- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Onu da düşünüp hesaplarıma baktım canım sorun yok.ben sizin geçen konunuzdan hatırlıyorum öğretmen olmak istiyordunuz işi bırakıp
işiizi sevmediğinizi söylemiştiniz
bebişte istiyorsunuz aniden bu işten çıkıp hayalinizin peşinden giderseniz araba borcu nolacak
ne güzel ozamanOnu da düşünüp hesaplarıma baktım canım sorun yok.
Kanka 120 bin çek :) hani benim yerime de :) Şaka bir yana da bebek işi biraz masraflı oluyor ve paraya sıkıştıkça eşinle birbirinizin boğazını sıkmaktansa biraz daha düşünün derimKararsız kaldım. .
Yarın sabah gidip 60 bin TL lik bi kredi cekme düşüncemiz var ama..
Her ay maasimi zin 1500 tl si nereye gidiyor hic anlamıyoruz.. eşim de bu parayı bi yere b ağlamaz sak uçup gidiyor dedi ve araba alma fikrini attı ortaya.. Aslında ev almıştık 1 buçuk yıl borcu kalmıştı. . Şimdi arabayi da alınca biraz sıkışacagiz mecburen.. hesaplarıma göre yine geciniyoruz ama tutumlu olmamız gerekecek.. eşim e gecinemezsek ne olur dedim 60 binlik arabayi satar 30 bine çeviririz dedi.. mantıklı geldi.. bi yandan da eşim çok hevesli onu kırmak istemiyorum. . Tutumlu da bir adamdir benden çok düşünür para islerini.. ikimizde çalışıyoruz memuruz ama rahat rahat yaşamak varken hiç ay sonunu düşünmeden yaşamak varken çok mu abartmış oluruz.. offf... çıkamadım içinden. .daha almak istediğim bi sürü şey vardı. . Yemek takımı. Fissler düdüklü tencere filan.. kalir sanki onlar.. Bidr bebek dusunuyoruz bilemedim .. esim cok hevesli ama. Daha önce hiç bişeyi olmamış bi çocukluk hayali bile olmamış fakir bi aile bisikleti dahi olmamış ve hep üzülür. .. Araba da bu kızlar. . Ne diyorsunuz.. rav 4 Eki Görüntüle 1300079 Eki Görüntüle 1300080
İkinci arabası olur lafın o kadar doğru kiŞöyle diyeyim bize de suv var. Sadece mtv si 1.800 lira ve inanılmaz yakıyor. Babam suv'u gunluk kullanmaz küçük arabamız var onu kullanır. Aile gezilerinde, dağ bayır gezerken falan ancak kullanıyoruz. Suv alan kişinin genellikle ikinci arabası da olur diğer türlü aşırı masraf yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?