- 12 Ekim 2014
- 165
- 205
- 303
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.621
İyileşme süreci 6 aydan aşağı olmuyor kızlar.Ben 14.ayımdayım.Bu hastalık tam olarak geçmiyor.İlaçlar sayesinde hastalığınızı tanıyorsunuz.Panik atak hastası olduğunuzu biliyorsunuz.Eskisi gibi atak ölüm korkusu gelmiyor merak etmeyin.Sizin geçtiğiniz yollardan geçtim.Doktorlara inanmadım,hastalığıma inanmadım intiharı bile düşündüm.Ama şimdi hastalığımı biliyorum.Ve eskisine göre çok daha iyiyim.Sizde iyi olacaksınız.Ama eski iyiliğiniz olmayacak.Bunu kendinize alıştırın.Ben ilacı değiştirdim kızlar içmeye korkuyorum her ilaç her bünyeye iyi gelmez dedi doktor ne yapsam bilemedim benim niye böyle içime sinmiyor korkudan mı
Ölmeyeceksin.Lütfen ilaç ve psikolog yada psikoterapi ile beyninize panik atak ve anksiyete hastası olduğunuza inandırın.Beyniniz ona göre hareket etsin.Bu kolay olmuyor zaman istiyor ilaç istiyor.Zamanla iyi olucaksınız.Eğer kendini kalp krizi ile avutursan beyin ona göre tepki verecek.Yalancı belirtiler gösterecek.İnanın kalp krizi geçirseniz şimdi hastanede olurdunuz.Bu forum sitesinde değil.Çok korkuyorum gizli gizli ağlıyorum yarına kadar ölmesem gideceğim doktora
ben eski iyilik olmayacağını düşünmüyorum yine eskisi givi olabilir insan. Siz böyle diyerek insanların umudunu kırmayın. Benim annem panik atak hastasıydı ve o kadar yıl cekti ama suan eskisi gibi ilacı bıraktı kullanmıyor bile 4 yıldır ve maşallah gayet iyi.İyileşme süreci 6 aydan aşağı olmuyor kızlar.Ben 14.ayımdayım.Bu hastalık tam olarak geçmiyor.İlaçlar sayesinde hastalığınızı tanıyorsunuz.Panik atak hastası olduğunuzu biliyorsunuz.Eskisi gibi atak ölüm korkusu gelmiyor merak etmeyin.Sizin geçtiğiniz yollardan geçtim.Doktorlara inanmadım,hastalığıma inanmadım intiharı bile düşündüm.Ama şimdi hastalığımı biliyorum.Ve eskisine göre çok daha iyiyim.Sizde iyi olacaksınız.Ama eski iyiliğiniz olmayacak.Bunu kendinize alıştırın.
Dogru soyluyorsunuz. Beni en uzende eski iyiligin olmayacagi zatenİyileşme süreci 6 aydan aşağı olmuyor kızlar.Ben 14.ayımdayım.Bu hastalık tam olarak geçmiyor.İlaçlar sayesinde hastalığınızı tanıyorsunuz.Panik atak hastası olduğunuzu biliyorsunuz.Eskisi gibi atak ölüm korkusu gelmiyor merak etmeyin.Sizin geçtiğiniz yollardan geçtim.Doktorlara inanmadım,hastalığıma inanmadım intiharı bile düşündüm.Ama şimdi hastalığımı biliyorum.Ve eskisine göre çok daha iyiyim.Sizde iyi olacaksınız.Ama eski iyiliğiniz olmayacak.Bunu kendinize alıştırın.
Gecmis olsun. O agri ben de hergun var tabii covid hic olmadim. Bir akciger rontgeni cektirin her ihtimale karsi. Panik atak var mi sizde de ?Kizlar ben covit gecirdim test olmadim ama koku falan gitmisti ordan anladim ama bu hastaliktan sonra gogsumun ortasinda agri oluyor ozellikle aksamlari cok korkuyorum
Gecmis olsunKizlar bende de doğumdan sonra oldu uyuyamama korkusu yataga bile giremiyorum.
Ilac tedavisi başladıkGecmis olsunMelisa ya da papatya cayi guzel uyutuyor bir deneyin isterseniz.
Yakinda ben de baslayacagim. Persembe gunu randevum var.Ilac tedavisi başladık
Okb var acikcasi olecemmi diye korku yasamadim bi ara deprem fobim olmustu cok sukur gectiGecmis olsun. O agri ben de hergun var tabii covid hic olmadim. Bir akciger rontgeni cektirin her ihtimale karsi. Panik atak var mi sizde de ?
Belki psikolojik bir agridir. Kafaya takinca daha cok agriyor. Unutunca geciyor.Okb var acikcasi olecemmi diye korku yasamadim bi ara deprem fobim olmustu cok sukur gecti
Insallah gecer burda kardiyoloji yok ile gitmem gerek o da ozele suan esim maddi olarak biraz zorda git dedi ama boyle tripli dedi yani o cok inanmiyor bana o yuzden gitmeyecemBelki psikolojik bir agridir. Kafaya takinca daha cok agriyor. Unutunca geciyor.
Benim dusunce daha agirlikli.Kızlar okb de ne gibi sıkıntılarınız var ? Düşünce olarak mı var yoksa eylem var mı ?
Benimde öyle ya aklıma sacma sapan düşünceler geliyor tamamen kurtulan var mı acaba bu okb anksiyete illetindenBenim dusunce daha agirlikli.
Ben de şu an öyleyim canım. Yani mutsuz uyandım. Her zamanki gibi sol göğüs duvarımda parmağımla gösterebildiğim yerdeki ağrıyla. Şimdi onu düşünüyorum kara kara. Acaba demekten kendimi alıkoyamıyprım.Insallah gececek canimBenim modum bugun inanilmaz dusuk ve halsizim. Bende de boyle seyrediyor genelde. Sonra arkasi nefes darligi iste... Derin derin nefes alma, esneme ihtiyaci duyuyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?