- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Bende de suv var, ama ne çok fazla yakıyor ne de mtv'si yüksek. Günlük kullanıyorum her dakka elimin altında. Bu bahsettikleriniz suv'la alakalı şeyler değil aslında. Motor tipi, yakıt tipi ve motor gücüyle alakalı. Konu sahibinin paylaştığı araç hakkında hiç bir bilgim yok. Önce bu bilgileri almak lazım yorum yapmak için sanırım.Şöyle diyeyim bize de suv var. Sadece mtv si 1.800 lira ve inanılmaz yakıyor. Babam suv'u gunluk kullanmaz küçük arabamız var onu kullanır. Aile gezilerinde, dağ bayır gezerken falan ancak kullanıyoruz. Suv alan kişinin genellikle ikinci arabası da olur diğer türlü aşırı masraf yapar.
Çocuğumuz için ev aldık canım. .30 binlik araba alıp 30 bini de çocugunuzun geleceğine yatırım yapsanız. sonucta mal bu ne olur ne olmaz. ucup gider birşey olsa..
Canim hesapla o zaman :)para işlerinden analrım
aylık geliriniz ne kadar? ve ödemeleriniz ne kadar,
ayrıca bu arabayı beğenmedimzevk meselesi cok pahalı gelecek 100 bın lıradan fazla neredeyse .
1700 tl kalıyorCanim hesapla o zaman :)
Aylık gelirimiz ikimizin maaşı yani toplam
7400
Şimdi harcamalara geleyim
Aldigimiz evin aidati için 3700
Kira yakıt elektirik su vs. Icin 1000
Harçlık mutfak masrafı kredi kartları 1000
Başka da masraf yok yani zorladım bu kadar
Canim 40 bin çekince 1300 lira oluyor aylık ödeme tutarı. .1700 tl kalıyor
şu 3700 sanırım ev kredısı sanıyorum
yanı ıyımıs harcalarınız aslında.
gelırınızde masallah ıyı
1500 tl cok rısk ama odemek ıcın yahu
40 bının odemesı ne kadar bence 1000 mutlaka gecememlı bır hamıle kalsan doktor kontrollrınden acıgı vereceksın
bız 1.5 sene once 33.500 aldık arabamızı ford fiesta titanyum modelini aylık 780 tl oduyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?