- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.981
Evet insan derdini anlayan birileriyle konusunca rahatliyor ❤ belirti aramayi biraktigimdan beri daha iyiyim cok sukur. Suan gribim mesela herkesin basina gelen bir sey. Belirti arasaydim herhalde kendime covid teshisi koymustum.İnsanın yalnız olmadığını bilmesi bile psikolojik anlamda rahatlatıyor insanı. Ben burayla tanışmadan önce daha kötüydüm. Şimdi ne zaman kötü hissetsem buraya giriyorum. Buradan arkadaşlarım oldu. Konuşmak, dertleşmek, başkalarının dertlerine ortak olmak iyi geliyor. Ağrılar sanırım hepimizin ortakbenim de hep oralarda ağrı oluyor. Nedense hep sol tarağım ağrır. Hiç sağda ağrı yaşadığımı bilmem ama sen demiştin ya internetten hastalıkla aramayı bıraktım şimdi daha iyiyim. Öbür türlü o belirtilerin hepsini yaşıyordum. Zaten kalp krizi düşüncesi de böyle ortaya çıktı. Normalde kalp ağrısı ya krizi nedir bilmezdim. O atağı yaşadığımda internette yaşadığım belirtileri yazdığımda direkt karşıma kalp krizi çıktı. Sonra da bir daha eskisi gibi olamadım işte
Ahh inşallah canım benimEvet insan derdini anlayan birileriyle konusunca rahatliyor ❤ belirti aramayi biraktigimdan beri daha iyiyim cok sukur. Suan gribim mesela herkesin basina gelen bir sey. Belirti arasaydim herhalde kendime covid teshisi koymustum.Benim agrimda sirtimda sagda hic sasma her gun agrir mubarek ilk zamanlar ben kanserim diye agladigimi bilirim. Insallah birgun hepimiz eskisi oluruz kaygisiz gunlerimize doneriz.
Bende Koç burcuyum ama aşırı duygusalım nedense ve insan kırmaktan korkarım hep üzmekten korkarım herşeyi düşünmekten takmaktan böyle olduk. Evet bende aklıma kotu düşünce gelince telkin geriyorum hep simdi git bi on dakika sonra gel seninle suan uğraşamam diyorum bi bakıyorum gitmişBen balık burcuyum canım. Zaten duygusal karakterde bi insanım. Bir de bunlar olunca işin içinden çıkamıyorumama dediğin gibi bazen de böyle dalga geçiyorum. Mesela geçenlerde yine böyle göğsümde ağrı ve nefes darlığı olmuştu. Aynen şunu yapmıştım; önce ciddi bir şekilde benim bu yaşadıklarım normal yüz ifadesiyle hasta mıyım yoksa diyorum, hemen arkasından gülümseyerek hayır panik ayağım nüksetti diyorum. Bunu aşağı yukarı 20 kez tekrarladım ve çok iyi gelmişti.
Evet canım ilaç kullanmıyorum ben. Tabi bu benim kişisel tercihim, iyi geldiğini düşünen arkadaşlarım kullanabilir. Ancak benim çevremde biri var panik atak tedavisi görüyor 6-7 yıldır. İlaç kullanıyor ancak olumlu bir sonuç alamadı hala. Ara ara atak yaşıyormuş hala. Ben de kendimi ilaca bağımlı hissstmek istemiyorum, kendi kendime almaya çalışıyorum. Belki de yanlış yapıyorumdur bilemiyorumBende Koç burcuyum ama aşırı duygusalım nedense ve insan kırmaktan korkarım hep üzmekten korkarım herşeyi düşünmekten takmaktan böyle olduk. Evet bende aklıma kotu düşünce gelince telkin geriyorum hep simdi git bi on dakika sonra gel seninle suan uğraşamam diyorum bi bakıyorum gitmişkendimiz yeneceğiz inşallah cunku ilaçlar sadece azaltıyor tamamen yok etmiyor bu kaygı korkuları
Tabi tercih meselesi. Ben ilac kullanıyorum dusuk bir doz. Benim annem de panik atak hastasıydı 10 yıl ilac kullandı ve yaklaşık 3 yıldır kullanmıyor bıraktı tamamen cok şükür iyi. Bazı yerlerde gerek duyuyorum ben ilaca ya ama dedigin gibi tercih meselesiEvet canım ilaç kullanmıyorum ben. Tabi bu benim kişisel tercihim, iyi geldiğini düşünen arkadaşlarım kullanabilir. Ancak benim çevremde biri var panik atak tedavisi görüyor 6-7 yıldır. İlaç kullanıyor ancak olumlu bir sonuç alamadı hala. Ara ara atak yaşıyormuş hala. Ben de kendimi ilaca bağımlı hissstmek istemiyorum, kendi kendime almaya çalışıyorum. Belki de yanlış yapıyorumdur bilemiyorum
İyileşenlerin olduğunu duyunca ben de bi umutlanıyorum. Diyorum ki bak atlatanlar da var şükür Allah’a. İnşallah bir gün biz de atlatabiliriz canımTabi tercih meselesi. Ben ilac kullanıyorum dusuk bir doz. Benim annem de panik atak hastasıydı 10 yıl ilac kullandı ve yaklaşık 3 yıldır kullanmıyor bıraktı tamamen cok şükür iyi. Bazı yerlerde gerek duyuyorum ben ilaca ya ama dedigin gibi tercih meselesi
İnşallah atlatırız canım benimm inanmak lazım çok fazla. Beterin beteri var hamdolsun bu günümüzeİyileşenlerin olduğunu duyunca ben de bi umutlanıyorum. Diyorum ki bak atlatanlar da var şükür Allah’a. İnşallah bir gün biz de atlatabiliriz canım
Aynen canım en büyük motivasyonum bu. Rabbim beterinden korusun. Nefes darlığı oluyor ben de mesela. Direkt aklıma korona geliyor. Acaba yakalandım mı diyorum. Bu süreçte psikolojimizi çok olumsuz yönde etkiliyor en yazıkki. Böyle konuşurken falan bazen nefesim yetmiyor gibi geliyorİnşallah atlatırız canım benimm inanmak lazım çok fazla. Beterin beteri var hamdolsun bu günümüze
Bugun bana da oldu nefes darlığı ama malesef bu anksiyeteden kaynaklı oluyor canım korona değilsin ayıraca korona da nefes darlıgı hemen olmaz ki cok ilerlemiş olması lazım hastalıgın. Bak böyle şeylerde mantıklı cevaplar verdiğinde düşüncelerin susuyorAynen canım en büyük motivasyonum bu. Rabbim beterinden korusun. Nefes darlığı oluyor ben de mesela. Direkt aklıma korona geliyor. Acaba yakalandım mı diyorum. Bu süreçte psikolojimizi çok olumsuz yönde etkiliyor en yazıkki. Böyle konuşurken falan bazen nefesim yetmiyor gibi geliyor
Aynen canım ben de biliyorum aslında ama işte anlarsın böyle düşünmeden de edemiyor insan. Rabbim dermansız dert vermemiş, tez zamansa derdimize derman bulabilelim inşallahBugun bana da oldu nefes darlığı ama malesef bu anksiyeteden kaynaklı oluyor canım korona değilsin ayıraca korona da nefes darlıgı hemen olmaz ki cok ilerlemiş olması lazım hastalıgın. Bak böyle şeylerde mantıklı cevaplar verdiğinde düşüncelerin susuyor
Aminnn canım Aminnn inşallah. Sen ne zamandır yaşıyorsun bu durumu ?Aynen canım ben de biliyorum aslında ama işte anlarsın böyle düşünmeden de edemiyor insan. Rabbim dermansız dert vermemiş, tez zamansa derdimize derman bulabilelim inşallah
Aslında genel anlamda herkesin sıkıntısı aynı anksiyete ve takıntı önemsemeyin diyeceğim malesef atak geldiginde pek mümkün olmuyor ama kendinizi bırakmayın sakın teslim olmayınArkadaşlar merhaba endoskopi yaptırdım öyle önemli bişey çıkmadı ama birbucuk aydır yemek borumda bir gaz var beni benden alıyor.Kafama takıyorum acaba başka bir yerim de bişey var midememi vuruyor diye .İştahlı yemek yiyemiyorum.Hayattan zevk almıyorum.Sac baş dağınık haldeyim.çok zor bir durum
Tedaviye baslamadan once full enerjik olun. Benim ikizlerimde tup bebek.Tüp bebeğe başlamam lazim iyi beslenemedigimden erteliyorum.Midemin girişinde sanki yumru var.Hep geğirme isteği geliyor
Selam cnm maalesef daha dün arttı sanırım en az iki üç hafta geçmesi gerekir bilmiyorum ki
Doz artırımında etkisini görmeye başlarsın yakın zamanda canım çok uzun sürmez birde eski kullandığın ilaçları mı tekrar yazdı doktorunuz bunu merak ettim ?Selam cnm maalesef daha dün arttı sanırım en az iki üç hafta geçmesi gerekir bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?