- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.661
Eski iyilik olacak, olmalı. Vallahi ben 3 yıldır çok iyiydim, inşallah geri dönmüyordur bende deDogru soyluyorsunuz. Beni en uzende eski iyiligin olmayacagi zatenSizin nasil basladi peki?
Toplam seans ücretleri asgari ücret kadar olan iyi bir terapist biliyorsanız lütfen söyleyin gideyim. Maalesef iyi bir yere gitmek maddi anlamda güç. Tabii ki ruh sağlığı çok çok önemli, ama para yoksa da olmayınca da olmuyor maalesef.Evet malesef maddi anlamda zor ama toplam seans ücretleri asgari ücret kadar oluyor ve bizim en onemli şeyimiz ruh sağlığımız onun için gerekirse kredi bile çeker öderim diyorum napim mecbur cunku tek basına üstesinden gelemiyoruz
Nasıl atlattınız, terapi aldınız mı?Eski iyilik olacak, olmalı. Vallahi ben 3 yıldır çok iyiydim, inşallah geri dönmüyordur bende de
İstanbul psikoloji endstitüsü diye bir sayfa var instagram da psikolog Esan gül kendisi bu fiyat konusunda bilgi vermişti isterseniz bi bakın hatta videolarına da göz atın derim online da terapi yapıyorToplam seans ücretleri asgari ücret kadar olan iyi bir terapist biliyorsanız lütfen söyleyin gideyim. Maalesef iyi bir yere gitmek maddi anlamda güç. Tabii ki ruh sağlığı çok çok önemli, ama para yoksa da olmayınca da olmuyor maalesef.
Insallah geri donmez lutfen kafaniza en ufak dusunceyi bile getirmeyinEski iyilik olacak, olmalı. Vallahi ben 3 yıldır çok iyiydim, inşallah geri dönmüyordur bende de
Ben cok arastirdim ama 230 250 280 dediler genelde. Haftalik seans ucreti.Toplam seans ücretleri asgari ücret kadar olan iyi bir terapist biliyorsanız lütfen söyleyin gideyim. Maalesef iyi bir yere gitmek maddi anlamda güç. Tabii ki ruh sağlığı çok çok önemli, ama para yoksa da olmayınca da olmuyor maalesef.
Evet genelde bu kadar. En son bugün biriyle konuştum, gittiği bir psikiyatristi önerdi. Daha öncekilerden çok farklı bir teşhis koymuş ve hayatımı kazandım resmen dedi. Ama o ücreti karşılayacak imkanım olmadığı için aramadım. Yani en az 250 civarından başlıyorlar. O da en az..Ben cok arastirdim ama 230 250 280 dediler genelde. Haftalik seans ucreti.
Siz kendisinden terapi aldınız mı?İstanbul psikoloji endstitüsü diye bir sayfa var instagram da psikolog Esan gül kendisi bu fiyat konusunda bilgi vermişti isterseniz bi bakın hatta videolarına da göz atın derim online da terapi yapıyor
Ben de oyleyim canim gitmedigim dr kalmadi. Henuz psikiyatriye gitmedim. Ilacta kullanmiyorum senin gibi kendi kendime atlatmaya calisiyorum. En son vitamin degerlerime bakildi b12 degerim 79 a dusmus cok cok dusuk dr nasil ayakta duruyorsun dedi. Bunlar hep panik atagi tetikleyen seylermis.Her şeyin sorumlusu stres canım maalesef. Benim de gitmediğim doktor kalmadı. Dahiliye, fizik tedavi, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji hepsi temiz çıktı çok şükürama ben bir türlü kendimi hasta olmadığıma ikna edemiyorum. Psikiyatriye gitmedim. Hani çok ilaçta kullanmak istemiyorum. Emziriyorum çünkü. Kendi kendime atlatmaya çalışıyorum, ne kadar başarılı olabilirsem artık...
Medipol Hastanesinde psikiyatri fiyati 125 ti. Diger hastaneler 300 400 arasiydi.Evet genelde bu kadar. En son bugün biriyle konuştum, gittiği bir psikiyatristi önerdi. Daha öncekilerden çok farklı bir teşhis koymuş ve hayatımı kazandım resmen dedi. Ama o ücreti karşılayacak imkanım olmadığı için aramadım. Yani en az 250 civarından başlıyorlar. O da en az..
Siz gittiniz mi, memnun kaldınız mı?Medipol Hastanesinde psikiyatri fiyati 125 ti. Diger hastaneler 300 400 arasiydi.
Panik atak gelince o an panik atak olduğunu biliyor musunuz, yani kendi kendinize şuan panik atak geçirdiğim için böyle diyebiliyor musunuz?Ben de oyleyim canim gitmedigim dr kalmadi. Henuz psikiyatriye gitmedim. Ilacta kullanmiyorum senin gibi kendi kendime atlatmaya calisiyorum. En son vitamin degerlerime bakildi b12 degerim 79 a dusmus cok cok dusuk dr nasil ayakta duruyorsun dedi. Bunlar hep panik atagi tetikleyen seylermis.
Yok hayır terapi almadım ben kendisinden ama bende almayı düşünüyorum BDT terapisi ve yıllardır uzman psikolog o yüzden içime sinmedi değilSiz kendisinden terapi aldınız mı?
Ya ben çok yorgun hissediyorum. Alanında iyi biri olsun istiyorum. İnternetten bakacağım dediğiniz kişiye.Yok hayır terapi almadım ben kendisinden ama bende almayı düşünüyorum BDT terapisi ve yıllardır uzman psikolog o yüzden içime sinmedi değil
Ben ilk atagi kalp krizi sandim nefessiz kaldim kalbim kulagimda atiyordu ve vucudumuki kontrom edemedim. O panikle nasil aklima geldi bilmiyorum ama 112 yi aradim yardim istedim. Hemen geldiler. Nabzim dusmedi. Acile goturduler kan alinde serum verildi ekg cekildi her sey normal. Dr bana o gun panik atak gecirdin dedi. Ben o gunden sonra yaklasik 4 kez yasadim ama ilki kadar agir olmadi. 2. De de basim cok agridi. Digerleri hafif oldu.Panik atak gelince o an panik atak olduğunu biliyor musunuz, yani kendi kendinize şuan panik atak geçirdiğim için böyle diyebiliyor musunuz?
Ömrü hayatım boyunca yaşadığım üçüncü sıkıntı hali sanırım bu. İlkinde çarpıntı ve kalp ağrısı sıkıntım vardı, kaç kalp damar cerrahı ve kardiyoloji gezdim anlatmam mümkün değil. En son bir kardiyologun yakasına yapışıp tüm bu belirtiler psikolojik olamaz. Fizyolojik bu belirtileri stresten vs diye beni kışkışlayamazsınız diye doktorla kavga etmiştim :) gençlik heyecanı diyelim 24 yaşlarında falandım. Sonrasında gitmediğim branş kalmadı çünkü çarpıntıları ve kalbimdeki göğüs kafesimdeki ağrıyı anlamlandırmaya çalışıyordum, o zamanda yeni mezun bir mühendisim, ben kanıt isterim diye diye dolaşıyordum ortalıklardaNasıl atlattınız, terapi aldınız mı?
Çok geçmiş olsun ya. En son ki atakta anladığım kadarıyla psikiyatriye gitmemişsiniz, nasıl geçti o son sıkıntılı süreç.Ömrü hayatım boyunca yaşadığım üçüncü sıkıntı hali sanırım bu. İlkinde çarpıntı ve kalp ağrısı sıkıntım vardı, kaç kalp damar cerrahı ve kardiyoloji gezdim anlatmam mümkün değil. En son bir kardiyologun yakasına yapışıp tüm bu belirtiler psikolojik olamaz. Fizyolojik bu belirtileri stresten vs diye beni kışkışlayamazsınız diye doktorla kavga etmiştim :) gençlik heyecanı diyelim 24 yaşlarında falandım. Sonrasında gitmediğim branş kalmadı çünkü çarpıntıları ve kalbimdeki göğüs kafesimdeki ağrıyı anlamlandırmaya çalışıyordum, o zamanda yeni mezun bir mühendisim, ben kanıt isterim diye diye dolaşıyordum ortalıklarda
En son psikiyatriye yolladılar zorla tabi, ilaç kullanmaya da direndim bir süre, geçmeyince mecbur kullandım 9 ay kullandım, doktorum bırak dedi bıraktım. Arkasından uzun yıllar boyunca unuttum gitti bu anksiyeteyi-panik atağı. Taaaki kendi içimde içinden çıkamadığım durumlar hortlaklaşana kadar. Ama bu sefer 32 yaşındayım. Şirketim inanılmaz mobing uyguluyor ama alttan alttan ispatlayamıyorum-öyle bir ruh hastası şefle çalışmaya başladım ki ; 1.5 yıl dayanabildim o süreçte kendisine. Hani yüksek sesle, kavgayla hıh hıh hıh diye isterik isterik soluyan, hırsla beslenen tipler vardır... Öyle bir iş yükü yüklüyorduki üstüme, aksamları evime gidince kendimi gece 12 lere kadar raporlama yaparken buluyordum. Sabah 8 gece 12 ve ben sadece beyinle çalışıyorum, inanılmaz dikkat isteyen bir işteyim ve yaptığım üretimi planlamak. En ufak bir hata milyon dolarlık üretim hatlarını zarara sokar, sittin sene bir hammaddesini ödeyemem... 1.5 yıl dayandım. Birden bende istemsiz ağlamalar başladı. Durduramıyorum ama. Korkunç bir ağlama. Şirkette de durduramıyorum. Günde 4-5 kez ağlama nöbetleri geçiriyordum, ilaveten nefes darlığı ve korkunç bir halsizlikle.... neyse yine doktorlar vs.... şirkete dava açmam söylendi ama iyiliğe güzelliğe yürümek varken pisliğemi bulanacağım. İstifa ettim. Bu süreçte bir sürü bölüm dolaştım hastanelerde yine birşey çıkmadı ama ben yine kabullenemiyorum, bu sefer ilave olarak geceleri uyuyamama başladı... Bu seferinde psikiyatriye gitmemek için çok direndim çünkü antidepresan türevlerine de inanmıyorum, sorunu ertelemekten aeni duygusuz bir topa döndürmekten başka birşey yapmadı bende. İlaca kesinlikle karşı değilim ama ben bu panik atak ve anksiyetede sorunun fiziksel olduğunu düşünüyorum. Yani anlık birşeyler oluyor ve henüz bunu tıp çözemedi bence. Bir de o dönemlerde dikkatimi çekti d vitaminim hep düşüktü ama bu son olayda 7 çıktı d vitaminim. Doktor şok oldu, alet mi bozuk acaba diye...
Alanında iyi biri olabilmesi icin bence deneyimlerininde fazla olması lazım sanırım siz hep genç yeni psikolog olmuş insanlarla görüşme sağladınız.Ya ben çok yorgun hissediyorum. Alanında iyi biri olsun istiyorum. İnternetten bakacağım dediğiniz kişiye.
Daha önce başka rahatsızlığım için gittiğimde biri a derken diğeri b diyordu. Başka biri apayrı bir çözüm öneriyordu. Bu şekilde artık ister istemez tedirginim sağlık konusunda. Hem sağlık hem maddi hem manevi kayıp oluyor çünkü..
Siz de zor seyler yasamissiniz psikolojik olarakÖmrü hayatım boyunca yaşadığım üçüncü sıkıntı hali sanırım bu. İlkinde çarpıntı ve kalp ağrısı sıkıntım vardı, kaç kalp damar cerrahı ve kardiyoloji gezdim anlatmam mümkün değil. En son bir kardiyologun yakasına yapışıp tüm bu belirtiler psikolojik olamaz. Fizyolojik bu belirtileri stresten vs diye beni kışkışlayamazsınız diye doktorla kavga etmiştim :) gençlik heyecanı diyelim 24 yaşlarında falandım. Sonrasında gitmediğim branş kalmadı çünkü çarpıntıları ve kalbimdeki göğüs kafesimdeki ağrıyı anlamlandırmaya çalışıyordum, o zamanda yeni mezun bir mühendisim, ben kanıt isterim diye diye dolaşıyordum ortalıklarda
En son psikiyatriye yolladılar zorla tabi, ilaç kullanmaya da direndim bir süre, geçmeyince mecbur kullandım 9 ay kullandım, doktorum bırak dedi bıraktım. Arkasından uzun yıllar boyunca unuttum gitti bu anksiyeteyi-panik atağı. Taaaki kendi içimde içinden çıkamadığım durumlar hortlaklaşana kadar. Ama bu sefer 32 yaşındayım. Şirketim inanılmaz mobing uyguluyor ama alttan alttan ispatlayamıyorum-öyle bir ruh hastası şefle çalışmaya başladım ki ; 1.5 yıl dayanabildim o süreçte kendisine. Hani yüksek sesle, kavgayla hıh hıh hıh diye isterik isterik soluyan, hırsla beslenen tipler vardır... Öyle bir iş yükü yüklüyorduki üstüme, aksamları evime gidince kendimi gece 12 lere kadar raporlama yaparken buluyordum. Sabah 8 gece 12 ve ben sadece beyinle çalışıyorum, inanılmaz dikkat isteyen bir işteyim ve yaptığım üretimi planlamak. En ufak bir hata milyon dolarlık üretim hatlarını zarara sokar, sittin sene bir hammaddesini ödeyemem... 1.5 yıl dayandım. Birden bende istemsiz ağlamalar başladı. Durduramıyorum ama. Korkunç bir ağlama. Şirkette de durduramıyorum. Günde 4-5 kez ağlama nöbetleri geçiriyordum, ilaveten nefes darlığı ve korkunç bir halsizlikle.... neyse yine doktorlar vs.... şirkete dava açmam söylendi ama iyiliğe güzelliğe yürümek varken pisliğemi bulanacağım. İstifa ettim. Bu süreçte bir sürü bölüm dolaştım hastanelerde yine birşey çıkmadı ama ben yine kabullenemiyorum, bu sefer ilave olarak geceleri uyuyamama başladı... Bu seferinde psikiyatriye gitmemek için çok direndim çünkü antidepresan türevlerine de inanmıyorum, sorunu ertelemekten aeni duygusuz bir topa döndürmekten başka birşey yapmadı bende. İlaca kesinlikle karşı değilim ama ben bu panik atak ve anksiyetede sorunun fiziksel olduğunu düşünüyorum. Yani anlık birşeyler oluyor ve henüz bunu tıp çözemedi bence. Bir de o dönemlerde dikkatimi çekti d vitaminim hep düşüktü ama bu son olayda 7 çıktı d vitaminim. Doktor şok oldu, alet mi bozuk acaba diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?