- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.781
Kesinlikle evet. Kas agrilarim hic gecmiyor mesela ben artik agrilari takmiyorum. Sadece ic daralmasi nefes darligim olmasin bana yeter gercekten.Başınız sagolsunNiloyatospikk .
Fiziksel belirtileriniz tamamen kaygidan kaynaklanan kaslarla ilgili seyler. Damarlar ya da organlarla ilgili olmadigina eminim.
Bu normal bazen hepimizin basina geliyor, normal karsilamaya calisinKızlarçocuğu aşıya götürmüştüm hemşire adını sorunca bi an aklıma gelmedi ben çok kötüyüm
Ondan olur mu acabaB12 degerine baktirdin mi hic ? Benim degerim 79 du. Suan igne kullaniyorum. D vitamini ve B12 dusuklugu insani depresyona surukluyormus.
Tabii ki ben bilseydim kendimi bu duruma dusurmezdim.Ondan olur mu acaba
Kaç gündür hemoroid sorunum var ağrıyor fln anal fissur da var üstelik. Acaba kötü olur mu kötüye döner mi diye kendimi yiyorumBen de ufacik agrida hastalik ariyordum ama uzun zamandir netten bakmiyorum en azindan bunu asabildim.
Kotu dusunmeyin birsey olmayacakKaç gündür hemoroid sorunum var ağrıyor fln anal fissur da var üstelik. Acaba kötü olur mu kötüye döner mi diye kendimi yiyorum
Sağol canımBşınızı sağolsun niloya allah rahmet eylesin. Kurtuldu bu zalim dünyanın çişesini çekmekten allah öteki dünya da yerini cennet kılsın...
Sağol canım
Sağol canımKuzum başın sağ olsun
Sağol canımBasiniz sag olsun
Ondan mı dersin başımda da bi ağrı var donuk gibi başım da dönüyor bazen korkuyorum bi nörolojiye gidip emar çektirsem diyorum kafam kurup duruyor yine korona da çok etkiledi fenalaşıp yoğun bakıma yatıcam diye korkuyorumBu kramplar ellere iğne batması felan yogun stres den anksiyete den oluyor canım bizim tek sorunumuz bu rahatsızlık malesef ve gecicek hepsi geçicek Allahın İzniyle
Benim de vücudumun değişik yerlerinde ağrı oluyor çok korkuyorum Allahım yardım etsin anksiyete ve üzülmeden mi bunlar yoksa gerçekten bişey olabilir mi korkuyorum hangi bölüme gideceğimi şaşırdım gitmezsem yoğun bakımlık olursam korkusuSizinle ataklarımız aynı
1,5 ay oldu ilaç kullanıyorum şimdi çok şükür sıkıntılarım bayağı hafifledi
O hiç geçmeyen ağırlar beni uykumdan uyandırıp panik atak yaşamama gece 2-3 evden fırlayıp acilde soluğu almama sebep oldu hem de defalarca
Nasıl beyin bu kadar gerçekçi ağrılar yaşatır bir türlü aklım almıyor doktorlara asla inanmıyordum
Şu an bazen ağrı yokluyor meğer hiç doktora gidecek gibi değil sıradan ağrılarmış anksiyetem onu bi yerlere koyduğu için titreyerek komple uyuşmuş nabzım 140 larda tansiyonumu yükseltmiş bayıldım bayılacak mide bulantısı ve dehşet korku ile yardım edin ölüyorum dedirtecek hale getiriyormuş
Bi ara oluyordu bende o dakntorolunu kaybetme delirme hisside oluyor mu asiri stres aninda tamama simdi kayislar koptu diyorum
Fibromiyalji olabilir sizde de. Benimde suan sol elimde hissizlik var ve basim agriyor uyusuyor ama umursamiyorum gececek. Umursadikca daha cok artacak biliyorum.Benim de vücudumun değişik yerlerinde ağrı oluyor çok korkuyorum Allahım yardım etsin anksiyete ve üzülmeden mi bunlar yoksa gerçekten bişey olabilir mi korkuyorum hangi bölüme gideceğimi şaşırdım gitmezsem yoğun bakımlık olursam korkusu
Boynumdan sırtıma bir damar çekiyor sinir sıkışması mı bilmiyorum omzuma da bazen kramp giriyor acaba kötü bişey mi diye kuruyorum kafamda acaba damar mı tıkandıFibromiyalji olabilir sizde de. Benimde suan sol elimde hissizlik var ve basim agriyor uyusuyor ama umursamiyorum gececek. Umursadikca daha cok artacak biliyorum.
Strestendir panik yapmayinBoynumdan sırtıma bir damar çekiyor sinir sıkışması mı bilmiyorum omzuma da bazen kramp giriyor acaba kötü bişey mi diye kuruyorum kafamda acaba damar mı tıkandı
Hayır niloya kesinlikle nörolojik bir durumun yok bu anksiyete okb bu yuzden bu sekilde hissediyorsun zaten sana verdiği huzursuzluktan anlaman lazım seni bunaltmasından anlamam lazım. Lütfen ehemmiyet vermemeye çalış canım. Tevekkül et cunku bu vesveseleri bu sekilde yenebilirsin sen iyisin sağlıklısın ve hicbirşey olmayacak aynanın karşısına gec kendine surekli guzel telkinler ver canımOndan mı dersin başımda da bi ağrı var donuk gibi başım da dönüyor bazen korkuyorum bi nörolojiye gidip emar çektirsem diyorum kafam kurup duruyor yine korona da çok etkiledi fenalaşıp yoğun bakıma yatıcam diye korkuyorumyakın bir akrabamız 25 yaşında korona oldu bebeğini sezaryenle aldılar kendisi yoğun bakıma girdi çıktı onu da duydum hep korku var içimde çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?