- 16 Ağustos 2016
- 3.719
- 9.426
- 158
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.721
uzun süredir olan bir durum ben de ama son zamanlarda artık tavan yapmış gibi.depresyonsa bir sure sonra gecmesi kolay oluyorda anksiyete insani surunduruyor mutlusundur hicbir sebeo yoktur ortada ama icinde kaygi olusur korkarsin ve vucudun buna bagli semptomlar verir sinir bozucu
ben 6 senedir yasiyorum bu rahatsizligi ilkdefa bu sene depresyonla birlikte yasadim cok agirdi hamilelikde vardi ilacda alamadim yeni yeni kendimce toparlanmya calisiyorumuzun süredir olan bir durum ben de ama son zamanlarda artık tavan yapmış gibi.
Allah şifa versin inşallah biran önce sizde toparlanırsınız..ben 6 senedir yasiyorum bu rahatsizligi ilkdefa bu sene depresyonla birlikte yasadim cok agirdi hamilelikde vardi ilacda alamadim yeni yeni kendimce toparlanmya calisiyorum
insallah cumlemizAllah şifa versin inşallah biran önce sizde toparlanırsınız..
Bir buçuk yıldır. Tabi daha eskiye dayalı sıkıntılarım oldu lise son zamanında felan ama aşırı yogun yaşadığım donem bir bucuk yıldır var babamı kaybettikten sonra cok feci sekilde nüksettisen ne zamandir boylesin
yabancilasma oldu mu sizde pekiBir buçuk yıldır. Tabi daha eskiye dayalı sıkıntılarım oldu lise son zamanında felan ama aşırı yogun yaşadığım donem bir bucuk yıldır var babamı kaybettikten sonra cok feci sekilde nüksetti
Bende hiç uyuyanıyorum yatıyorum ama uykuya dalma çok zor kısa kıa. Çok zor allah şifa versinUykumdan uyandim yine o his. Mide bulantisi, ic sikintisi, darlanma, sirtimda ve ensemde uyusukluk, nefes darligiatak gelecek gibi sanki. Halbuki iyiydim...
Amin insallahBende hiç uyuyanıyorum yatıyorum ama uykuya dalma çok zor kısa kıa. Çok zor allah şifa versin
Evet oldu zaten anksiyetenin olmazsa olmazı buyabancilasma oldu mu sizde peki
Geçiyor mu bu peki ne kadar kötü biirşey kendimi şizofren sanmaya başladım artıkEvet oldu zaten anksiyetenin olmazsa olmazı bu
Yaşadıklarınız bendede oluyor Bi anda sanki boşuğaa düşmüş gibi beynim vücudum beyin omurilik kalp hepsi yazıyor İnternette daha önce uyuşmalar için mr çektirmiştim bidaha gitmeyi düşünüyorumÇok yazmışım yazarken yoruldum. Şimdi de yaklaşık 3 haftadır çok kötüyüm, bu seferki belirtiler kafam sürekli uyuşuk, içim kayıyormuş gibi oluyor, sürekli bir baş dönmesi.ok fazla halsizlik ve bacaklarıma gelen birden bire halsizlik. Nette araştırmaya başladım gene bu seferde ms veya beynimde tümör falan düşünüyorum. Nörolojiye gideceğim ama salgından da çekiniyorum. İlaveten mr çektiremem, o şeye girmemin mümkünatı yok. Çünkü ben 20 yaşında 5. Kattan kopan bir asansörle yere çakıldım 3 arkadaşımla birlikte. 6 saat o -2. Katta asansörde kaldık. Son anda kurtardılar. O 2 metre alanda 4 kişi 6 saat kalınca kapalı birşeydr kalamama durumu başladı bende. Uçağa falan biniyorum sıkıntı yok da, mr çok dar. Ona giremem. Napsam acaba
Hergün Bi yerden vuruyor bizi bende 2 gündür garip baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum başım Bi garip ağrı uyuşmaGunaydin kizlar. Bugun bas donmesi, yine cesitli yerlerimde agri ve nefes darligi ile uyandim
Gercekten oyleHergün Bi yerden vuruyor bizi bende 2 gündür garip baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum başım Bi garip ağrı uyuşma
Evet geçiyor kesinlikle siz dikkate almayın bende de 6 ay kadar felan oldu ama o sure icinde ben cok takılmadım baktım geçmişGeçiyor mu bu peki ne kadar kötü biirşey kendimi şizofren sanmaya başladım artık
Buna ne kadar tepki verdiğiniz onemli değil mi ? Evet olabilir insanız başımız döner, migdemiz bulanır , nefes darlığı yaşayabiliriz ama siz buna cok takılıyor olduğunuz icin sorun büyüyor olabilir mi ? Hastalığınızı tanıyın bu çookk onemli anksiyetenin size vermis oldugu bu yalancı düşüncelere kapılmayın eger hastalığınızı tanırsanız %50 iyileşmiş sayılırsınızHergün Bi yerden vuruyor bizi bende 2 gündür garip baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum başım Bi garip ağrı uyuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?