Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yüzüm uyuşuyor nenşm

Bende çok korkuyorum şuan yüzüm kafam uyuştu resmen aynı bende kesin damar tıkalı diyorum yine araştırma yaptım omurilikle ilgili şeylerde var çok korkuyorum çokk
Benim dilim dahil kafam komple uyuluyor panik ataktan oluyor bu
Hepimiz sağlıklı insanlarız çok şükür maalesef ki beynimizin oluşturduğu fiziksel ataklar bunlar

Niloya canım sinir sıkışması yaşıyorsun zor ve stresli bir sürecin içerisindesin
Boyun fıtığı çıktı belirtiler okuyunca bakalım yarın gidicem ne diyecek olabilir belki sinir sıkışmasısır 1 aydır çok stresli bir süreç geçirdik sen de eşinden sonra yaşamıştın yoğun atak anksiyete belki benim de öyledir

Olabilir boyun fıtığı kollara sırta göğüs duvarına da etki ediyor yaygın bir ağrısı var onun da
Evet aynen öyle oldu ve günlerce geçmeyen sırt ağrılarım da oldu stres sinirlere kaslara çok zarar veriyor

Evet sırtımda belli noktalarda ağrı var 1 haftadır bu kadar oluyor ağrı üzüntüden mi oldu bilmiyorum sürekli korku var içimde bir de ataklar var 1 aydır sopa yemiş gibiyim umarım yarın terapide biraz rahatlarım

İnşallah rahatlarsın Canım kolay bir süreç değil ki yaşadığın vücut bir şekilde tepki veriyor bizlerde de anksiyete olduğu için mevzu oldukça büyüyor ve karışık bir hal alıyor
Sende biliyorsun ki bütün bunların neden olduğunu ikna olmak maalesef ki çok zor oluyor ama aşılıyor bir şekilde
İnşallah ennn kısa süre de biter tüm sıkıntılarımız

Benim omzuma kramp girer gibi oluyor bazen sırtımda belli noktalar ağrıyor ellerimde de iğne batar gibi

İnşAllah teyzemi duyana kadar iyiydim işimi gücümü yapıyordum koronadan da bu denli korkmuyordum şuan yoğun bakım korkusu bile oluştu bende hep içimde bi korku var stres bir de bu süreçte de bulaş korkusu ile ailemizle de çok görüşemiyoruz bakalım aşı gelince ne olacak

Ben kötüyüm ya kemik erimesi çıktı bende genelde menopoz da görülür dedi nadirde olsa gebelikte oluyormuş piyango bana çıktı çok canım sıkıldı
Canim kuzenimde de gebelikten sonra cikti ilac falan kullandi suan cok iyi. Sen de canini sikma.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum. Neden bilmiyorum. Hani öyle kafaya taktığım bir şeyde yok. Birden böyle kalbim küt küt oluyor saniyelik hemen sonra geçiyor ama, arkasından içim bir sıkılıyor ki size anlatamam. Var mı acaba böyle yaşayanlarınız? Öyle nefesim ha kesildi ha kesilecek gibi oluyor. Aşırı derecede can sıkıcı bir durum mesela az önce bunu yaşadım hemen sol mememin üstünde bir ağrı hissetmeye başladım. Psikolojik biliyorum aslında ama bazen kendime olumlu telkinleri veremiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar. Bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum. Neden bilmiyorum. Hani öyle kafaya taktığım bir şeyde yok. Birden böyle kalbim küt küt oluyor saniyelik hemen sonra geçiyor ama, arkasından içim bir sıkılıyor ki size anlatamam. Var mı acaba böyle yaşayanlarınız? Öyle nefesim ha kesildi ha kesilecek gibi oluyor. Aşırı derecede can sıkıcı bir durum mesela az önce bunu yaşadım hemen sol mememin üstünde bir ağrı hissetmeye başladım. Psikolojik biliyorum aslında ama bazen kendime olumlu telkinleri veremiyorum
Anksiyete belirtileri gibi çünkü bende de böyle oluyor malesef ve o ic sıkıntısı cok kotu migde de hazımlıklık felan oluyor. Sizde en azından surekli kötü düşünceler yok bu çok guzel birşey o yuzden biran once önleminizi alın derim ilerletmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…