- 16 Ağustos 2016
- 3.719
- 9.426
- 158
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.701
Son bir aydır sürekli papatya çayı içiyorum zaten. Elbette zorlamaya çalışıyorum ama bu noktaya kadar gelebildim artık. Son bir iki haftaya kadar kendimi bile dinlememe çalışıyordum. Ama son bir haftadır artık gücüm kalmamış gibi hissediyorum. Hadi sık dişinin sabret diyorum ama bu güç on dakikayı bile bulmadan kayboluyor. Durup dururken ağlıyorum. Ki ben uzun süredir ağlayamıyordum hiç. Ağlayayım rahatlamış olurum desem o da kâr etmiyor. Bir dakika içinde ağlamaya başlıyorum. Üç dakika sonra toparlanıyorum sanki o ağlayan ben değilmişim gibi. Bir iki saat sonra yine baştan. Şiş gözler ve baş ağrısı da eşlik ediyor tabii buna. Aslında benim için bunlar sorun değil sorun olan kısım hayatımdaki işlerimi, sorumluluklarımı etkilemesi. Zaten iş bu boyuta varınca artık iyi değilim demeye başladım. İnşallah geçecek, Allah daha kötüsünden korusun.Evet buna sebep olan birşeyler var mutlaka ki tetikliyor ilac kullanmıyorsunuz bu sure zarfında melisa çayı öneririm size faydası oluyor. Ayrıca kendinizi zorlayın lütfen hicbir acı sonsuz değil zor zamanlardan geciyoruz ama bunlar da geçecek Allahın İzniyle
Sık sık gel, konuşalım olur mu ?Yaş yirmilerin ortası. İnşallah en kısa zamanda mutluluk gözyaşına çevrilir o ağlamalar. Çok teşekkür ederim, bu ne kadar güzel bir mesajdı ya ne yazsam bilemedim
Çok zor bir durum malesef bende bu durumlardan gectim hatta dus bile alamıyordum dısarı cıkmaya korkuyordum biraz depresyona da benziyor durumunuz ama anksiyeteye bağlı mı değil mi buna doktor karar verir zaten anksiyete asla tek basına gelmiypr ya okb eşlik ediyor ya depresyon yada hepsi. Ama gececek tabiki allah verdiği her derdi dermanıyla vermiş hamdolsunSon bir aydır sürekli papatya çayı içiyorum zaten. Elbette zorlamaya çalışıyorum ama bu noktaya kadar gelebildim artık. Son bir iki haftaya kadar kendimi bile dinlememe çalışıyordum. Ama son bir haftadır artık gücüm kalmamış gibi hissediyorum. Hadi sık dişinin sabret diyorum ama bu güç on dakikayı bile bulmadan kayboluyor. Durup dururken ağlıyorum. Ki ben uzun süredir ağlayamıyordum hiç. Ağlayayım rahatlamış olurum desem o da kâr etmiyor. Bir dakika içinde ağlamaya başlıyorum. Üç dakika sonra toparlanıyorum sanki o ağlayan ben değilmişim gibi. Bir iki saat sonra yine baştan. Şiş gözler ve baş ağrısı da eşlik ediyor tabii buna. Aslında benim için bunlar sorun değil sorun olan kısım hayatımdaki işlerimi, sorumluluklarımı etkilemesi. Zaten iş bu boyuta varınca artık iyi değilim demeye başladım. İnşallah geçecek, Allah daha kötüsünden korusun.
Evet kuzum onu ben de duymuştum. Demir eksikliği anemisi var bende. İleri seviyede hem de. Tedavi görüyordum. Doğumdan sonra yarım kaldı. Acaba diyorum o mu tetikliyor. Çünkü kansızlığın anksiyeteye neden olduğunu okumuştum bir yerdeBen de oyleyim canim gitmedigim dr kalmadi. Henuz psikiyatriye gitmedim. Ilacta kullanmiyorum senin gibi kendi kendime atlatmaya calisiyorum. En son vitamin degerlerime bakildi b12 degerim 79 a dusmus cok cok dusuk dr nasil ayakta duruyorsun dedi. Bunlar hep panik atagi tetikleyen seylermis.
TabiiSık sık gel, konuşalım olur mu ?
Geçecektir belki ama şuan vakitten kaybım oluyor, bu süreçte yapmam gereken şeyleri aksatınca yine kısır döngüye giriyorum. Bu yüzden biran önce kurtulmak istiyordum.. Allah yardımcımız olsun..Çok zor bir durum malesef bende bu durumlardan gectim hatta dus bile alamıyordum dısarı cıkmaya korkuyordum biraz depresyona da benziyor durumunuz ama anksiyeteye bağlı mı değil mi buna doktor karar verir zaten anksiyete asla tek basına gelmiypr ya okb eşlik ediyor ya depresyon yada hepsi. Ama gececek tabiki allah verdiği her derdi dermanıyla vermiş hamdolsun
Sizde farkındasınız kaybınız olduğunun o yuzden en azından terapiye başlayamasanız bile ilac tedavisine başlayın biryerden kesinlikle başlayın amaGeçecektir belki ama şuan vakitten kaybım oluyor, bu süreçte yapmam gereken şeyleri aksatınca yine kısır döngüye giriyorum. Bu yüzden biran önce kurtulmak istiyordum.. Allah yardımcımız olsun..
Ben bir bucuk yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum iyi oldugum zamanlarım da oldu cok şükür ama bazen bir vuruyor hele regli donemi yaklaşınca kendime gelemiyorumYalnız şunu farkettim cogaliyoruz pandemimi etkiledi
Sadece bu değil farklı iki rahatsızlığımda da sürekli başka şeyler dedikleri için temkinli olmak adına bu kez rastgele bir yere gitmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü düşünüyor olabilirsiniz ama en azından beni on dakika kadar bile dinlemeden sadece üç dakika dinleyip yazılan bir ilacı kullanmak da istemiyorum.Sizde farkındasınız kaybınız olduğunun o yuzden en azından terapiye başlayamasanız bile ilac tedavisine başlayın biryerden kesinlikle başlayın ama
Başka şeyler diyenler demek ki çok iyi dinlememiş sizi. Tabiki dogru düşünüyorsunuz sizi dinlemesi lazım ama devlet hastanelerinde malesef 2 dk dinliyorlar en fazla. Ben özel hastanede nörolojiye gittim 15 dk felan konuştuk bana anksiyete , okb dedi , sonradan online psikiyatriyle görüştüm oda anksiyete okb dedi.Sadece bu değil farklı iki rahatsızlığımda da sürekli başka şeyler dedikleri için temkinli olmak adına bu kez rastgele bir yere gitmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü düşünüyor olabilirsiniz ama en azından beni on dakika kadar bile dinlemeden sadece üç dakika dinleyip yazılan bir ilacı kullanmak da istemiyorum.
Başka şeyler diyenler demek ki çok iyi dinlememiş sizi. Tabiki dogru düşünüyorsunuz sizi dinlemesi lazım ama devlet hastanelerinde malesef 2 dk dinliyorlar en fazla. Ben özel hastanede nörolojiye gittim 15 dk felan konuştuk bana anksiyete , okb dedi , sonradan online psikiyatriyle görüştüm oda anksiyete okb dedi.
Yazdım size özeldenBuradan pek rahat yazamıyorum özelden isterseniz neden bu konuda bu kadar ısrarcı olduğumu anlatabilirim.
Zaman kısıtlı olduğu için bir şey diyemem elbette ama iki dakika içinde en iyi cümlelerle dahi kendimi anlatabilsem dahi durumum ne kadar anlaşılabilir ki diye düşünüyorum..
youtubeda psk video cekenlerin cogu iyi ama ucretlerde iyibildiğiniz iyi bir psikolog var mı ya da psikoterapi yapan biri
sen ne zamandir boylesinBende cok baktığım için böyle oldum her düşündüğümden , gördüğümden korkar hale geldim iyice ve bunun ne kadar sacma oldugunu biliyorum
youtube geçtim hani o kadar bilindik, tanındık olmasına gerek yok fakat iyi diyebileceğim kişilerin maalesef dediğiniz gibi seansların ücretleri de iyi oluyoryoutubeda psk video cekenlerin cogu iyi ama ucretlerde iyi
sizinde mi anksiyeteyoutube geçtim hani o kadar bilindik, tanındık olmasına gerek yok fakat iyi diyebileceğim kişilerin maalesef dediğiniz gibi seansların ücretleri de iyi oluyor
görüştüğüm psikolog öyle söyledi, daha önce gittiğimde depresyon dedi.sizinde mi anksiyete
depresyonsa bir sure sonra gecmesi kolay oluyorda anksiyete insani surunduruyor mutlusundur hicbir sebeo yoktur ortada ama icinde kaygi olusur korkarsin ve vucudun buna bagli semptomlar verir sinir bozucugörüştüğüm psikolog öyle söyledi, daha önce gittiğimde depresyon dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?