- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.941
Benim dilim dahil kafam komple uyuluyor panik ataktan oluyor buYüzüm uyuşuyor nenşm
Bende çok korkuyorum şuan yüzüm kafam uyuştu resmen aynı bende kesin damar tıkalı diyorum yine araştırma yaptım omurilikle ilgili şeylerde var çok korkuyorum çokk
Boyun fıtığı çıktı belirtiler okuyunca bakalım yarın gidicem ne diyecek olabilir belki sinir sıkışmasısır 1 aydır çok stresli bir süreç geçirdik sen de eşinden sonra yaşamıştın yoğun atak anksiyete belki benim de öyledirNiloya canım sinir sıkışması yaşıyorsun zor ve stresli bir sürecin içerisindesin
Olabilir boyun fıtığı kollara sırta göğüs duvarına da etki ediyor yaygın bir ağrısı var onun daBoyun fıtığı çıktı belirtiler okuyunca bakalım yarın gidicem ne diyecek olabilir belki sinir sıkışmasısır 1 aydır çok stresli bir süreç geçirdik sen de eşinden sonra yaşamıştın yoğun atak anksiyete belki benim de öyledir
Evet sırtımda belli noktalarda ağrı var 1 haftadır bu kadar oluyor ağrı üzüntüden mi oldu bilmiyorum sürekli korku var içimde bir de ataklar var 1 aydır sopa yemiş gibiyimOlabilir boyun fıtığı kollara sırta göğüs duvarına da etki ediyor yaygın bir ağrısı var onun da
Evet aynen öyle oldu ve günlerce geçmeyen sırt ağrılarım da oldu stres sinirlere kaslara çok zarar veriyor
İnşallah rahatlarsın Canım kolay bir süreç değil ki yaşadığın vücut bir şekilde tepki veriyor bizlerde de anksiyete olduğu için mevzu oldukça büyüyor ve karışık bir hal alıyorEvet sırtımda belli noktalarda ağrı var 1 haftadır bu kadar oluyor ağrı üzüntüden mi oldu bilmiyorum sürekli korku var içimde bir de ataklar var 1 aydır sopa yemiş gibiyimumarım yarın terapide biraz rahatlarım
Benim omzuma kramp girer gibi oluyor bazen sırtımda belli noktalar ağrıyor ellerimde de iğne batar gibiCanim benim en cok sirt agrisi omuz ve kol agrisi bir de uyusmalarim oluyor. Sirt agrim baskasinda olsa inan baska bir hastalik arardi o kadar ki her gun agriyor. Hele ayakta bir is yapayim hemen basliyor. Benim de fizik tedaviye gitmem lazim ama uygun bir zaman bulamadim. Suan bile elim kolum karincalaniyor uyusuyor.
İnşAllah teyzemi duyana kadar iyiydimİnşallah rahatlarsın Canım kolay bir süreç değil ki yaşadığın vücut bir şekilde tepki veriyor bizlerde de anksiyete olduğu için mevzu oldukça büyüyor ve karışık bir hal alıyor
Sende biliyorsun ki bütün bunların neden olduğunu ikna olmak maalesef ki çok zor oluyor ama aşılıyor bir şekilde
İnşallah ennn kısa süre de biter tüm sıkıntılarımız
Canim kuzenimde de gebelikten sonra cikti ilac falan kullandi suan cok iyi. Sen de canini sikma.Ben kötüyüm ya kemik erimesi çıktı bende genelde menopoz da görülür dedi nadirde olsa gebelikte oluyormuş piyango bana çıktı çok canım sıkıldı
Yaa inşallah geçicidir Bi bölüme sevk etti doktor bakalım inşallah bişey çıkmazCanim kuzenimde de gebelikten sonra cikti ilac falan kullandi suan cok iyi. Sen de canini sikma.
Cikmaz hic korkma yeni mi dogum yaptin peki?Yaa inşallah geçicidir Bi bölüme sevk etti doktor bakalım inşallah bişey çıkmaz
Evet 2 ay önceCikmaz hic korkma yeni mi dogum yaptin peki?
6 ayda toparlaniyor bildigim kadariyla D vitaminine baktir bir o cok onemli kemik erimesinde.Evet 2 ay önce
1 ay önce bakıldı baya düşüktü 10 gün aralıklı ilaç kullandim ekmeğe döküp şimdi damla verdi inşallah düzelir6 ayda toparlaniyor bildigim kadariyla D vitaminine baktir bir o cok onemli kemik erimesinde.
Muhtemelen ondan olmustur. Allah sifa versin1 ay önce bakıldı baya düşüktü 10 gün aralıklı ilaç kullandim ekmeğe döküp şimdi damla verdi inşallah düzelir
Amiinnn rabbim bekleyen herkese şifa versin inşallahMuhtemelen ondan olmustur. Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?