- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.901
bulundugunuz bolgede internetten falan arastirin hastanelerin dr isimlerini yazip bakinNasıl bulabilirim ki yakınımda soracağım tavsiye alacağım kimse yok
Öyle yapacağım sağolunbulundugunuz bolgede internetten falan arastirin hastanelerin dr isimlerini yazip bakin
Benimde sol kolum agriyor. Bugun disimi cektirdim 1 saat surdu o yuzden bir sey onemsemiyorum asiri derecede agriyorPek değil bende, bacaklarım çok halsizdi. Üstüne yarım saattir kalbim ağrıyor, nefes darlığım da başladı offff ya
Napsakki. Dışarı çıksam diyorum, yasak varBenimde sol kolum agriyor. Bugun disimi cektirdim 1 saat surdu o yuzden bir sey onemsemiyorum asiri derecede agriyor
Tabii ki degil canim sakin olKalp krizi değildir dimi bu ya of
Camın önüne oturdum simdi. Allahım bunlar niye oluyor ya. Ellerim uyuşuk. Korkunç ağrıyor göğsümTabii ki degil canim sakin olcami ac derin nefes al. Gececek.
Canim bu yasadigin atak. Sakin ol panik yaparsan siddeti artar. Derin derin nefes al kotu seyler dusunme dua et gececek de. Hepimiz yasiyoruz buna inan. Benim atak geldiginde icecek ilacim yok ben de kendime telkinler veriyorum boyle.Camın önüne oturdum simdi. Allahım bunlar niye oluyor ya. Ellerim uyuşuk. Korkunç ağrıyor göğsüm
Gecen ay ben de oyleydim sabirBendede öyle bacaklarım uyuşuyor ya birazda çarpıntı var gibi damarlarımda bişey var diye düşünüp duruyorum bütün organlarım da sorun olduğunu düşünüyorum artık kafayı yicem
Teşekkür ederim evet hem de nasıl yarım saate tamamen normale dönüyorsunGecmis olsun canim boyle ilac alinca geciyor mu
Anladim benim pek ilac bilgim yok kullanmadim. Sadece noroloji dr u bana lustral adinda bir ulac verdi 50 mg lik kirip gunde bir kez ic dedi. 2 gun ictim ve ataklarim cogaldi yan etkisini cok yasadim o yuzden ilac kullanmaya kkrkuyorum.Teşekkür ederim evet gemde nasıl yarım saate tamamen normale dönüyorsun
Bu tedavi edici ilaç değil antidepresanın yanında atak anlarında kullanılması için devamlı olmayan ihtiyaç halinde içiliyor
Aslında hangi antidepresanı kullanırsan ilk başta hep aynı etkiyi yapıyor hepsiAnladim benim pek ilac bilgim yok kullanmadim. Sadece noroloji dr u bana lustral adinda bir ulac verdi 50 mg lik kirip gunde bir kez ic dedi. 2 gun ictim ve ataklarim cogaldi yan etkisini cok yasadim o yuzden ilac kullanmaya kkrkuyorum.
Henuz bir psikiyatriye gitmedim persembe gidecegim. Muhtemelen bir tedavi uygular. Benim anksiyetem daha agirlikli.Aslında hangi antidepresanı kullanırsan ilk başta hep aynı etkiyi yapıyor hepsi
Ataklar artıyor iki hafta sonra yavaş yavaş düzelme başlıyor
Benimde ataklarım anksiyete kaynaklıHenuz bir psikiyatriye gitmedim persembe gidecegim. Muhtemelen bir tedavi uygular. Benim anksiyetem daha agirlikli.
Allah hepimizin yardimcisi olsunBenimde ataklarım anksiyete kaynaklı
Anksiyetem daha ağır devamı da panik atağa çevirdi maalesef çok beklemeden gitmek en güzeli işler çığırından çıkıyor çünkü
Amin geçecek inşallahAllah hepimizin yardimcisi olsun
2.5 saat oldu hala ağrıyor. Atak hiç yaşamam ben, ilk kez böyle yoğun bir göğüs ağrım var. Ama midem de kötü sanırım gaz sıkışması bu. Ama aklıma sürekli kalp krizi geliyorCanim bu yasadigin atak. Sakin ol panik yaparsan siddeti artar. Derin derin nefes al kotu seyler dusunme dua et gececek de. Hepimiz yasiyoruz buna inan. Benim atak geldiginde icecek ilacim yok ben de kendime telkinler veriyorum boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?