Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben ilacı değiştirdim kızlar içmeye korkuyorum her ilaç her bünyeye iyi gelmez dedi doktor ne yapsam bilemedim benim niye böyle içime sinmiyor korkudan mı
İyileşme süreci 6 aydan aşağı olmuyor kızlar.Ben 14.ayımdayım.Bu hastalık tam olarak geçmiyor.İlaçlar sayesinde hastalığınızı tanıyorsunuz.Panik atak hastası olduğunuzu biliyorsunuz.Eskisi gibi atak ölüm korkusu gelmiyor merak etmeyin.Sizin geçtiğiniz yollardan geçtim.Doktorlara inanmadım,hastalığıma inanmadım intiharı bile düşündüm.Ama şimdi hastalığımı biliyorum.Ve eskisine göre çok daha iyiyim.Sizde iyi olacaksınız.Ama eski iyiliğiniz olmayacak.Bunu kendinize alıştırın.

Çok korkuyorum gizli gizli ağlıyorum yarına kadar ölmesem gideceğim doktora
Ölmeyeceksin.Lütfen ilaç ve psikolog yada psikoterapi ile beyninize panik atak ve anksiyete hastası olduğunuza inandırın.Beyniniz ona göre hareket etsin.Bu kolay olmuyor zaman istiyor ilaç istiyor.Zamanla iyi olucaksınız.Eğer kendini kalp krizi ile avutursan beyin ona göre tepki verecek.Yalancı belirtiler gösterecek.İnanın kalp krizi geçirseniz şimdi hastanede olurdunuz.Bu forum sitesinde değil.

Ölümden korkmamaya bakın kızlar.Siz ne kadar korkarsanız beyniniz ölümle ilgili bütün senaryoları yaşatacak size.Korkmayın ölümden kimbilir öteki dünya daha güzel belki.Elle tutulur gözle görülür bi hastalığımız yok insanlar korona ile kanser ile boğuşuyor.Kendinize eziyet etmeyin.Zor dönemler geçiriyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum ama bunu kendinize yapmayın.Mutlaka terapi ve ilaç tedavisi alın.Ve kendinize inanın.Beyninize inandırın..

ben eski iyilik olmayacağını düşünmüyorum yine eskisi givi olabilir insan. Siz böyle diyerek insanların umudunu kırmayın. Benim annem panik atak hastasıydı ve o kadar yıl cekti ama suan eskisi gibi ilacı bıraktı kullanmıyor bile 4 yıldır ve maşallah gayet iyi.

Dogru soyluyorsunuz. Beni en uzende eski iyiligin olmayacagi zaten Sizin nasil basladi peki?

Kizlar ben covit gecirdim test olmadim ama koku falan gitmisti ordan anladim ama bu hastaliktan sonra gogsumun ortasinda agri oluyor ozellikle aksamlari cok korkuyorum

Kizlar ben covit gecirdim test olmadim ama koku falan gitmisti ordan anladim ama bu hastaliktan sonra gogsumun ortasinda agri oluyor ozellikle aksamlari cok korkuyorum
Gecmis olsun. O agri ben de hergun var tabii covid hic olmadim. Bir akciger rontgeni cektirin her ihtimale karsi. Panik atak var mi sizde de ?

Kızlar okb de ne gibi sıkıntılarınız var ? Düşünce olarak mı var yoksa eylem var mı ?

Kızlar nasılsınız nasıl oldunuz hiç iyileşen düzelen var mı? Beni soracak olursanız aynı hala düzelme yok. Zaman istiyor 2- 3 aydan önce zor gibi. Allah yardımcımız olsun.

Insallah gececek canim Benim modum bugun inanilmaz dusuk ve halsizim. Bende de boyle seyrediyor genelde. Sonra arkasi nefes darligi iste... Derin derin nefes alma, esneme ihtiyaci duyuyorum hep.
Ben de şu an öyleyim canım. Yani mutsuz uyandım. Her zamanki gibi sol göğüs duvarımda parmağımla gösterebildiğim yerdeki ağrıyla. Şimdi onu düşünüyorum kara kara. Acaba demekten kendimi alıkoyamıyprım. sadece ağrıya odaklanıyorum şu anda. İnşallah uzun sürmez Bir de bu sokağa çıkma yasakları çok etkiliyor beni. Hani bir şey olursa hastaneye nasıl giderim düşüncesi oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…