Onlar hala dolu muSenin kadar olmasada benimde para biriktirme takıntım var.açılmayan kumbaralar favorim.kaç tanr almışımdır buzamana kadar bilmiyorum.
Ahahaha bu hayat şartlarında dolu durması mümkünmü sizce :) ama baya işimi görmüştür biriktirdiğim paralarOnlar hala dolu mu
Yaa biraz cimriklerini paylaşır misiniz gülelimBen eşimin ailesinde neler görüyorum halatüplü bir televizyonları var akşam olmadan birkaç saat önce açıyorlar ki ısınsın görüntü gelsin ses var ama görüntü yok bu gibi şeyler aslında onların ki cimrilik değil iş bilmezdik sonuçta elektrik beleş değil
Aaaa benSizin gibi olmayi cok ama cok isterdim.bir aylik maasimi aldim eve zaten hak getire tek bir damla katkim yok.parayi aldigim gibi epilasyona gratise kuaforlere. Benim sonum vahim yani. Bie kere kumparaya 300 lira attim birden. Bes gun uyuyanadim kirdim aldim yarim saatte o paradan eser kalmadi.ulkeyi elime verseler bir yilda satarim o derece kafa yok
AmannnnBi hikaye vardı, adam milyardermiş. Ölmüş. Karısı da gidip adamın şöförüyle evlenmiş.Paranın dibini ekmekle sıyırıyorlardı en son. Bu hikayeyi duyduktan sonra benim kayınbabam bile değişti. Amaaann ölümlü dünya falan demeye başladı.
Yok yok asla yeme ıcmeye aramam evimde benim ki kosede param olsun takıntısıHahahahhaahahahah ben iki dilim baklavanın ikram edildiğini bilirim eşimle bana hemde bayattıBende sevmediklerime cimriyim eşimin ailesine mesela zamanında düğün takımlarıma konup ses etmedikleri ve bizim maddi yönden iyi olmamızı istemedikleri için diğer insanlara karşıda vericiyim hesap etmeden...
Haklısınız tesekkur ederımYokluk görmüş insanlar böyle davranır normal tabi bunu aşmak için yavaş yavaş harcayacaksın test kitabı almakla başlayabilirsin
Sizinle aynı kafadan cıktık mesela ablan ayrıldı bir sene once kızlarımız aynı yasta 2 yasında amcamın yanında kaldı olmadı annemin yanına gectı. Sigara parasını bile annemden ıstıyorum cok zoruma gidiyor der hep. O benim tam aksımdı hep harcadı hep yedi oyle olmaktan korkuyorumaslaaa kimseye güvenmem param hep vardır. şimdiki niyetim kendi kurbanımı kesmek.. saçım boya değil kuaför yolu bilmem sadece kaşlarımı kendim alamıyorum ayda 10 tl ona gidiyor. 8 ay işsiz kaldım bir gün ailemden para istemedim. insanın kendi kendine yetebilmesi başkasına mecbur kalmaması çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?