Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Internetten hastalik arastirmak basli basina bir bela. Insani hastalik hastasi ediyor. Belirti araya araya panik atak anksiyete hepsini topladim. Simdide isyan ediyorum aslinda kendim cagirmisim. Allah hepimize yardim etsin insallah.

Down sendromlu doğsaydı da inanın çok severdiniz sosyal medyada gördüğüm anneler hep zorluklarına rağmen ne çok sevdiklerini anlatıyorlar bir de şu hamilelikte yapılan 2li testlerin yanılma payı yüksek olduğu için ben yaptırmamıştım

Benim de sağ boynumun arkası kulağıma kafama kadar uzanıyor ağrı bir de belden yukarı gelen bir ağrı var bilsen neler kuruyorum
Bizim agrilarimizin cogu kas agrisi hic korkma iyisin hicbirseyin yok buna inan sakin belirti bakma lutfen fibromiyaljide olabilir.

Ay nasıl sevindirdin öyledir dimi yürürken bi ara dedim ki heh şimdi düşeceksin beyin kanaması felç geliyor nasıl korktum 1 saat sürdü
Tabii ki oyle iyisin hepimizi iyiyiz. Psikolojiyle savas halindeyiz suanda. Takintilarimiz bizi boyle yapti. Her yeni gune uyaniyoruz sukurler olsun. Bir hastaligimiz olsa illa belirti verirdi. O kadar dr a gidiyoruz. Tahliller usg ler mr lar illa ki cikardi. Boyle dusun kafan rahatlasin.

Ben bayadır gitmiyorum ama tahlil usg eşime sabah anlattım hayatım aslında sen emar ultrason falan çektir rahatla diyor

Ben bayadır gitmiyorum ama tahlil usg eşime sabah anlattım hayatım aslında sen emar ultrason falan çektir rahatla diyor
Ben de artik cok onemli birsey olmadigi surece gitmiyorum. Check up yaptir bence. Onda her turlu test oluyor. Ben gecen ay yaptirdim mesela.

Ben de bayadır gitmiyorum çok şükür ama şu sıra vücudumda bişey olsa çok korkuyorum check up da baya tutar diye şuan için gitmedim bir de korona var
Ben 650 liraya yaptirdim. Cift maske, eldiven falan takiyorum hep. Mecbur gittim cunku icim baska turlu rahat etmeyecekti.

Evet gördüm canım emar yok bunda ben bi nörolojiye gideyim bir de fizik tedaviye
Onlari devlet hastanesinde cok yakin zamanda cektirdigim icin bu paketi yaptirdim :) bosuna ucret artacakti. Ilacli cekilmisti mr larim zaten. Ilacli en net sonuc cunku bir daha gerek gormedim. Arada bir kac hafta bile yoktu cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…