para biriktirmek mümkün mü

Çocuk aile evinde maaşını aileye vermezse neden olmasın yalan söylediler ise orayı bilemem ki
Tekrar okuyun yazdığımı. Biriktire biriktire o kadar zamanda topu topu 40 çeyrek biriktirmiş siz buna çok diyorsunuz. Diğer mesajda 10 kilo altını kıyafete vs harcamışlar diyorsunuz vs. Bir tutarsızlık, oturmayan bir şeyler var her mesajınızda.

Kıyafet değil sadece Mercedes araba son model telefonlar her yıl gidilen tatiller değişen mobilyalar
Bence çok yani 40 çeyrek hiç az değil

Kıyafet değil sadece Mercedes araba son model telefonlar her yıl gidilen tatiller değişen mobilyalar
Bence çok yani 40 çeyrek hiç az değil
Her ay çeyrek alıyor dediğiniz insan o kadar sürede hadi fireleri de olsun diyelim 150 çeyrek biriktirirdi. Yani çok değil. 14 sene önce asgari ücretle 10-12 çeyrek alınıyordu zaten.

Ceplerinde para yokken 40-50 milyon harcadılar diyorsunuz yani. Tamam inanmış gibi yapıyorum.

tamam teşekkür ederim haklısınız

Cimri biri olmasa illa kendini garantiye almak gibi bir derdide olmazdı zaten arada yer içer kendine birşey alirdı ayrıca konu başında da bu şekilde zaten anlatmadı biz nerden bilelim öğrencidir şu kadar harçlığı var 40 yıl sonranın hesabını bu kadar yapan net cimridir kimse kusura bakmasın

Cimridir değildir bilmiyorum ama net tembel bence. Yoksa insan bu kadar sıkıntı içinde yaşayıp çalışmadan babası harçlık versin diye beklemez.

İyide kızın bunla bi derdi var mı? Kendide akıl eder heralde yettiremese part time işe girmeyi bunla bi sorunu yok. Kız yemeyip içmeyip ev almak istiyorda olabilir bunun kime ne zararı var, cimrilerden tutun pis insanlara kadar örnekler verilmiş. Daha kendi evleri bile yok yokluk görmüş insanlar tabiki bunu düşünebilir, yemeyim içmeyim ama evim olsun diyebilir. Bu kadar sert ılık götlü yorumları gereksiz görüyorum bu yüzden

Cüneyt Arkın o kadar yokluk cekmiski başında ekmek bulundururmus
Rahmetli babaannem dedem anneannem kıtlık zamanlarını yaşamışlar hep kenarda paraları olurdu az yada çok aç kalmaktan korktukları için
Konu sahibi de yokluk içinde zor geçinen bir ailede büyümüş korkuları olabilir önce bir güvencem evim birikim olsun demiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…