- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.921
Canim korkma benim haftalarca agridigi oldu. Stresten hepsi. Mideyede vuruyor. Bu oyle lanet birseyki tum belirtileri yasatiyor insana. Ben de atak cok nadir yasiyorum.2.5 saat oldu hala ağrıyor. Atak hiç yaşamam ben, ilk kez böyle yoğun bir göğüs ağrım var. Ama midem de kötü sanırım gaz sıkışması bu. Ama aklıma sürekli kalp krizi geliyor
Gerçekten artık ben bu durumun gen aktarımı ile geçtiğini düşünüyorum. Seninle Başlamadı diye bir kitap var okudunuz mu bilmiyorum ama geçmişin karmalarını yaşıyor gibiyiz...Canim korkma benim haftalarca agridigi oldu. Stresten hepsi. Mideyede vuruyor. Bu oyle lanet birseyki tum belirtileri yasatiyor insana. Ben de atak cok nadir yasiyorum.
Benim de ellerimde karıncalanma iğne batma hissi var yarın fiizk tedavi bölümüne randevu aldımBendede öyle bacaklarım uyuşuyor ya birazda çarpıntı var gibi damarlarımda bişey var diye düşünüp duruyorum bütün organlarım da sorun olduğunu düşünüyorum artık kafayı yicem
Kötü oldum ya ben çok korkuyorum şuan aklımdan neler neler geçiyor kalbim beynim hepsi korkutuyorGecen ay ben de oyleydim sabir
Gecen ay ben de oyleydim sabir
Bende bugün gittim kas kemik ağrısı için tarama yaptı bakalım perşembe kalp damar için aldım heryerim uyuştu şuan ya çok korkuyorumBenim de ellerimde karıncalanma iğne batma hissi var yarın fiizk tedavi bölümüne randevu aldım
Benim de aynı nereden geldi bu ağrı karıncalanma hissi felç geçirmekten beyin kanaması geçirmekten korkuyorum damar mı tıkalı da böyle oluyor korkuyorum açıkçası boynumda da ağrı var belki de boyun fıtığıKötü oldum ya ben çok korkuyorum şuan aklımdan neler neler geçiyor kalbim beynim hepsi korkutuyor
Bilmiyorum inan ki yarın sabahtan da terapi var korona korkusu da var ne zor Yarabbim kalp damara gitmiştim ben bikaç ay önce bacaklarımdan damarlara ultrasonla bakmışlardı o zaman belimden bacağıma vuran bir ağrı vardı şimdi de boynumdan koluma omzuma vuran bir ağrı sırtıma da vuruyor 2 gecedir korkuyorum yarın doktoruma başka bi ilaç yazın diyeceğim pek iyi değilim 1 aydırBende bugün gittim kas kemik ağrısı için tarama yaptı bakalım perşembe kalp damar için aldım heryerim uyuştu şuan ya çok korkuyorum
Bende çok korkuyorum şuan yüzüm kafam uyuştu resmen aynı bende kesin damar tıkalı diyorum yine araştırma yaptım omurilikle ilgili şeylerde var çok korkuyorum çokkBenim de aynı nereden geldi bu ağrı karıncalanma hissi felç geçirmekten beyin kanaması geçirmekten korkuyorum damar mı tıkalı da böyle oluyor korkuyorum açıkçası boynumda da ağrı var belki de boyun fıtığı
Boyun fitigi olabilir bende de var cunku. Korkmayin boyle kotu hastaliklar dusunmeyin. Dunde korkuyordun ama bak bir sey olmadi.Benim de aynı nereden geldi bu ağrı karıncalanma hissi felç geçirmekten beyin kanaması geçirmekten korkuyorum damar mı tıkalı da böyle oluyor korkuyorum açıkçası boynumda da ağrı var belki de boyun fıtığı
Arastirma yaptikca belirti artar Allah askina bakmayin su googleyeYüzüm uyuşuyor nenşm
Bende çok korkuyorum şuan yüzüm kafam uyuştu resmen aynı bende kesin damar tıkalı diyorum yine araştırma yaptım omurilikle ilgili şeylerde var çok korkuyorum çokk
Senin yazdıkların çok motive ediyor canım benimBoyun fitigi olabilir bende de var cunku. Korkmayin boyle kotu hastaliklar dusunmeyin. Dunde korkuyordun ama bak bir sey olmadi.
Evet katılıyorum sana gerçekten bir belirtiye öyle kötü şeyler yazıyorlar ki insan koştura koştura hastaneye gider amaçları bu zaten hastaneler para kazansınArastirma yaptikca belirti artar Allah askina bakmayin su googleye
Yeter ki sen iyi ol hepimiz iyi olalim canim ❤ Ben 2 ay oncesine kadar deli gibi belirti arastiriyordum bir baktim ki kendimi cok kotu birseyin icinde buldum. Bana kalan anksiyete panik atak ve psikolojik agrilar oldu ne yazik ki. Oyle pismanim ki bakip bakip kendimi bu hale soktugum icin. Ama simdi asla bakmiyorum ve toparladim. Benim boynumun sol tarafinda var canim hatta odem ele geliyor. Koluma omzuma enseme agri yapiyor. Bas donmeside yapiyor. Canini hic sikma en kotuyu dusundugumuz icin normal hastaliklar bile bize kotu geliyor.Senin yazdıkların çok motive ediyor canım benimgerçekten sende de var mı evet belirtiler boyun fıtığı çıkıyor az önce okudum bakalım yarın doktor ne diyecek bir de korona korkusu Allahım korusun inşallah
Evet ben de araştırma yapa yapa bu hale geldim artık araştırma yapmıyordum ama bu belirtiler çıkınca insan ister istemez korkuyor sende boyun fıtığı belirtileri nelerdi nasıl geçti ellerime şuan bile iğne batar gibiYeter ki sen iyi ol hepimiz iyi olalim canim ❤ Ben 2 ay oncesine kadar deli gibi belirti arastiriyordum bir baktim ki kendimi cok kotu birseyin icinde buldum. Bana kalan anksiyete panik atak ve psikolojik agrilar oldu ne yazik ki. Oyle pismanim ki bakip bakip kendimi bu hale soktugum icin. Ama simdi asla bakmiyorum ve toparladim. Benim boynumun sol tarafinda var canim hatta odem ele geliyor. Koluma omzuma enseme agri yapiyor. Bas donmeside yapiyor. Canini hic sikma en kotuyu dusundugumuz icin normal hastaliklar bile bize kotu geliyor.
Canim benim en cok sirt agrisi omuz ve kol agrisi bir de uyusmalarim oluyor. Sirt agrim baskasinda olsa inan baska bir hastalik arardi o kadar ki her gun agriyor. Hele ayakta bir is yapayim hemen basliyor. Benim de fizik tedaviye gitmem lazim ama uygun bir zaman bulamadim. Suan bile elim kolum karincalaniyor uyusuyor.Evet ben de araştırma yapa yapa bu hale geldim artık araştırma yapmıyordum ama bu belirtiler çıkınca insan ister istemez korkuyor sende boyun fıtığı belirtileri nelerdi nasıl geçti ellerime şuan bile iğne batar gibi
Evet kesinlikle oyle..kizlar bu hastalik hastasi olma durumunun temelinde olum korkusu yatiyor bence sizce
Bu dediğinizi ben aralıksız her gün yaşadım2.5 saat oldu hala ağrıyor. Atak hiç yaşamam ben, ilk kez böyle yoğun bir göğüs ağrım var. Ama midem de kötü sanırım gaz sıkışması bu. Ama aklıma sürekli kalp krizi geliyor
Kesinlikle öyle en azından bendeki durum tamda bukizlar bu hastalik hastasi olma durumunun temelinde olum korkusu yatiyor bence sizce
Niloya canım sinir sıkışması yaşıyorsun zor ve stresli bir sürecin içerisindesinBilmiyorum inan ki yarın sabahtan da terapi var korona korkusu da var ne zor Yarabbim kalp damara gitmiştim ben bikaç ay önce bacaklarımdan damarlara ultrasonla bakmışlardı o zaman belimden bacağıma vuran bir ağrı vardı şimdi de boynumdan koluma omzuma vuran bir ağrı sırtıma da vuruyor 2 gecedir korkuyorum yarın doktoruma başka bi ilaç yazın diyeceğim pek iyi değilim 1 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?