Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet insan derdini anlayan birileriyle konusunca rahatliyor ❤ belirti aramayi biraktigimdan beri daha iyiyim cok sukur. Suan gribim mesela herkesin basina gelen bir sey. Belirti arasaydim herhalde kendime covid teshisi koymustum. Benim agrimda sirtimda sagda hic sasma her gun agrir mubarek ilk zamanlar ben kanserim diye agladigimi bilirim. Insallah birgun hepimiz eskisi oluruz kaygisiz gunlerimize doneriz.

Ahh inşallah canım benim

Bende Koç burcuyum ama aşırı duygusalım nedense ve insan kırmaktan korkarım hep üzmekten korkarım herşeyi düşünmekten takmaktan böyle olduk. Evet bende aklıma kotu düşünce gelince telkin geriyorum hep simdi git bi on dakika sonra gel seninle suan uğraşamam diyorum bi bakıyorum gitmiş kendimiz yeneceğiz inşallah cunku ilaçlar sadece azaltıyor tamamen yok etmiyor bu kaygı korkuları

Evet canım ilaç kullanmıyorum ben. Tabi bu benim kişisel tercihim, iyi geldiğini düşünen arkadaşlarım kullanabilir. Ancak benim çevremde biri var panik atak tedavisi görüyor 6-7 yıldır. İlaç kullanıyor ancak olumlu bir sonuç alamadı hala. Ara ara atak yaşıyormuş hala. Ben de kendimi ilaca bağımlı hissstmek istemiyorum, kendi kendime almaya çalışıyorum. Belki de yanlış yapıyorumdur bilemiyorum

Tabi tercih meselesi. Ben ilac kullanıyorum dusuk bir doz. Benim annem de panik atak hastasıydı 10 yıl ilac kullandı ve yaklaşık 3 yıldır kullanmıyor bıraktı tamamen cok şükür iyi. Bazı yerlerde gerek duyuyorum ben ilaca ya ama dedigin gibi tercih meselesi

İyileşenlerin olduğunu duyunca ben de bi umutlanıyorum. Diyorum ki bak atlatanlar da var şükür Allah’a. İnşallah bir gün biz de atlatabiliriz canım

İyileşenlerin olduğunu duyunca ben de bi umutlanıyorum. Diyorum ki bak atlatanlar da var şükür Allah’a. İnşallah bir gün biz de atlatabiliriz canım
İnşallah atlatırız canım benimm inanmak lazım çok fazla. Beterin beteri var hamdolsun bu günümüze

İnşallah atlatırız canım benimm inanmak lazım çok fazla. Beterin beteri var hamdolsun bu günümüze
Aynen canım en büyük motivasyonum bu. Rabbim beterinden korusun. Nefes darlığı oluyor ben de mesela. Direkt aklıma korona geliyor. Acaba yakalandım mı diyorum. Bu süreçte psikolojimizi çok olumsuz yönde etkiliyor en yazıkki. Böyle konuşurken falan bazen nefesim yetmiyor gibi geliyor

Bugun bana da oldu nefes darlığı ama malesef bu anksiyeteden kaynaklı oluyor canım korona değilsin ayıraca korona da nefes darlıgı hemen olmaz ki cok ilerlemiş olması lazım hastalıgın. Bak böyle şeylerde mantıklı cevaplar verdiğinde düşüncelerin susuyor

Aynen canım ben de biliyorum aslında ama işte anlarsın böyle düşünmeden de edemiyor insan. Rabbim dermansız dert vermemiş, tez zamansa derdimize derman bulabilelim inşallah

Instagramda bir sayfa var dahiliyedoktoru diye gogus agrisiyla ilgili bir post paylasilmis tam iyi gidiyorken yazilanlardan etkilendim gogsum agrimaya basladi.

Arkadaşlar merhaba endoskopi yaptırdım öyle önemli bişey çıkmadı ama birbucuk aydır yemek borumda bir gaz var beni benden alıyor.Kafama takıyorum acaba başka bir yerim de bişey var midememi vuruyor diye .İştahlı yemek yiyemiyorum.Hayattan zevk almıyorum.Sac baş dağınık haldeyim.çok zor bir durum

Tüp bebeğe başlamam lazim iyi beslenemedigimden erteliyorum.Midemin girişinde sanki yumru var.Hep geğirme isteği geliyor

Aslında genel anlamda herkesin sıkıntısı aynı anksiyete ve takıntı önemsemeyin diyeceğim malesef atak geldiginde pek mümkün olmuyor ama kendinizi bırakmayın sakın teslim olmayın

Selam cnm maalesef daha dün arttı sanırım en az iki üç hafta geçmesi gerekir bilmiyorum ki
Doz artırımında etkisini görmeye başlarsın yakın zamanda canım çok uzun sürmez birde eski kullandığın ilaçları mı tekrar yazdı doktorunuz bunu merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…