- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.801
Beyinle ilgili birseyiniz yok buna inanin gercekten. Iciniz rahat edecekse bir norologa gidin mr cektirin bir sorun olmadigini anlayinca rahatlayacaksiniz. Ben de bu sekilde gittim. Uyusukluk agri bas donmesi artik ayakta duramiyordum. Surekli agliyordum. Ensem basim suratim surekli uyusuktu. Ama temiz ciktim. Suan hala bas donmesi uyusukluk agri oluyor ama bir kac ay onceki gibi agir degil ya da ben alistim artik bunlara.Niloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.
Biraz cikin hava alin kendinizi bu kadar kapatmayin. Benim mesela suan sol kolum uyusuk gogsume birseyler batiyor sirtimda da bir sizi var. Korkuya kapilmamaya calisiyorum cunku bunun sonu atak olacak biliyorum.Niloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.
Bayadır belirti aramıyordum da dün aradımStrestendir panik yapmayinbenimde sol tarafimda boynumdaki damar gerildikce geriliyor bazen. Bizim tek derdimiz stres inanin buna. Oyununa gelmeyin sakin belirti aramayin nette.
Aramayinca iyiyiz buna inanin. Ben de onceden deli gibi arardim sonra bu hale geldim. Artik hic bakmiyorum. Bunu farkettim baktikca psikolojik olarak belirti yasiyorum. Tirnak acisa nette kanser belirtisi cikiyor.Bayadır belirti aramıyordum da dün aradım
Sağol canım çık dışarı biraz iyi geliyor bugün iyi hissetmesem dışarı çıktım benim ailem çok yakınımda ama gidemiyorum ki uzak olması şuan önemli değil annemin kronik hastalıkları var koronadan dolayı gidemiyorum maalesef gidip kapıdan dönüyorum istersen bi Nörolojiye git için rahat etsinNiloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.
Yok ben sırtımda bi damar çekiyor ağrı kramp giriyor ondan dolayı baktım etrafımda olumsuz bişey bi duysam ben de aynısını yaşamaktan korkuyorumAramayinca iyiyiz buna inanin. Ben de onceden deli gibi arardim sonra bu hale geldim. Artik hic bakmiyorum. Bunu farkettim baktikca psikolojik olarak belirti yasiyorum. Tirnak acisa nette kanser belirtisi cikiyor.
Yok belki damar damar üstüne geldi ama ben hep kötü senaryoları aklıma getiriyorum ve bu beni korkutuyorHayır niloya kesinlikle nörolojik bir durumun yok bu anksiyete okb bu yuzden bu sekilde hissediyorsun zaten sana verdiği huzursuzluktan anlaman lazım seni bunaltmasından anlamam lazım. Lütfen ehemmiyet vermemeye çalış canım. Tevekkül et cunku bu vesveseleri bu sekilde yenebilirsin sen iyisin sağlıklısın ve hicbirşey olmayacak aynanın karşısına gec kendine surekli guzel telkinler ver canım
Cok gecmis olsun, kendinize sordugunuzda neden agliyorsunuz diye neye odaklaniyorsunuz? bas agriniz stresten kaynaklaniyor kendinizi kasiyorsunuz, gevseme meditasyonlari deneyebilirsiniz. Gececek emin olunNiloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.
Sırtında Damar damarın ustune gelebilmesi nerdeyse imkansız canım ayrıca böyle belirtileri vermez ki senin bu durumların psikolojik canım benimmYok belki damar damar üstüne geldi ama ben hep kötü senaryoları aklıma getiriyorum ve bu beni korkutuyor
Sağlık ocağı doktoru bi kez iğne vermişti ama belimden bacağıma vuruyordu o ağrı bu boynumdan omzuma kulağımaSırtında Damar damarın ustune gelebilmesi nerdeyse imkansız canım ayrıca böyle belirtileri vermez ki senin bu durumların psikolojik canım benimm
Gideceğimde o mr a giremem, daha önce anlatmıştım ya asansörde 7 saat kapalı kaldım ben, çok dar alan.Beyinle ilgili birseyiniz yok buna inanin gercekten. Iciniz rahat edecekse bir norologa gidin mr cektirin bir sorun olmadigini anlayinca rahatlayacaksiniz. Ben de bu sekilde gittim. Uyusukluk agri bas donmesi artik ayakta duramiyordum. Surekli agliyordum. Ensem basim suratim surekli uyusuktu. Ama temiz ciktim. Suan hala bas donmesi uyusukluk agri oluyor ama bir kac ay onceki gibi agir degil ya da ben alistim artik bunlara.
Ağlamaktan bittim, ne yapacağız yaBiraz cikin hava alin kendinizi bu kadar kapatmayin. Benim mesela suan sol kolum uyusuk gogsume birseyler batiyor sirtimda da bir sizi var. Korkuya kapilmamaya calisiyorum cunku bunun sonu atak olacak biliyorum.
9 dan sonrada yasak var, yaşadığım şehirden de nefret ediyorum, sokakları bana eziyet geliyor.Sağol canım çık dışarı biraz iyi geliyor bugün iyi hissetmesem dışarı çıktım benim ailem çok yakınımda ama gidemiyorum ki uzak olması şuan önemli değil annemin kronik hastalıkları var koronadan dolayı gidemiyorum maalesef gidip kapıdan dönüyorum istersen bi Nörolojiye git için rahat etsin
Aglamayin yaAğlamaktan bittim, ne yapacağız ya((
Gidip gelen bir ağrı ve baş dönmesi değil. 15 gündür sürekli 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor ve başım ağrıyor. Bir an bile geçmediği için artık beynimde birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ağlarkende yalnızlığıma ve geçmemesine ağlıyorum aslında. Yani bu durumla başa çıkamadığım için. Zehir gibi çalışırdı benim aklım. Çok enerjik sürekli gülen bir tipim. Eşimle çok kavga ediyoruz bu 15 gündür. İnanmıyor bendeki olanlara, kuruntu yapıyormuşum. Yapayalnızım. Çok kimsesiz hissediyorum. Şuan çıksam sokağa koronalı biri bile olsa sadece sarılsa bana saçımı okşasa geçecek dese.... korona olmayı bile umursamayacağım.Cok gecmis olsun, kendinize sordugunuzda neden agliyorsunuz diye neye odaklaniyorsunuz? bas agriniz stresten kaynaklaniyor kendinizi kasiyorsunuz, gevseme meditasyonlari deneyebilirsiniz. Gececek emin olun
Aglamayin yamr a girseniz iciniz rahat edecek ama tabii korkuyorsunuz. Cok zor durumlar yasiyoruz hepimiz. Allah yardimcimiz olsun.
Hayatımda ilk kez bu dönem akıl sağlığımı kaybetmemek için dua ederken buluyorum kendimi tabii buna neden olan bulunduğum çevredeki bazı şeyler etki ediyor maalesef.kntorolunu kaybetme delirme hisside oluyor mu asiri stres aninda tamama simdi kayislar koptu diyorum
Kısır döngüye girmiş gibi oluyor. Baş ağrısı oluyor ve ağlıyorsunuz, ağlayınca bu kez baş ağrısı daha da şiddetleniyor. Baş ağrısı şiddetlenince hem zihindeki olumsuzluklardan, hem yorgunluktan bu kez daha çok ağlıyor bu kez yine baş ağrısı şiddetleniyor. Bu şekilde düşününce o baş ağrısının sadece bu kısır döngüden dolayı olduğu mantıklı gelmiyor mu?Gidip gelen bir ağrı ve baş dönmesi değil. 15 gündür sürekli 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor ve başım ağrıyor. Bir an bile geçmediği için artık beynimde birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ağlarkende yalnızlığıma ve geçmemesine ağlıyorum aslında. Yani bu durumla başa çıkamadığım için. Zehir gibi çalışırdı benim aklım. Çok enerjik sürekli gülen bir tipim. Eşimle çok kavga ediyoruz bu 15 gündür. İnanmıyor bendeki olanlara, kuruntu yapıyormuşum. Yapayalnızım. Çok kimsesiz hissediyorum. Şuan çıksam sokağa koronalı biri bile olsa sadece sarılsa bana saçımı okşasa geçecek dese.... korona olmayı bile umursamayacağım.
beyninde birsey yok bence kardesim beyinsel durumlar ciddi belirtiler veriyor bayilmak kusmak gibi gurbette ve kimsisizlikden depresyon anksiyete gibi olmussundurNiloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.
Bunların tek sebebi psikolojik sıkıntılar canım bak tedavi oluyorsun zaten ama doktorunla konus bu durumu anlat ilac dozu yükseltir belki yada psikoterapi alırsın BDT cok etkili oluyor bu tarz sıkıntılarda.Sağlık ocağı doktoru bi kez iğne vermişti ama belimden bacağıma vuruyordu o ağrı bu boynumdan omzuma kulağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?