- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.861
Internetten hastalik arastirmak basli basina bir bela. Insani hastalik hastasi ediyor. Belirti araya araya panik atak anksiyete hepsini topladim. Simdide isyan ediyorum aslinda kendim cagirmisim. Allah hepimize yardim etsin insallah.bende hamileyken cok iyiydim kizima down sendromlu dediler ve o kadar inandimki oyle olduguna depresyona girdim uzuntuden anksiyete firladi downla ile ilgili okumadigim site kalmadi beynim corba oldu korkular stres gebelik bebegim saglikli dogdu ama ben hasta oldum o gun bugun int hastalik arastirmiyorum okumuyorum
Sorma inan ki illa bir yerim ağrıyor Allahım beterinden korusun.Dusundukce daha cok agriyor. Ben de gerilim tipi bas agrisi var. Sac diplerim aciyor ona ilacta etki etmiyor hic. Her gun bir yerimiz agriyor yaslilar gibi olduk resmen.
Down sendromlu doğsaydı da inanın çok severdiniz sosyal medyada gördüğüm anneler hep zorluklarına rağmen ne çok sevdiklerini anlatıyorlar bir de şu hamilelikte yapılan 2li testlerin yanılma payı yüksek olduğu için ben yaptırmamıştımbende hamileyken cok iyiydim kizima down sendromlu dediler ve o kadar inandimki oyle olduguna depresyona girdim uzuntuden anksiyete firladi downla ile ilgili okumadigim site kalmadi beynim corba oldu korkular stres gebelik bebegim saglikli dogdu ama ben hasta oldum o gun bugun int hastalik arastirmiyorum okumuyorum
Valla suan sol kulagim ve bogazim agriyor burnumda tikanmis muhtemelen soguk alginligi ama ilk akla gelen de covid :)Sorma inan ki illa bir yerim ağrıyor Allahım beterinden korusun.
Benim de sağ boynumun arkası kulağıma kafama kadar uzanıyor ağrı bir de belden yukarı gelen bir ağrı var bilsen neler kuruyorumValla suan sol kulagim ve bogazim agriyor burnumda tikanmis muhtemelen soguk alginligi ama ilk akla gelen de covid :)
Benim bu ağrı araştırmadan çıktı ortayaInternetten hastalik arastirmak basli basina bir bela. Insani hastalik hastasi ediyor. Belirti araya araya panik atak anksiyete hepsini topladim. Simdide isyan ediyorum aslinda kendim cagirmisim. Allah hepimize yardim etsin insallah.
Bizim agrilarimizin cogu kas agrisi hic korkma iyisin hicbirseyin yok buna inan sakin belirti bakma lutfenBenim de sağ boynumun arkası kulağıma kafama kadar uzanıyor ağrı bir de belden yukarı gelen bir ağrı var bilsen neler kuruyorum
Ay nasıl sevindirdin öyledir dimi yürürken bi ara dedim ki heh şimdi düşeceksin beyin kanaması felç geliyor nasıl korktum 1 saat sürdüBizim agrilarimizin cogu kas agrisi hic korkma iyisin hicbirseyin yok buna inan sakin belirti bakma lutfenfibromiyaljide olabilir.
Tabii ki oyle iyisin hepimizi iyiyiz. Psikolojiyle savas halindeyiz suanda. Takintilarimiz bizi boyle yapti. Her yeni gune uyaniyoruz sukurler olsun. Bir hastaligimiz olsa illa belirti verirdi. O kadar dr a gidiyoruz. Tahliller usg ler mr lar illa ki cikardi. Boyle dusun kafan rahatlasin.Ay nasıl sevindirdin öyledir dimi yürürken bi ara dedim ki heh şimdi düşeceksin beyin kanaması felç geliyor nasıl korktum 1 saat sürdü
Ben bayadır gitmiyorum ama tahlil usg eşime sabah anlattım hayatım aslında sen emar ultrason falan çektir rahatla diyorTabii ki oyle iyisin hepimizi iyiyiz. Psikolojiyle savas halindeyiz suanda. Takintilarimiz bizi boyle yapti. Her yeni gune uyaniyoruz sukurler olsun. Bir hastaligimiz olsa illa belirti verirdi. O kadar dr a gidiyoruz. Tahliller usg ler mr lar illa ki cikardi. Boyle dusun kafan rahatlasin.
Ben de artik cok onemli birsey olmadigi surece gitmiyorum. Check up yaptir bence. Onda her turlu test oluyor. Ben gecen ay yaptirdim mesela.Ben bayadır gitmiyorum ama tahlil usg eşime sabah anlattım hayatım aslında sen emar ultrason falan çektir rahatla diyor
Ben de bayadır gitmiyorum çok şükür ama şu sıra vücudumda bişey olsa çok korkuyorum check up da baya tutar diye şuan için gitmedim bir de korona varBen de artik cok onemli birsey olmadigi surece gitmiyorum. Check up yaptir bence. Onda her turlu test oluyor. Ben gecen ay yaptirdim mesela.
Ben 650 liraya yaptirdim. Cift maske, eldiven falan takiyorum hep. Mecbur gittim cunku icim baska turlu rahat etmeyecekti.Ben de bayadır gitmiyorum çok şükür ama şu sıra vücudumda bişey olsa çok korkuyorum check up da baya tutar diye şuan için gitmedim bir de korona var
Check up içinde neler vardı?Ben 650 liraya yaptirdim. Cift maske, eldiven falan takiyorum hep. Mecbur gittim cunku icim baska turlu rahat etmeyecekti.
Ekledim gozukuyor muCheck up içinde neler vardı?
Evet gördüm canım emar yok bunda ben bi nörolojiye gideyim bir de fizik tedaviyeEkledim gozukuyor mu
Onlari devlet hastanesinde cok yakin zamanda cektirdigim icin bu paketi yaptirdim :) bosuna ucret artacakti. Ilacli cekilmisti mr larim zaten. Ilacli en net sonuc cunku bir daha gerek gormedim. Arada bir kac hafta bile yoktu cunku.Evet gördüm canım emar yok bunda ben bi nörolojiye gideyim bir de fizik tedaviye
Şuan yattığım yerde bile kuruyor kafam ne olacak böyle bilmemOnlari devlet hastanesinde cok yakin zamanda cektirdigim icin bu paketi yaptirdim :) bosuna ucret artacakti. Ilacli cekilmisti mr larim zaten. Ilacli en net sonuc cunku bir daha gerek gormedim. Arada bir kac hafta bile yoktu cunku.
Musait zamanda onlemlerini al ve git mr cektir canim bir sey cikmayacak ama kafan da rahat eder. Uzulme sen iyisin kafanda kurduklarinda gercek degil.Şuan yattığım yerde bile kuruyor kafam ne olacak böyle bilmem
İnşAllah canım inşallah ağzından bal damlıyor sağol çok sağolMusait zamanda onlemlerini al ve git mr cektir canim bir sey cikmayacak ama kafan da rahat eder. Uzulme sen iyisin kafanda kurduklarinda gercek degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?