Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Başınız sagolsun Niloyatospikk .

Fiziksel belirtileriniz tamamen kaygidan kaynaklanan kaslarla ilgili seyler. Damarlar ya da organlarla ilgili olmadigina eminim.
Kesinlikle evet. Kas agrilarim hic gecmiyor mesela ben artik agrilari takmiyorum. Sadece ic daralmasi nefes darligim olmasin bana yeter gercekten.

Kizlar bende yeni dogum yaptım. Ilk 4 gün hiç yatamadim yorgunluktan ölüyorum ama uyku yookk.suan uyku ilacı alıyorum ben bu illetten nasıl kurtulcam..

kntorolunu kaybetme delirme hisside oluyor mu asiri stres aninda tamama simdi kayislar koptu diyorum

Bu kramplar ellere iğne batması felan yogun stres den anksiyete den oluyor canım bizim tek sorunumuz bu rahatsızlık malesef ve gecicek hepsi geçicek Allahın İzniyle
Ondan mı dersin başımda da bi ağrı var donuk gibi başım da dönüyor bazen korkuyorum bi nörolojiye gidip emar çektirsem diyorum kafam kurup duruyor yine korona da çok etkiledi fenalaşıp yoğun bakıma yatıcam diye korkuyorum yakın bir akrabamız 25 yaşında korona oldu bebeğini sezaryenle aldılar kendisi yoğun bakıma girdi çıktı onu da duydum hep korku var içimde çok korkuyorum

Benim de vücudumun değişik yerlerinde ağrı oluyor çok korkuyorum Allahım yardım etsin anksiyete ve üzülmeden mi bunlar yoksa gerçekten bişey olabilir mi korkuyorum hangi bölüme gideceğimi şaşırdım gitmezsem yoğun bakımlık olursam korkusu

Fibromiyalji olabilir sizde de. Benimde suan sol elimde hissizlik var ve basim agriyor uyusuyor ama umursamiyorum gececek. Umursadikca daha cok artacak biliyorum.

Fibromiyalji olabilir sizde de. Benimde suan sol elimde hissizlik var ve basim agriyor uyusuyor ama umursamiyorum gececek. Umursadikca daha cok artacak biliyorum.
Boynumdan sırtıma bir damar çekiyor sinir sıkışması mı bilmiyorum omzuma da bazen kramp giriyor acaba kötü bişey mi diye kuruyorum kafamda acaba damar mı tıkandı

Boynumdan sırtıma bir damar çekiyor sinir sıkışması mı bilmiyorum omzuma da bazen kramp giriyor acaba kötü bişey mi diye kuruyorum kafamda acaba damar mı tıkandı
Strestendir panik yapmayin benimde sol tarafimda boynumdaki damar gerildikce geriliyor bazen. Bizim tek derdimiz stres inanin buna. Oyununa gelmeyin sakin belirti aramayin nette.

Hayır niloya kesinlikle nörolojik bir durumun yok bu anksiyete okb bu yuzden bu sekilde hissediyorsun zaten sana verdiği huzursuzluktan anlaman lazım seni bunaltmasından anlamam lazım. Lütfen ehemmiyet vermemeye çalış canım. Tevekkül et cunku bu vesveseleri bu sekilde yenebilirsin sen iyisin sağlıklısın ve hicbirşey olmayacak aynanın karşısına gec kendine surekli guzel telkinler ver canım

Niloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…