Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bir buçuk yıldır. Tabi daha eskiye dayalı sıkıntılarım oldu lise son zamanında felan ama aşırı yogun yaşadığım donem bir bucuk yıldır var babamı kaybettikten sonra cok feci sekilde nüksetti
Ben de iyiydim teyzemi kaybettim Cuma günü şimdi kötüyüm beyin kanaması geçirip yoğun bakımda kalmaktan korkar oldum bi ara şizofren miyim diyordum şimdi de buna taktım başım dönüyor uyku çöktürüyor okumayım dedim ama belirti okudum sağ elim karıncalaşıyor onun belirtilerinde var ne zor Allahım yardım etsin

Niloya nasılsın cnm
İyi olmaya çalışıyorum canım aslında pek iyi değilim şimdi de beyin kanamasına taktım kafayı inanılmaz korkuyorum yine başa sardım diyebilirim hastalıkta şuan aileme de gidemiyorum annemin kronik hastalıkları var evde yalnız da korkuyorum neyse ki yarın yasak da kalkıyor evde daha çok bunalıyorum üzüntüler gelince hastalık yine nüksetti canım

Canım benim başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Ama bu korkuların hepsi hastalığımızdan kaynaklı biliyorsun ve cok hassas insan olmamızdan kaynaklı oluyor lütfen araştırma yapma daha kötü oluyor insan. Elin gidiyor arama butonuna biliyorum ama yapma canım

Sağol canım amin inşallah
Sırtımda bi damar yanıyor boynuma kadar ya sinir sıkışması omzuma kramp şeklinde uzanıyor bazen bugün dedim tamam felç geçiriyorum sağ elimde de iğne batması gibi olunca dün akşam dedim beyin kanaması mı bu ister istemez okudum bugün bişeye üzülünce direkt tekrarlıyor bu hastalık

Doktoruna belirtirsen uyumanı kolaylaştıran ilaç verebilir.Fakat bu mirtazapin maddesi içeren ilaçlar genelde kilo yapıyor bilginiz olsun.
Var cnm o tarz bi ilacım. İki ilaç kullanıyorum biri bu tarz biri de güçlü bir antidepresan efex. İle başlayan. Benim sorunum sanırım artık ilaçlara direnç kazanmış olmam. Bu üçüncü majör depresyon atağım ve her seferi bir öncekinden daha ağır geçiyor ( iyileşme süresi de uzuyor. Dra başlayalı birbuçuk ay oldu neredeyse hala düzelemedim (

Hergün Bi yerden vuruyor bizi bende 2 gündür garip baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum başım Bi garip ağrı uyuşma
Aynı beni anlatmışsın

Bşınızı sağolsun niloya allah rahmet eylesin. Kurtuldu bu zalim dünyanın çişesini çekmekten allah öteki dünya da yerini cennet kılsın...

Bu kramplar ellere iğne batması felan yogun stres den anksiyete den oluyor canım bizim tek sorunumuz bu rahatsızlık malesef ve gecicek hepsi geçicek Allahın İzniyle

Bugun cok kotuyum. Icimde bir darlik. Aglamak istiyorum aglayamiyorum. Nefes alamiyorum surekli ic cekmek zorunda kaliyorum. Gogus kafesimde agri. Artik bu durumdan biktim. Allahim sen yardim et.
Sizinle ataklarımız aynı
1,5 ay oldu ilaç kullanıyorum şimdi çok şükür sıkıntılarım bayağı hafifledi
O hiç geçmeyen ağırlar beni uykumdan uyandırıp panik atak yaşamama gece 2-3 evden fırlayıp acilde soluğu almama sebep oldu hem de defalarca
Nasıl beyin bu kadar gerçekçi ağrılar yaşatır bir türlü aklım almıyor doktorlara asla inanmıyordum
Şu an bazen ağrı yokluyor meğer hiç doktora gidecek gibi değil sıradan ağrılarmış anksiyetem onu bi yerlere koyduğu için titreyerek komple uyuşmuş nabzım 140 larda tansiyonumu yükseltmiş bayıldım bayılacak mide bulantısı ve dehşet korku ile yardım edin ölüyorum dedirtecek hale getiriyormuş

Dogru dr ve dogru ilaci insallah ben de bulabilirim

Insallah canim insallah

Basiniz sag olsun

Kuzum başın sağ olsun

Kızlar çocuğu aşıya götürmüştüm hemşire adını sorunca bi an aklıma gelmedi ben çok kötüyüm
B12 degerine baktirdin mi hic ? Benim degerim 79 du. Suan igne kullaniyorum. D vitamini ve B12 dusuklugu insani depresyona surukluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…