar çok ama çok zor. İnsanlar da anlamıyor yardımcı olmak yerine daha beter hale getiriyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Korkuyorum benil buda böyle Bi hastalık işte ilk ilaca da korkarak başlamıştım çok dehşet şeyler yaşattı bidaha içemem dedim terapi istedim ama olmadı

Sikayetlerimiz ayni kafaniza takmayin sakin umursamayin o an geciyor. Suan mesela bacagimdaki damarim inanilmaz agriyor ama birseyim yok ve iyiyim. Gececek diyorum.
Hep öyle diyoruz kuzum. Bir şekilde başka şeylere odaklanarak o andan uzaklaşıyorum ben de. Böyle yaparak iyi mi yapıyorum yoksa aksine o durumu bastırdığım için yanlış Mı yapıyorum bilemiyorum. Ama o ağrı anlarında “bak daha önce de ağrımıştı, ancak bir şey olmadı. Yine geçecek. “ diye kendime olumlu telkinler veriyorum.

Korkuyorum benil buda böyle Bi hastalık işte ilk ilaca da korkarak başlamıştım çok dehşet şeyler yaşattı bidaha içemem dedim terapi istedim ama olmadı
Lütfen cesaret et. Bi başlasan ve 1 ay sabretsen gerisi çorap söküğü gibi gelecek. İnan birşey kaybetmezsin. Ucunda iyileşmek var sonuçta. Denemeye değmez mi? İyi bir dr bul ve tedaviye başla sabret ilaçları bırakma hemen. İnan geçecek ama başlamazsan hiç bir tedaviye böyle kalmak böyle yaşamak daha mı iyi olur?

Insallah gececek canim Benim modum bugun inanilmaz dusuk ve halsizim. Bende de boyle seyrediyor genelde. Sonra arkasi nefes darligi iste... Derin derin nefes alma, esneme ihtiyaci duyuyorum hep.

Insallah gececek canim Benim modum bugun inanilmaz dusuk ve halsizim. Bende de boyle seyrediyor genelde. Sonra arkasi nefes darligi iste... Derin derin nefes alma, esneme ihtiyaci duyuyorum hep.
Cok geçmiş olsun. Nefes egzersizi öneririm. Burnunuzdan derin nefes alıp ağzınızdan yavaşça verin bunu bi 5/6 kez yapın cok faydası oluyor.

Cok geçmiş olsun. Nefes egzersizi öneririm. Burnunuzdan derin nefes alıp ağzınızdan yavaşça verin bunu bi 5/6 kez yapın cok faydası oluyor.
Tesekkur ederim hemen deneyecegim Kapali hava regl donemi benim resmen dusmanim dun ne kadar iyiysem bugun o kadar kotuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…