Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Uykumdan uyandim yine o his. Mide bulantisi, ic sikintisi, darlanma, sirtimda ve ensemde uyusukluk, nefes darligi atak gelecek gibi sanki. Halbuki iyiydim...

Uykumdan uyandim yine o his. Mide bulantisi, ic sikintisi, darlanma, sirtimda ve ensemde uyusukluk, nefes darligi atak gelecek gibi sanki. Halbuki iyiydim...
Bende hiç uyuyanıyorum yatıyorum ama uykuya dalma çok zor kısa kıa. Çok zor allah şifa versin

Yaşadıklarınız bendede oluyor Bi anda sanki boşuğaa düşmüş gibi beynim vücudum beyin omurilik kalp hepsi yazıyor İnternette daha önce uyuşmalar için mr çektirmiştim bidaha gitmeyi düşünüyorum

Hergün Bi yerden vuruyor bizi bende 2 gündür garip baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum başım Bi garip ağrı uyuşma
Buna ne kadar tepki verdiğiniz onemli değil mi ? Evet olabilir insanız başımız döner, migdemiz bulanır , nefes darlığı yaşayabiliriz ama siz buna cok takılıyor olduğunuz icin sorun büyüyor olabilir mi ? Hastalığınızı tanıyın bu çookk onemli anksiyetenin size vermis oldugu bu yalancı düşüncelere kapılmayın eger hastalığınızı tanırsanız %50 iyileşmiş sayılırsınız

Bugun cok kotuyum. Icimde bir darlik. Aglamak istiyorum aglayamiyorum. Nefes alamiyorum surekli ic cekmek zorunda kaliyorum. Gogus kafesimde agri. Artik bu durumdan biktim. Allahim sen yardim et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…