- 16 Ağustos 2016
- 3.719
- 9.426
- 158
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.641
bildiğiniz iyi bir psikolog var mı ya da psikoterapi yapan biriBayanlar size önereceğim tek şey hastalık araştırmayın netten malesef bizim bu durumumuzun tek sebebi anksiyete bozuklugu ve bize bunu yapan da anksiyete o yuzden tedavi yolları bulun. BDT terapisi cok etkili diyorlar %80 oranında bir iyileşme sağlıyormuş ama iyi bir psikolog yapması gerekiyor bunu.
Benim de sirtim agriyor daha dogrusu dokununca aciyorBen de şu an öyleyim canım. Yani mutsuz uyandım. Her zamanki gibi sol göğüs duvarımda parmağımla gösterebildiğim yerdeki ağrıyla. Şimdi onu düşünüyorum kara kara. Acaba demekten kendimi alıkoyamıyprım.sadece ağrıya odaklanıyorum şu anda. İnşallah uzun sürmez Bir de bu sokağa çıkma yasakları çok etkiliyor beni. Hani bir şey olursa hastaneye nasıl giderim düşüncesi oluyor sanırım.
Evet ben artik hic bakmiyorum cok baktigim icin boyle oldum.Bayanlar size önereceğim tek şey hastalık araştırmayın netten malesef bizim bu durumumuzun tek sebebi anksiyete bozuklugu ve bize bunu yapan da anksiyete o yuzden tedavi yolları bulun. BDT terapisi cok etkili diyorlar %80 oranında bir iyileşme sağlıyormuş ama iyi bir psikolog yapması gerekiyor bunu.
Ben araştırıyorum şuan iyi bir psikolog olması gerekiyor ve BDT iyi biliyor olması gerekiyor. Eğer iyi birini bulursam size de aktarırımbildiğiniz iyi bir psikolog var mı ya da psikoterapi yapan biri
Bende cok baktığım için böyle oldum her düşündüğümden , gördüğümden korkar hale geldim iyice ve bunun ne kadar sacma oldugunu biliyorumEvet ben artik hic bakmiyorum cok baktigim icin boyle oldum.
hem psikolog hem psikiyatri araştırıyorum fakat bulamadım. Daha doğrusu buldum ama ücreti beni çok aştığı için gidemiyorum. Teşekkür ederim bulursanız bilmek isterim.Ben araştırıyorum şuan iyi bir psikolog olması gerekiyor ve BDT iyi biliyor olması gerekiyor. Eğer iyi birini bulursam size de aktarırım
İkisine de ayrı ayrı gitmeniz gerekiyor malesef psikiyatrı ilac yazacak kesin ve takıntılı düşünceleriniz varsa kesinlikle kullanmanızı öneririm ben kullanıyorum %50 oranında iyileştim ilaçla birlikte ama terapinin gerekli olduğuna eminim artık. Tabi bulursam bilgilendiririm online da terapi yapılıyor zatenhem psikolog hem psikiyatri araştırıyorum fakat bulamadım. Daha doğrusu buldum ama ücreti beni çok aştığı için gidemiyorum. Teşekkür ederim bulursanız bilmek isterim.
Daha önce terapiye gittim, psikolog depresyon dedi ve psikiyatriye gitmemi istedi. Psikiyatriye gittiğimde ise üç dakika içinde ilaç yazdı. Ben de açıkçası kullanmak istemedim bu kadar kısa sürede yazılmış bir ilacı. Sonrasında terapiye birkaç seans daha devam ettim ama psikolog böyle faydalı olmayacağı gibisinden konuşunca bıraktım. Terapi de gerekli ama ben memnun kaldığım bir terapist de bulamadım psikiyatri de. Memnun kalabileceğim yere de maddi imkandan dolayı gidemiyorum.İkisine de ayrı ayrı gitmeniz gerekiyor malesef psikiyatrı ilac yazacak kesin ve takıntılı düşünceleriniz varsa kesinlikle kullanmanızı öneririm ben kullanıyorum %50 oranında iyileştim ilaçla birlikte ama terapinin gerekli olduğuna eminim artık. Tabi bulursam bilgilendiririm online da terapi yapılıyor zaten
Peki aldığınız terapi nasıl bir terapiydi. Psikiyatriler cok dinlemiyor malesef sıkıntını söylüyorsun yazıyor ilacı hangi ilacı yazdı bilmiyorum ama kullansan daha iyi olabilirdi belki. Ayrıca sizin sıkıntınız nedir ? Yaşadığınız ve aşamadığınız problemDaha önce terapiye gittim, psikolog depresyon dedi ve psikiyatriye gitmemi istedi. Psikiyatriye gittiğimde ise üç dakika içinde ilaç yazdı. Ben de açıkçası kullanmak istemedim bu kadar kısa sürede yazılmış bir ilacı. Sonrasında terapiye birkaç seans daha devam ettim ama psikolog böyle faydalı olmayacağı gibisinden konuşunca bıraktım. Terapi de gerekli ama ben memnun kaldığım bir terapist de bulamadım psikiyatri de. Memnun kalabileceğim yere de maddi imkandan dolayı gidemiyorum.
Aynen canım benim de dokununca acıyor. Sabit tek bir nokta da ağrı yaşıyorum. Bazen fibromiyalji miyim acaba demekten kendimi alamıyorum. Bu ağrıları giderecek bir çözüm de bulamadım henüzBenim de sirtim agriyor daha dogrusu dokununca aciyorsag tarafim.
Hangi şehirdesiniz kızlarİkisine de ayrı ayrı gitmeniz gerekiyor malesef psikiyatrı ilac yazacak kesin ve takıntılı düşünceleriniz varsa kesinlikle kullanmanızı öneririm ben kullanıyorum %50 oranında iyileştim ilaçla birlikte ama terapinin gerekli olduğuna eminim artık. Tabi bulursam bilgilendiririm online da terapi yapılıyor zaten
Ama tek çeşit ilaç yok ki, elbette uzun uzun terapi yapmaz ama sadece iki dakika içinde gerçekten beni tamamen anlayıp uygun ilacı verdi mi? İlacı almama rağmen kullanmadım. Maddi olarak imkanım olmadığı için de özele gidemedim. Psikologla terapi yaptım o da seans sırasında olumsuz konuşunca kendisi de bu terapinin beklediği gibi olmadığını bizzat söyleyince tamam deyip bıraktım. O zamanki psikolog depresyon demişti. Daha sonra görüştüğüm başka bir psikolog tek seans görüştüm; anksiyete dedi, depresyon değil bence dedi. Ama yeni mezun olmuş biri sayılır. Alanında iyi birine gitmedim. Maalesef düzgünce tedavi olabilmek içinde para gerekiyor. O da kısıtlı olunca böyle oluyor.Peki aldığınız terapi nasıl bir terapiydi. Psikiyatriler cok dinlemiyor malesef sıkıntını söylüyorsun yazıyor ilacı hangi ilacı yazdı bilmiyorum ama kullansan daha iyi olabilirdi belki. Ayrıca sizin sıkıntınız nedir ? Yaşadığınız ve aşamadığınız problem
Muhtemelen oyleyizAynen canım benim de dokununca acıyor. Sabit tek bir nokta da ağrı yaşıyorum. Bazen fibromiyalji miyim acaba demekten kendimi alamıyorum. Bu ağrıları giderecek bir çözüm de bulamadım henüz
Evet malesef maddi anlamda zor ama toplam seans ücretleri asgari ücret kadar oluyor ve bizim en onemli şeyimiz ruh sağlığımız onun için gerekirse kredi bile çeker öderim diyorum napim mecbur cunku tek basına üstesinden gelemiyoruzAma tek çeşit ilaç yok ki, elbette uzun uzun terapi yapmaz ama sadece iki dakika içinde gerçekten beni tamamen anlayıp uygun ilacı verdi mi? İlacı almama rağmen kullanmadım. Maddi olarak imkanım olmadığı için de özele gidemedim. Psikologla terapi yaptım o da seans sırasında olumsuz konuşunca kendisi de bu terapinin beklediği gibi olmadığını bizzat söyleyince tamam deyip bıraktım. O zamanki psikolog depresyon demişti. Daha sonra görüştüğüm başka bir psikolog tek seans görüştüm; anksiyete dedi, depresyon değil bence dedi. Ama yeni mezun olmuş biri sayılır. Alanında iyi birine gitmedim. Maalesef düzgünce tedavi olabilmek içinde para gerekiyor. O da kısıtlı olunca böyle oluyor.
Merhaba evet sizinle konusmustuk bende de var ve kesinlikle psikolojikMerhabalar bilen bilir yirmi gündür yemek borumda yemek var sanki mideden yukarı doğru yanma iştahsızlık diz boyu iki gün önce endoskopi oldum.Hic birşey çıkmadı.Ama ben hastaneye nasıl kostum kesin kötü bişey var böyle bir şey olamaz diye.Kesinlikle piskoloji herşeyi yapar
Her şeyin sorumlusu stres canım maalesef. Benim de gitmediğim doktor kalmadı. Dahiliye, fizik tedavi, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji hepsi temiz çıktı çok şükürMuhtemelen oyleyizsol gogsumde benimde ayni noktada aci var. Meme muayenesi ultrasonum temiz cikti. Sanirim hepsi ayni yola cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?