Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aminnn canım Aminnn inşallah. Sen ne zamandır yaşıyorsun bu durumu ?
Ben bu anksiyete durumlarını yaklaşık 1 yıldır yaşıyorum canım. Geçen yıl başında karşı apartmanda birini öldürdüler. Çok etkilendim o gece. İlk atağı o gece yaşadım. Göğsüm ağrıyor, kalbim hızlı hızlı çarpıyordu. Tabi hemen internete sarıldım, orada da kalp krizi yazıyordu. Eşime dedim ben kalp krizi geçiriyorum hadi hastaneye gidelim. O sakinleştirdi beni. O zamanlar bebeğim daha 3 aylıktı. O geceden sonra bir daha eskisi gibi olamadım. Sık aralıklarla kötü düşünceler vardı hep aklımda. Mesela asla yalnız kalamıyordum. Arabaya binip uzun bir yolculuk yapamıyordum. Boğulacak gibi oluyordum. Kendimi hasta olduğuma o kadar inandırmıştım ki gitmediğim doktor kalmadı. Ama çok şükür olumsuz bir şey de çıkmıyordu. Sonra Mart ayı gibi İzzet güllü ile tanıştım. Onun videolarını izledim makalelerini okudum. Ne zaman içim daralsa, kendimi kötü hissetsem video açıp izledim. Onlar biraz rahatlattı beni. Ocak ayından Mart ayına kadar berbat geçiyordu günlerim. Uyumakta bile öylesine zorlanıyordum ki... Çok şükür şimdi bir nebze daha iyiyim. İzzet güllü sayesinde kendime olumlu telkin vermeyi öğrendim. Tabi tamamen geçmedi, inşallah bir gün geçer. Ama stres çok etkili bu durumda sanırım. Ben stresli olduğumda ya da bir şeyi kafama taktığımda kendimi daha kötü hissediyorum. Kendi kendime çözümler buldum. İşte Melisa çayı, telefon oyunları, ben KPSS çalışıyorum mesela o anlarda açıp hemen soru çözmeye başlıyorum bir de hemen kadınlar kulübüne gelip sizlerin yazdıklarını okuyup yalnız olmadığımı bilerek motive oluyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın

Bir yıl önceden bu durumu yaşamaya başlayan o kadar insan tanıyorum ki. Bende de 1 buçuk yıl oldu evet stres anında tetikliyor malesef ama kendini oyalamak en iyisi cunku en iyi tedavi yöntemi bu canım biz kendimizi cok dinliyoruz ve hastalık hastası olduk iyice bu yuzden rabbim şifa versin hepimize inşallah

Amin canım benim inşallah Bir de şu pandemi süreci de psikolojilerimizi olumsuz yönde çok etkiliyor.

Kizlar benim arada nasil desem boyle kalbim sanki tikaniyormus gibi oluyor biraz sacma ama nasil anlatacagimi bilemedim. Saniyelik bisey. Size de oluyor mu hic?

Kizlar benim arada nasil desem boyle kalbim sanki tikaniyormus gibi oluyor biraz sacma ama nasil anlatacagimi bilemedim. Saniyelik bisey. Size de oluyor mu hic?
Aynısı bende de oluyor kuzum. Böyle anlık küt küt kalbim atıyor sanki. Duracak gibi oluyor. Bir süredir bu durumu ben de yaşıyorum hatta buraya da yazmıştım. Saniyelik kalbim küt küt atıyor, nefesim kesilir gibi oluyor. sonra geçiyor, bana da korkusu kalıyor.

Ya ne kotu bir his neden oyle oluyor acaba canim Nefesim zaten genelde kesik cabuk yoruluyorum bazen de...

Ya ne kotu bir his neden oyle oluyor acaba canim Nefesim zaten genelde kesik cabuk yoruluyorum bazen de...
Stresten kuzum. Bu nedenle gittiğim bir göğüs doktoru öyle söylemişti. Her şeyin başı stres yemin ediyorum mesela şimdi haftasonu sokağa çıkma yasağı var ya bu beni şimdiden etkiliyor.

Stresten kuzum. Bu nedenle gittiğim bir göğüs doktoru öyle söylemişti. Her şeyin başı stres yemin ediyorum mesela şimdi haftasonu sokağa çıkma yasağı var ya bu beni şimdiden etkiliyor.
Benide canim vallahi allahtan cocuklar var da zaman nasil geciyor anlamiyorum. Allahim hepimize bu mubarek gunde sifa versin insallah.

Merhaba doktor bana da anksiyete var dedi ama yorumlarda carpıntı yasayan okumadım. Acaba sizde Kalp çarpıntısı oluyor muydu?

Doz artırımında etkisini görmeye başlarsın yakın zamanda canım çok uzun sürmez birde eski kullandığın ilaçları mı tekrar yazdı doktorunuz bunu merak ettim ?
Evet eski kullandığım ilaçları yazdı. Ancak bu sefer düzelemedim bir türlü son doza çıktım bakalım allah şifa versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…