- 23 Ocak 2016
- 35.361
- 51.219
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.841
Evet insan ağladıkça daha çok başı ağrıyor teyzemin öldüğü gün hepimizin başı ağrıdıKısır döngüye girmiş gibi oluyor. Baş ağrısı oluyor ve ağlıyorsunuz, ağlayınca bu kez baş ağrısı daha da şiddetleniyor. Baş ağrısı şiddetlenince hem zihindeki olumsuzluklardan, hem yorgunluktan bu kez daha çok ağlıyor bu kez yine baş ağrısı şiddetleniyor. Bu şekilde düşününce o baş ağrısının sadece bu kısır döngüden dolayı olduğu mantıklı gelmiyor mu?
Benim de böyle olduğu dönemler oluyor..
Söylemesi çok kolay ama yapması zor biliyorum ama öncelikle güzel bir duş alıp evde varsa papatya, melisa çayı için. Bu baş ağrısı, baş dönmesi hepsi stresten.
En son ne zaman rahat bir uyku uyudun? Muhtemelen bir süredir bunu yapmamışsındır. Vücut iyice gergin, sıkıntı stres içinde başın ağrıması normal. Şuan birçok şeyi birarada düşünüp stres yapıyoruz. MR a nasıl gireceğini bu akşamlık düşünme. Şuan mümkünse hiçbir şey düşünme. Orada olsam sımsıkı sarılırdım ben. Şuan çok zor geliyor biliyorum ama gerçekten geçecek hepsi. Biraz meşakkatli olacak ama geçecek. Kalbin şifa bulacak
Evet emarda kafa kısmı çekinirken makinanın en dar kısmına geliniyor karşında camdan görevli gözüküyor ya girerken ona de ben çok kötü olursam ayağımı kaldırdığımda gelir misin de bir de makinanın tavanına bakma gözlerini önüne ileriye doğru bakmaya çalış ya da gözlerini kapat ben kapatıyorum içimden okuyorum makinanın çıkardığı sesleri taklit ediyorum tik tik tik tak tak tak hepsini taklit ederken geçiyor zaman ben kaç kez emar makinasından kaya kaya çıktığımı biliyorumNörolojiye gideceğim de mr a giremem, bundan 10-12 yıl önce asansörde kaldım daha doğrusu 5. Kattan eksi 2. Kata çakıldık. 7 saat küçücük asansörde kaldık zor kurtardılar. Kapalı alan korkusu gibi kalmadı ama mr çok dar. Yani aynı kaldığım asansör gibi. Benim yerimde olan olsa uçağa falan binemezdi, uçakta vs sıkıntı yok hatta çok da severim aksiyonlu şeyleri ama bu mr çok dar. Kafamla arasınd 3-4 cm var. Ona giremem. Giremem deyincede doktorla ters düşmek istemiyorum zira bu ara kimseyle tartışamam gücüm yok. Sürekli ağlayarak gücümüde tükettim zaten.
Kesinlikle sinirsel oldugunu düşünüyorum canım cunku teyzenin ölümünden etkilenmişsin ve bu sekilde belli ediyor kendini anksiyete korku kaygı malesef ama evet git tabi doktoraTerapiye gidiyorum çarşamba günü terapi var şuan sinirsel ağrı mı bilmiyorum ama boynumdan sırtıma omzuma inen bir ağrı var nedeni nedir bilmiyorum gidicem doktora böyle olmayacak
Başınız sağ olsun sizin de..Evet insan ağladıkça daha çok başı ağrıyor teyzemin öldüğü gün hepimizin başı ağrıdı
İnşAllah dediğin gibidir canım belki sinirler gerildi ağlamaktan stresten ya da ters bir hareket yaptım ağır bişey kaldırdım ondan oldu ama biz istiyoruz ki vücudumuz hiç arıza vermesin hergün tam tekmil çalışsın terapistim hep der bazen bi yerimiz ağrıyabilir hemen korkmaya gerek yok diyor mesela geçen belimden bacağıma ağrı iniyordu fizik tedavi bölümüne gititm muhtemelen kas ağrısı dedi ağır bişey kaldırmaktan dolayı kaslara yük fazla binmiş ondan olabilir dedi kalp damar bölümüne git ama bişey çıkmaz muhtemelen ben gititm bacaklarıma ultrason çekildi hakikaten temiz çıktıKesinlikle sinirsel oldugunu düşünüyorum canım cunku teyzenin ölümünden etkilenmişsin ve bu sekilde belli ediyor kendini anksiyete korku kaygı malesef ama evet git tabi doktora
Sağolun teşekkür ederimBaşınız sağ olsun sizin de..
Annemler çok yakın bana camdan bakıp geliyorum kapıdan görüyorum annem kronik hasta bulaştırırsam korkusu ile gidemiyorumAh çok teşekkür ederim. Ailem istanbulda, ben onlara 3.5 saat kadar uzaktayım ama babam annemle ablamla aylardır virüs korkusundan görüşemiyorum, bende varsa bulaştırırsam vs. diye, kapılarına gidip uzaktan bakıp ağlayıp dönüyorum. Tam zamanına denk geldi
Bak işte temiz çıkmış senin önce bu sıkıntılardan korkmaman lazım canım benim çünkü sen bir sıkıntı bulmaya çalıştıkça vucudun her zaman tepki verecek buna kolun ağrısa acaba diyeceksin sırtın ağrısa acaba diyeceksin seni korkutan bu ağrıların değil düşüncelerin akışa bıraksan belki 1 saate gececekİnşAllah dediğin gibidir canım belki sinirler gerildi ağlamaktan stresten ya da ters bir hareket yaptım ağır bişey kaldırdım ondan oldu ama biz istiyoruz ki vücudumuz hiç arıza vermesin hergün tam tekmil çalışsın terapistim hep der bazen bi yerimiz ağrıyabilir hemen korkmaya gerek yok diyor mesela geçen belimden bacağıma ağrı iniyordu fizik tedavi bölümüne gititm muhtemelen kas ağrısı dedi ağır bişey kaldırmaktan dolayı kaslara yük fazla binmiş ondan olabilir dedi kalp damar bölümüne git ama bişey çıkmaz muhtemelen ben gititm bacaklarıma ultrason çekildi hakikaten temiz çıktı
Asansör fobisi var bende sırf bu yüzden işte ödüm kopuyor ay bi de 7 saat orada kalmak ne yaptınız içinde kalanlar o fobiyi atlatıyormuş öyle diyorlar yalnız kalmak en büyük korkumNörolojiye gideceğim de mr a giremem, bundan 10-12 yıl önce asansörde kaldım daha doğrusu 5. Kattan eksi 2. Kata çakıldık. 7 saat küçücük asansörde kaldık zor kurtardılar. Kapalı alan korkusu gibi kalmadı ama mr çok dar. Yani aynı kaldığım asansör gibi. Benim yerimde olan olsa uçağa falan binemezdi, uçakta vs sıkıntı yok hatta çok da severim aksiyonlu şeyleri ama bu mr çok dar. Kafamla arasınd 3-4 cm var. Ona giremem. Giremem deyincede doktorla ters düşmek istemiyorum zira bu ara kimseyle tartışamam gücüm yok. Sürekli ağlayarak gücümüde tükettim zaten.
Ben iyiydim de işte teyzeme 1 aydır çok üzüldük benim kaygılar tavan yaptı bir de burda çok korona var insan ister istemez korkuyorBak işte temiz çıkmış senin önce bu sıkıntılardan korkmaman lazım canım benim çünkü sen bir sıkıntı bulmaya çalıştıkça vucudun her zaman tepki verecek buna kolun ağrısa acaba diyeceksin sırtın ağrısa acaba diyeceksin seni korkutan bu ağrıların değil düşüncelerin akışa bıraksan belki 1 saate gececek
basiniz sagolsunBen iyiydim de işte teyzeme 1 aydır çok üzüldük benim kaygılar tavan yaptı bir de burda çok korona var insan ister istemez korkuyor
Sağolun teşekkür ederimbasiniz sagolsun
Canim benim inşallahKotu dusunmeyin birsey olmayacak
Ben iyiydim de işte teyzeme 1 aydır çok üzüldük benim kaygılar tavan yaptı bir de burda çok korona var insan ister istemez korkuyor
En son attığıma bak canım bizden bahsediyorBen iyiydim de işte teyzeme 1 aydır çok üzüldük benim kaygılar tavan yaptı bir de burda çok korona var insan ister istemez korkuyor
Aynen canım doğru bayadır araştırmıyordum inan terapiye başladıktan sonra fayda etmeye başlayınca araştırmıyordum durduk yerde şimdi bu ağrı nereden geldi bi nörolojiye gidip emar çekinsem bir de fizik tedavi bölümüne gitsem ne diyecekler diye düşünüyorum şuan kafam kuruyor diyor ki ya kafanın arka kısmında tümör falan var ya da boyundan geçen bir damar tıkandı beyin kanaması belirtisi mi yoksa boyun fıtığı mı düşüncelere bak hele Allah korusunEn son attığıma bak canım bizden bahsediyor
Bugun de bir sey olmadiCanim benim inşallah
Dusundukce daha cok agriyor. Ben de gerilim tipi bas agrisi var. Sac diplerim aciyor ona ilacta etki etmiyor hic. Her gun bir yerimiz agriyor yaslilar gibi olduk resmen.Aynen canım doğru bayadır araştırmıyordum inan terapiye başladıktan sonra fayda etmeye başlayınca araştırmıyordum durduk yerde şimdi bu ağrı nereden geldi bi nörolojiye gidip emar çekinsem bir de fizik tedavi bölümüne gitsem ne diyecekler diye düşünüyorum şuan kafam kuruyor diyor ki ya kafanın arka kısmında tümör falan var ya da boyundan geçen bir damar tıkandı beyin kanaması belirtisi mi yoksa boyun fıtığı mı düşüncelere bak hele Allah korusun
Hassas bir yapıya sahip oldugumuz için düşüncelerimizden bile korkuyoruz canım ama bunların hiçbiri gercek değil bunlar sadece düşünce ve düşünceleri beyin üretir sen yaptıklarından sorumlusun ellerinden ayaklarından konuşmalarından. Vesvese veriyor surekli şeytan hastalık konusunda hassas oldugun icin korkma korkarsan teslim olursun hadi sirkelen inşirah suresi oku aklına kotu düşünce gelince deki seni suan düşünmeyeceğim 10 dk sonra gel de cok faydası oluyorAynen canım doğru bayadır araştırmıyordum inan terapiye başladıktan sonra fayda etmeye başlayınca araştırmıyordum durduk yerde şimdi bu ağrı nereden geldi bi nörolojiye gidip emar çekinsem bir de fizik tedavi bölümüne gitsem ne diyecekler diye düşünüyorum şuan kafam kuruyor diyor ki ya kafanın arka kısmında tümör falan var ya da boyundan geçen bir damar tıkandı beyin kanaması belirtisi mi yoksa boyun fıtığı mı düşüncelere bak hele Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?