- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Çocuk olunca nasıl gezeceGiz kız :)Araba da insana gencken lazim ama 60 bin lik degil de daha ucuzlarina bakarsiniz.hem bebek olunca araba cok lazim olur.duduklu tencerede markayi napicaksin gezmek daha guzel
Benim asıl düşüncem esimi mutlu etmek aslında. .Bebek düşünüyorsanız sıkışırsınız muhtemelen ama 60 binlik arabayı alıp daha sonra sıkıştığınızda 30 binlik arabaya çevirmek mantıklı. Eşiniz de tutumluymuş zaten ...
Gezmek derken cocuk olmadan onceki kisim ve 1 yasindan sonraki kismi kastettim aradaki donemi tabi unutÇocuk olunca nasıl gezeceGiz kız :)
Sizin yerinizde olsam ben de eşimi düşünür ve muhtemelen onaylardım hiç düşünmedenBenim asıl düşüncem esimi mutlu etmek aslında. .
Canim şimdi birikmiş 40 bin vardı eve peşinde verdik.. şimdi bunu 60 olarak ödeyeceğiz .. evet ev Bi te bilir o zamanaBişeyler yapılmazsa para uçup gidiyor gerçekten bende hep biryere bağlama taraftarıyım birikmişiniz yok galiba direk 60 bin çekeceksiz geri ödemesi nekadar olacak?
Kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar paranız kalsa yeter çocuk zaten hemen oldu diyelim 9 ay ozamana ev borcunuz biter
Sana bu yazdığım yorumu eşim görmesinistediği arabaya izin çıkmıyoda
Ben olsam bende böyle düşünürdüm.Benim asıl düşüncem esimi mutlu etmek aslında. .
Canim eşim De ödeme de sorun yaşarsak buluruz yolunu diyor ya..araba güzel de acaba 2.el falan mı baksanız yaa
Canim eşim De ödeme de sorun yaşarsak buluruz yolunu diyor ya..
Zaten bu arabanın ikinci eli 60 bin TL kuzum mm :) :) :) :)
Bizde evimizi yeni aldık ve şehir değiştirdik ayrıca bende araba istiyorumCanim şimdi birikmiş 40 bin vardı eve peşinde verdik.. şimdi bunu 60 olarak ödeyeceğiz .. evet ev Bi te bilir o zamana
Bi de esim ısrarla olmadı satar iz diyor ama su an çok istiyor.. bende aslında ona zorlanır sak daha küçük arabaya gecme şartı ile izin verebilirim galiba
Bence de eşin görmesin
unu hic anlamadim anlamayacagim da. borca girip ihtiyac kapatilir tamam belki sma luks icin borca girmeyi anlamadim anlamayacagim...Araba da insana gencken lazim ama 60 bin lik degil de daha ucuzlarina bakarsiniz.hem bebek olunca araba cok lazim olur.duduklu tencerede markayi napicaksin gezmek daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?