Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Camın önüne oturdum simdi. Allahım bunlar niye oluyor ya. Ellerim uyuşuk. Korkunç ağrıyor göğsüm
Canim bu yasadigin atak. Sakin ol panik yaparsan siddeti artar. Derin derin nefes al kotu seyler dusunme dua et gececek de. Hepimiz yasiyoruz buna inan. Benim atak geldiginde icecek ilacim yok ben de kendime telkinler veriyorum boyle.

Teşekkür ederim evet gemde nasıl yarım saate tamamen normale dönüyorsun
Bu tedavi edici ilaç değil antidepresanın yanında atak anlarında kullanılması için devamlı olmayan ihtiyaç halinde içiliyor
Anladim benim pek ilac bilgim yok kullanmadim. Sadece noroloji dr u bana lustral adinda bir ulac verdi 50 mg lik kirip gunde bir kez ic dedi. 2 gun ictim ve ataklarim cogaldi yan etkisini cok yasadim o yuzden ilac kullanmaya kkrkuyorum.

Anladim benim pek ilac bilgim yok kullanmadim. Sadece noroloji dr u bana lustral adinda bir ulac verdi 50 mg lik kirip gunde bir kez ic dedi. 2 gun ictim ve ataklarim cogaldi yan etkisini cok yasadim o yuzden ilac kullanmaya kkrkuyorum.
Aslında hangi antidepresanı kullanırsan ilk başta hep aynı etkiyi yapıyor hepsi
Ataklar artıyor iki hafta sonra yavaş yavaş düzelme başlıyor

Aslında hangi antidepresanı kullanırsan ilk başta hep aynı etkiyi yapıyor hepsi
Ataklar artıyor iki hafta sonra yavaş yavaş düzelme başlıyor
Henuz bir psikiyatriye gitmedim persembe gidecegim. Muhtemelen bir tedavi uygular. Benim anksiyetem daha agirlikli.

Henuz bir psikiyatriye gitmedim persembe gidecegim. Muhtemelen bir tedavi uygular. Benim anksiyetem daha agirlikli.
Benimde ataklarım anksiyete kaynaklı
Anksiyetem daha ağır devamı da panik atağa çevirdi maalesef çok beklemeden gitmek en güzeli işler çığırından çıkıyor çünkü

Canim bu yasadigin atak. Sakin ol panik yaparsan siddeti artar. Derin derin nefes al kotu seyler dusunme dua et gececek de. Hepimiz yasiyoruz buna inan. Benim atak geldiginde icecek ilacim yok ben de kendime telkinler veriyorum boyle.
2.5 saat oldu hala ağrıyor. Atak hiç yaşamam ben, ilk kez böyle yoğun bir göğüs ağrım var. Ama midem de kötü sanırım gaz sıkışması bu. Ama aklıma sürekli kalp krizi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…