- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.881
Bizi bizden baska kimse anlamaz cunku canim canini sikma sakin hastalik dusunme. ❤İnşAllah canım inşallah ağzından bal damlıyor sağol çok sağol
Az önce yine atak geldi hele yalnızken daha çok korkuyorum eşim gececiBizi bizden baska kimse anlamaz cunku canim canini sikma sakin hastalik dusunme. ❤
kesinlikle severdim ama isde okul egitimi saglik konusunda hasas olduklari icin yeterli olur muyum diye kara kara dusundum hep kotu dusundum birde tabiDown sendromlu doğsaydı da inanın çok severdiniz sosyal medyada gördüğüm anneler hep zorluklarına rağmen ne çok sevdiklerini anlatıyorlar bir de şu hamilelikte yapılan 2li testlerin yanılma payı yüksek olduğu için ben yaptırmamıştım
Aklina kotu seyler mi getirdinAz önce yine atak geldi hele yalnızken daha çok korkuyorum eşim gececi
InsallahBeni de uyku tutmadı. Uyumaya çalışırken en son ağlarken buldum kendimi. İnşallah şu ruh halinden ve buna sebep olan etkenlerden kurtuluruz biran önce..
Orada genelde yeni mezunlar var canim isine yarar mi bilmiyorum.Kızlar armut uygulamasını kullanan var mı ben psikolog için yazdım bana teklif geliyor ama ön görüşme falan yapmak isteyen oluyor güvenmelimiyim bide tereddüt ettim
mesleginde acemi olanlar var bence kariyer olarak deneyimli kisilerle gorusunKızlar armut uygulamasını kullanan var mı ben psikolog için yazdım bana teklif geliyor ama ön görüşme falan yapmak isteyen oluyor güvenmelimiyim bide tereddüt ettim
Nasıl bulabilirim ki yakınımda soracağım tavsiye alacağım kimse yokmesleginde acemi olanlar var bence kariyer olarak deneyimli kisilerle gorusun
Ya aradı hatta birisi ama bilmiyor kiOrada genelde yeni mezunlar var canim isine yarar mi bilmiyorum.
Gecmis olsun canim boyle ilac alinca geciyor muMerhaba kızlar bende bu sabah bi atak geçirdim göğüs arasına tuhaf bir ağrı girdi tam iki kaburgamın arası biraz korktum sonra toparlamaya çalıştım, ben toparlandıkça ağrı arada bir yoklayınca çarpıntım başladı nefesim daraldı korkum biraz daha büyüdü tansiyonuma baktım 13-9 nabzım 137 olmuş hemen xanax aldım yarım 10 dk içinde topladı çok şükür
Onlarin yardimci olacagini dusunmuyorum bana da cok teklif gelmisti.Ya aradı hatta birisi ama bilmiyor ki
Ben de dün gece yarım zanax aldım sabah da kızım için atak yaşadım hep yoruldum diyor kalbinde falan bişey vardır diye ödüm koptu hastaneye randevu aldım tüm vitaminlerine baktı doktor uzun süredir yoruldum deyip duruyor çok korktum çok şükür doktor iyi dedi bi yerim ağrıyor dese korkuyorum umarım hastaneden korona kapmamışızdır yarın terapiye gidicem inşallah 1buçuk aydır gidemiyordumMerhaba kızlar bende bu sabah bi atak geçirdim göğüs arasına tuhaf bir ağrı girdi tam iki kaburgamın arası biraz korktum sonra toparlamaya çalıştım, ben toparlandıkça ağrı arada bir yoklayınca çarpıntım başladı nefesim daraldı korkum biraz daha büyüdü tansiyonuma baktım 13-9 nabzım 137 olmuş hemen xanax aldım yarım 10 dk içinde topladı çok şükür
Ben doktora gitmeyi de sevmediğim için sürekli erteliyorum , birşey varsa daha kötü olacakHangi şehirdesin canım
Emar konusunda ben de korkuyorum üstelik başı çekinirken en dar yere geliyor insan makinada belimi çekindim dış kısma yakındı gerçekten nefret ediyorum o makinadan açık emar da her yerde yok kayınpederim nerede açık emar varsa oraya gidiyor çekinmeye katiyen girmem o makinaya diyor
20 gündür evden dışarı çıkmadım markete bile. Yarın eşim götürüp bırakacak annemlere, 1 hafta kadar kalmayı düşünüyorum. Oradada çıkmam evden. Annemin evi bahçeli. Bahçe iyi gelir belki. Birde anneme sarılmayı çok özledim. Ya kızlar ben toplayamıyorum kendimi.Annemler çok yakın bana camdan bakıp geliyorum kapıdan görüyorum annem kronik hasta bulaştırırsam korkusu ile gidemiyorum
Ben maşallah pek korkusuzumdur, çocukluğumdan beri. Annemler bana bu 7 başlı devden bile korkmaz diye takılırlardı. Vallahi hemde asansör en küçük boy en eski model asansördüAsansör fobisi var bende sırf bu yüzden işte ödüm kopuyor ay bi de 7 saat orada kalmak ne yaptınız içinde kalanlar o fobiyi atlatıyormuş öyle diyorlar yalnız kalmak en büyük korkum
O tarz hanlardaki asansörleri ben pek tercih etmem merdivenleri kullanırımBen maşallah pek korkusuzumdur, çocukluğumdan beri. Annemler bana bu 7 başlı devden bile korkmaz diye takılırlardı. Vallahi hemde asansör en küçük boy en eski model asansördüAblam ben, ablamın en yakın arkadası birde onun kardeşi. Ne yapacağız dua ede ede bekledik. Yurtdışı turları için acenta arıyorduk.Kadıköyü bilirseniz tam boğaya çıkarken şuan ki mc donaldsın altında böyle önünde seyyar şapkacıların falan olduğu bir han var. Çok eski. O hanın en üst katındaydı acenta. 5. Kattan inerken halatı koptu eksi 2 ye çakıldık. Yaz mevsimi herkeste spor ayakkabı sandalet falan var. Artık3-4 saat sonra sesimizi duyan kalmayınca annemlerin iki cocuğu birden ölücek diye ağlamıştık, bari birimiz yaşasaydı nasıl dayanacaklar diye ağlıyordum Sonra artık içerideki oksijen bitip bayılmak üzereyken son bir çığlık attık o sesi duymuşlar. Bizi kurtaran kişi dediki burada işim yoktu, yoldan geçerken içime bir his girdi içeri doğru bakınca sesinizi duydum dedi. Allah kurtardı yani. O günden sonra bizim 4’lüden bir tek ben asansöre binebiliyorum. Ablamlar falan hep yürüyor. 9. Katı yürüdüler geçen sene Ben sadece o günden sonra çok dar alanlara giremiyorum, yani giremem. Mr gibi. Ama uçak falan hiç sorun değil. Gayette severim. Kalkarken ne güzel oluyoooooo ne güzel oluyooooo derim içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?