Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Dogru soyluyorsunuz. Beni en uzende eski iyiligin olmayacagi zaten Sizin nasil basladi peki?
Tramva sonrası duygudurum bozukluğu sebebiyle oldu.Direk kalp krizi hissi ile acile başvurdum.Bir sürü ekgler testler sonuç psikiyatri.İnanın çok ağır geçirdim doktorum eğer hastalığını tanırsan bu belirtilerin geçecek dedi ve ben bunu ilaç desteği sayesinde beynime koydum.Şimdi iyiyim ama dediğim gibi tam olarak geçmiyor sadece öteleniyor.En ufak sorunda eskisi gibi olmasada atak geliyor maalesef.

Benim annem 17 yıldır mücadele ediyor.Polyannacılık oynamaya insanları kandırmaya gerek yok hanımefendi.Ben psikoloji bölümü öğrencisiyim.Sizden daha iyi bilgiye sahibim.Önce herkes hastalığını tanıyacak ve iyi olacak.Öyle iyi olucaksın diye olunmuyor.Siz insanların umudunu kırıp kırmadığımı yargılayacak en son insansınız.

Ayrıca şizofren olduğunu düşünen kızlar inanın şizofren dopamin ve glutamatta yani beyin kimyasallarının bozukluğu ile alakalıdır.Hastalık genelde genetiktir ve çoğu vaka doğuştandır.Yaygın anksiyete bozukluğu ve panik bozukluk ayrı hastalıklar.Şizofren olsanız inanın kendinizi bilmezdiniz.Bu siteye girip yorum yapamazsınız.Bu hastalıktan çok çeken biri olarak söylüyorum MUTLAKA TEDAVİ GEREKİRSE PSİKOTERAPİ alın.Bu hastalıklar en az bir yıldan itibaren düzelme aşaması kaydediyorlar.Sabırlı olun doğru tedaviyle ve hastalık bilinciyle sağlık sizinle olsun.

İnsanları kandıran asıl sizin bu konuşma şekliniz. Psikoloji öğrencisi olabilirsiniz bu demek değil ki herşeyi cok iyi biliyorsunuz ki bence hiçbirşey bildiginiz yok. Ayrıca yazdığımdan ne demek istediğimi anlamamış olmanız ayrıca komik. Burda farklı yorum yapmaktan vazgeçin iyi bir psikolog yada psikiyatri olursanız tartışırsınız bu konuyu suan cok erken sizin için yorum yapmak.

Ne güzel demişsiniz

Bir buçuk yıldır. Tabi daha eskiye dayalı sıkıntılarım oldu lise son zamanında felan ama aşırı yogun yaşadığım donem bir bucuk yıldır var babamı kaybettikten sonra cok feci sekilde nüksetti
Hastalık hastalığı mi sizdeki de bende muzdaribim unutkanlık başladı ailzhemir mi oldum diyorum kafayı yiyorum

Ne güzel demişsiniz
Hastalık hastalığı mi sizdeki de bende muzdaribim unutkanlık başladı ailzhemir mi oldum diyorum kafayı yiyorum
Yok kardeşim bendeki öyle değil ama ben düşüncelerimden korkuyordum ve anksiyete bozuklugu var bende de ama cok şükür hastalığımı tanıyorum o durum bana gelince kabulleniyorum herşeyin başı kabullenmek ve destek alırsanız yanında çok çok iyi geliyor. BDT terapisi bu durumlar için birebir tedavi yöntemi. Rabbim şifamızı versin inşallah

Ne güzel demişsiniz
birde o unutkanlık beynin cok aşırı baska şeylerle meşgul olmasıyla kaynaklı alzeimer değilsin sakın korkma

Sizin gibi eğitimsizlikte tartışmaya dahil girmemKulvarım değilsiniz iyi akşamlar.

Sizin gibi eğitimsizlikte tartışmaya dahil girmemKulvarım değilsiniz iyi akşamlar.
Canım benim insan önce eğitimi kendinee başlatır. Ve kendini eğitemeyen insan 10 tane üniversite okusa bile nafile yine cahil kalır . Senin eğitimsiz olduğun davranış şekillerinden belli oluyor lütfen once kendini tedavi et tamam mı yoksa kimseye faydan olmaz. İyi akşamlar

Eski gunlerimi cok ozluyorum
Ben de özlüyorum eski hallerimi. Hiçbir şeyi kafaya takmadığı zamanları. Bir yerim ağrısa amaaaan diyip geçtiğim günleri. Ama hep şunu diyorum beterin beteri vardır Rabbim beterinden korusun, Allah bu günlerimizi aratmasın. Bu yaşadıklarımızın beynimizin bize bir oyunu olduğunu kendimize inandırmakta bitiyor mesele. Zor çok zor ama imkansız değil. Bir gün biz kazanacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…