Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet insan ağladıkça daha çok başı ağrıyor teyzemin öldüğü gün hepimizin başı ağrıdı

Evet emarda kafa kısmı çekinirken makinanın en dar kısmına geliniyor karşında camdan görevli gözüküyor ya girerken ona de ben çok kötü olursam ayağımı kaldırdığımda gelir misin de bir de makinanın tavanına bakma gözlerini önüne ileriye doğru bakmaya çalış ya da gözlerini kapat ben kapatıyorum içimden okuyorum makinanın çıkardığı sesleri taklit ediyorum tik tik tik tak tak tak hepsini taklit ederken geçiyor zaman ben kaç kez emar makinasından kaya kaya çıktığımı biliyorum bir keresinde kardeşim elimi tutmuştu

Terapiye gidiyorum çarşamba günü terapi var şuan sinirsel ağrı mı bilmiyorum ama boynumdan sırtıma omzuma inen bir ağrı var nedeni nedir bilmiyorum gidicem doktora böyle olmayacak
Kesinlikle sinirsel oldugunu düşünüyorum canım cunku teyzenin ölümünden etkilenmişsin ve bu sekilde belli ediyor kendini anksiyete korku kaygı malesef ama evet git tabi doktora

Kesinlikle sinirsel oldugunu düşünüyorum canım cunku teyzenin ölümünden etkilenmişsin ve bu sekilde belli ediyor kendini anksiyete korku kaygı malesef ama evet git tabi doktora
İnşAllah dediğin gibidir canım belki sinirler gerildi ağlamaktan stresten ya da ters bir hareket yaptım ağır bişey kaldırdım ondan oldu ama biz istiyoruz ki vücudumuz hiç arıza vermesin hergün tam tekmil çalışsın terapistim hep der bazen bi yerimiz ağrıyabilir hemen korkmaya gerek yok diyor mesela geçen belimden bacağıma ağrı iniyordu fizik tedavi bölümüne gititm muhtemelen kas ağrısı dedi ağır bişey kaldırmaktan dolayı kaslara yük fazla binmiş ondan olabilir dedi kalp damar bölümüne git ama bişey çıkmaz muhtemelen ben gititm bacaklarıma ultrason çekildi hakikaten temiz çıktı

Annemler çok yakın bana camdan bakıp geliyorum kapıdan görüyorum annem kronik hasta bulaştırırsam korkusu ile gidemiyorum

Bak işte temiz çıkmış senin önce bu sıkıntılardan korkmaman lazım canım benim çünkü sen bir sıkıntı bulmaya çalıştıkça vucudun her zaman tepki verecek buna kolun ağrısa acaba diyeceksin sırtın ağrısa acaba diyeceksin seni korkutan bu ağrıların değil düşüncelerin akışa bıraksan belki 1 saate gececek

Asansör fobisi var bende sırf bu yüzden işte ödüm kopuyor ay bi de 7 saat orada kalmak ne yaptınız içinde kalanlar o fobiyi atlatıyormuş öyle diyorlar yalnız kalmak en büyük korkum

Ben iyiydim de işte teyzeme 1 aydır çok üzüldük benim kaygılar tavan yaptı bir de burda çok korona var insan ister istemez korkuyor

En son attığıma bak canım bizden bahsediyor
Aynen canım doğru bayadır araştırmıyordum inan terapiye başladıktan sonra fayda etmeye başlayınca araştırmıyordum durduk yerde şimdi bu ağrı nereden geldi bi nörolojiye gidip emar çekinsem bir de fizik tedavi bölümüne gitsem ne diyecekler diye düşünüyorum şuan kafam kuruyor diyor ki ya kafanın arka kısmında tümör falan var ya da boyundan geçen bir damar tıkandı beyin kanaması belirtisi mi yoksa boyun fıtığı mı düşüncelere bak hele Allah korusun

Canim benim inşallah
Bugun de bir sey olmadi benim ikizlerim var ve tek basima bakiyorum. Ufacik biryerim agrisa Allahim annesiz kalmasinlar dusuncesi geliyor aklima. Sonra diyorum sacmala birseyin yok. :) garip haller icindeyiz malesef.

Dusundukce daha cok agriyor. Ben de gerilim tipi bas agrisi var. Sac diplerim aciyor ona ilacta etki etmiyor hic. Her gun bir yerimiz agriyor yaslilar gibi olduk resmen.

Hassas bir yapıya sahip oldugumuz için düşüncelerimizden bile korkuyoruz canım ama bunların hiçbiri gercek değil bunlar sadece düşünce ve düşünceleri beyin üretir sen yaptıklarından sorumlusun ellerinden ayaklarından konuşmalarından. Vesvese veriyor surekli şeytan hastalık konusunda hassas oldugun icin korkma korkarsan teslim olursun hadi sirkelen inşirah suresi oku aklına kotu düşünce gelince deki seni suan düşünmeyeceğim 10 dk sonra gel de cok faydası oluyor

bende hamileyken cok iyiydim kizima down sendromlu dediler ve o kadar inandimki oyle olduguna depresyona girdim uzuntuden anksiyete firladi downla ile ilgili okumadigim site kalmadi beynim corba oldu korkular stres gebelik bebegim saglikli dogdu ama ben hasta oldum o gun bugun int hastalik arastirmiyorum okumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…