- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.821
beyninde birsey yok bence kardesim beyinsel durumlar ciddi belirtiler veriyor bayilmak kusmak gibi gurbette ve kimsisizlikden depresyon anksiyete gibi olmussundurNiloya başın sağolsun. Kızlar nasılsınız, 6 saattir susmadan ağlıyorum. Kesin beyinle ilgili bir sıkıntım var. 12 13 gündür 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor başım ve ara ara ağrıyor. Artık başedemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım. İşin en kötü yanı eşim umursamıyor abartıyorsun diyor. Ailem uzakta. 1 yıldır kapı dışarı çıkmadım. Kendimi korkunç kimsesiz hissediyorum.
Hayatımda ilk kez bu dönem akıl sağlığımı kaybetmemek için dua ederken buluyorum kendimi tabii buna neden olan bulunduğum çevredeki bazı şeyler etki ediyor maalesef.
Çok iyi anlıyorum seni inan 2 aydır aynı durumdayım soranlara iyiyim diyorum ama içime Bi sorsan kötüyüm desem nolcak inanmıyorlar sen büyütüyosun diyorlar korkma deyip geçiyorlar aslında beklediğim tek şey anlamaları değil sıcak Bi omuz yanında olduğunu hissetmek beraber çözüm bulmak belki tek başıma savaşıyorum ben etrafımda o kadar insan olmasına rağmen çok yalnızım bu dahada zor hep içime atmaktan beynim sürekli konuşuyor artık kendimi tanıyamaz hale geldim elinden tutan yokkii ne desem inanmıyorlar sana öyle geliyor deyip geçiyorlar ölüyorum desem öyle diyecekler diye hep içime atıyorum gerçekten çok iyi anlıyorum seni cnmGidip gelen bir ağrı ve baş dönmesi değil. 15 gündür sürekli 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor ve başım ağrıyor. Bir an bile geçmediği için artık beynimde birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ağlarkende yalnızlığıma ve geçmemesine ağlıyorum aslında. Yani bu durumla başa çıkamadığım için. Zehir gibi çalışırdı benim aklım. Çok enerjik sürekli gülen bir tipim. Eşimle çok kavga ediyoruz bu 15 gündür. İnanmıyor bendeki olanlara, kuruntu yapıyormuşum. Yapayalnızım. Çok kimsesiz hissediyorum. Şuan çıksam sokağa koronalı biri bile olsa sadece sarılsa bana saçımı okşasa geçecek dese.... korona olmayı bile umursamayacağım.
Beyinde bir sey olsa duyulardan kendini belli eder diye düşünüyorum, bas agrisi icin bir nörolojik muayeneye gidebilirsiniz.Gidip gelen bir ağrı ve baş dönmesi değil. 15 gündür sürekli 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor ve başım ağrıyor. Bir an bile geçmediği için artık beynimde birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ağlarkende yalnızlığıma ve geçmemesine ağlıyorum aslında. Yani bu durumla başa çıkamadığım için. Zehir gibi çalışırdı benim aklım. Çok enerjik sürekli gülen bir tipim. Eşimle çok kavga ediyoruz bu 15 gündür. İnanmıyor bendeki olanlara, kuruntu yapıyormuşum. Yapayalnızım. Çok kimsesiz hissediyorum. Şuan çıksam sokağa koronalı biri bile olsa sadece sarılsa bana saçımı okşasa geçecek dese.... korona olmayı bile umursamayacağım.
nerde yasiyorsun kardesim sen yakinsak gel dertleselim konusalim ben seni cok iyi anliyorum gurbete gelin geldim ispartadan istanbula hickimsem yok diye diye hasta ettim kendimi benden sana tavsiye kendine eziyet etmeGidip gelen bir ağrı ve baş dönmesi değil. 15 gündür sürekli 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor ve başım ağrıyor. Bir an bile geçmediği için artık beynimde birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ağlarkende yalnızlığıma ve geçmemesine ağlıyorum aslında. Yani bu durumla başa çıkamadığım için. Zehir gibi çalışırdı benim aklım. Çok enerjik sürekli gülen bir tipim. Eşimle çok kavga ediyoruz bu 15 gündür. İnanmıyor bendeki olanlara, kuruntu yapıyormuşum. Yapayalnızım. Çok kimsesiz hissediyorum. Şuan çıksam sokağa koronalı biri bile olsa sadece sarılsa bana saçımı okşasa geçecek dese.... korona olmayı bile umursamayacağım.
İçine atma lütfen eşin olmasa bile ara anlat birilerine hissettikleriniGidip gelen bir ağrı ve baş dönmesi değil. 15 gündür sürekli 24 saat başım uyuşuk, sürekli dönüyor ve başım ağrıyor. Bir an bile geçmediği için artık beynimde birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ağlarkende yalnızlığıma ve geçmemesine ağlıyorum aslında. Yani bu durumla başa çıkamadığım için. Zehir gibi çalışırdı benim aklım. Çok enerjik sürekli gülen bir tipim. Eşimle çok kavga ediyoruz bu 15 gündür. İnanmıyor bendeki olanlara, kuruntu yapıyormuşum. Yapayalnızım. Çok kimsesiz hissediyorum. Şuan çıksam sokağa koronalı biri bile olsa sadece sarılsa bana saçımı okşasa geçecek dese.... korona olmayı bile umursamayacağım.
Geçecek mi gerçektenKısır döngüye girmiş gibi oluyor. Baş ağrısı oluyor ve ağlıyorsunuz, ağlayınca bu kez baş ağrısı daha da şiddetleniyor. Baş ağrısı şiddetlenince hem zihindeki olumsuzluklardan, hem yorgunluktan bu kez daha çok ağlıyor bu kez yine baş ağrısı şiddetleniyor. Bu şekilde düşününce o baş ağrısının sadece bu kısır döngüden dolayı olduğu mantıklı gelmiyor mu?
Benim de böyle olduğu dönemler oluyor..
Söylemesi çok kolay ama yapması zor biliyorum ama öncelikle güzel bir duş alıp evde varsa papatya, melisa çayı için. Bu baş ağrısı, baş dönmesi hepsi stresten.
En son ne zaman rahat bir uyku uyudun? Muhtemelen bir süredir bunu yapmamışsındır. Vücut iyice gergin, sıkıntı stres içinde başın ağrıması normal. Şuan birçok şeyi birarada düşünüp stres yapıyoruz. MR a nasıl gireceğini bu akşamlık düşünme. Şuan mümkünse hiçbir şey düşünme. Orada olsam sımsıkı sarılırdım ben. Şuan çok zor geliyor biliyorum ama gerçekten geçecek hepsi. Biraz meşakkatli olacak ama geçecek. Kalbin şifa bulacak
İnşallah öyledir dayanamıyorum artıkbeyninde birsey yok bence kardesim beyinsel durumlar ciddi belirtiler veriyor bayilmak kusmak gibi gurbette ve kimsisizlikden depresyon anksiyete gibi olmussundur
Geçecek değil mi bu günlerÇok iyi anlıyorum seni inan 2 aydır aynı durumdayım soranlara iyiyim diyorum ama içime Bi sorsan kötüyüm desem nolcak inanmıyorlar sen büyütüyosun diyorlar korkma deyip geçiyorlar aslında beklediğim tek şey anlamaları değil sıcak Bi omuz yanında olduğunu hissetmek beraber çözüm bulmak belki tek başıma savaşıyorum ben etrafımda o kadar insan olmasına rağmen çok yalnızım bu dahada zor hep içime atmaktan beynim sürekli konuşuyor artık kendimi tanıyamaz hale geldim elinden tutan yokkii ne desem inanmıyorlar sana öyle geliyor deyip geçiyorlar ölüyorum desem öyle diyecekler diye hep içime atıyorum gerçekten çok iyi anlıyorum seni cnm
Nörolojiye gideceğim de mr a giremem, bundan 10-12 yıl önce asansörde kaldım daha doğrusu 5. Kattan eksi 2. Kata çakıldık. 7 saat küçücük asansörde kaldık zor kurtardılar. Kapalı alan korkusu gibi kalmadı ama mr çok dar. Yani aynı kaldığım asansör gibi. Benim yerimde olan olsa uçağa falan binemezdi, uçakta vs sıkıntı yok hatta çok da severim aksiyonlu şeyleri ama bu mr çok dar. Kafamla arasınd 3-4 cm var. Ona giremem. Giremem deyincede doktorla ters düşmek istemiyorum zira bu ara kimseyle tartışamam gücüm yok. Sürekli ağlayarak gücümüde tükettim zaten.Beyinde bir sey olsa duyulardan kendini belli eder diye düşünüyorum, bas agrisi icin bir nörolojik muayeneye gidebilirsiniz.
Yalnizlik hissi cok zor, ama burada bizler variz benzer seyler yasayan cok insan var. Lutfen kendinize iyi gelecek bir seyler bulma umudunuzu yitirmeyin.
Aglamak bazen rahatlatir da, ferahlatir.
Ah çok teşekkür ederim. Ailem istanbulda, ben onlara 3.5 saat kadar uzaktayım ama babam annemle ablamla aylardır virüs korkusundan görüşemiyorum, bende varsa bulaştırırsam vs. diye, kapılarına gidip uzaktan bakıp ağlayıp dönüyorum. Tam zamanına denk geldinerde yasiyorsun kardesim sen yakinsak gel dertleselim konusalim ben seni cok iyi anliyorum gurbete gelin geldim ispartadan istanbula hickimsem yok diye diye hasta ettim kendimi benden sana tavsiye kendine eziyet etme
Gececek ve hepimiz buraya iyiliklerimizi yazacagizGeçecek değil mi bu günler
Geçecek tabii inşallah. İnsan sürecin içindeyken hiç bitmeyecekmiş gibi hisseder ama geçecek elbet. Biz elimizden geleni yapalım. Terapi almak, doktora gitmek, iyi hissettiren şeyler yapmak, çözüm bulmak için elimizden geleni yapalım elbet geçecek. Yorgun hissediyorsundur muhtemelen, ben de öyleyim. Buraya yazanların birçoğu öyle. Yalnız değilsin bunu bil. Bu yorgunluğa sahip olup bu aşamadan geçen ve kurtulan kişiler oldu, sen de bizde onlardan olacağız inşallah. Çok çok güçlü birisin sen sadece geçen günden ve bu akşam buraya yazdıklarına bakarak bile ben bu çıkarımı yapabiliyorum. Şuan belki kendini güçsüz hissediyorsundur ama güçlüsün.Geçecek mi gerçekten
Zaten daha maksimum bir ay daha anca dayanırım, mecbur gitmek zorundayım doktora amaGeçecek tabii inşallah. İnsan sürecin içindeyken hiç bitmeyecekmiş gibi hisseder ama geçecek elbet. Biz elimizden geleni yapalım. Terapi almak, doktora gitmek, iyi hissettiren şeyler yapmak, çözüm bulmak için elimizden geleni yapalım elbet geçecek. Yorgun hissediyorsundur muhtemelen, ben de öyleyim. Buraya yazanların birçoğu öyle. Yalnız değilsin bunu bil. Bu yorgunluğa sahip olup bu aşamadan geçen ve kurtulan kişiler oldu, sen de bizde onlardan olacağız inşallah. Çok çok güçlü birisin sen sadece geçen günden ve bu akşam buraya yazdıklarına bakarak bile ben bu çıkarımı yapabiliyorum. Şuan belki kendini güçsüz hissediyorsundur ama güçlüsün.
mr konusunda da işe yarar mı bilmiyorum ama ben de hem mr çekilirken hem de benzer bir işlem yaptırırken o sıra işimle alakalı ezberlediğim şeyleri aklımdan geçirmeye çalışıyordum. Saçma gelebilir ama belki işe yarar, o an zihninde sürekli bir şeyler canlansın. Ama bu kendine ait iç sesinden gelen şeyler olmasın. Mesela okuduğun bir romanı özetle o an kendine, en son izlediğin bir dizinin sahnesini o an tekrar zihninde oynat. Yani bir nevi o an o ortamdan soyutlandır zihnini.
birde oİnşallah öyledir dayanamıyorum artık
ah canim ya yine yakinsin benimkiler 600 km uzaklikta gitsen gidilmiyor yeni bebegim oldu simdi toplu tasimayada binemiyorum bu virus zaten bunalima soktu herkeziAh çok teşekkür ederim. Ailem istanbulda, ben onlara 3.5 saat kadar uzaktayım ama babam annemle ablamla aylardır virüs korkusundan görüşemiyorum, bende varsa bulaştırırsam vs. diye, kapılarına gidip uzaktan bakıp ağlayıp dönüyorum. Tam zamanına denk geldi
Her zaman güçlü olmak zorunda değiliz ki. Bir sürede böyle olursun ama sonra tekrar iyi olacaksın inşallah. Kalbine, ruhuna şifa versin RabbimBen getçekten çok güçlü biriydim ama bu son ay patlak verdi. Demir lady olmak yaramıyor bazen demekki.
Terapiye gidiyorum çarşamba günü terapi var şuan sinirsel ağrı mı bilmiyorum ama boynumdan sırtıma omzuma inen bir ağrı var nedeni nedir bilmiyorum gidicem doktora böyle olmayacakBunların tek sebebi psikolojik sıkıntılar canım bak tedavi oluyorsun zaten ama doktorunla konus bu durumu anlat ilac dozu yükseltir belki yada psikoterapi alırsın BDT cok etkili oluyor bu tarz sıkıntılarda.
Hangi şehirdesin canım9 dan sonrada yasak var, yaşadığım şehirden de nefret ediyorum, sokakları bana eziyet geliyor.
Mr a da korkudan gidemiyorum kızlar kendime hakim olamıyorum sürekli ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?