Para para qara biriktir nereye kadar .

Arkadaşlar belli bir mesleği olan karı koca çalışan evi barkı bir miktar birikmişi olan insanlar yine de hesap yapmalı mıdır ?
Bu sadece bana mı manasız geliyor ben mi marjinalim anlamıyorum .
Bana da biriktirip çocuğuma bırakıcam,yaşlılığım rahat geçsin diye hayatını gençliğini kendini sıkarak geçiren insanlar çok tuhaf geliyor..sizdenim yani

hayata bir kere geliyoruz, durumunuz da iyiymiş kenarda birikmiş de varmış. gezin tozun valla görülecek o kadar güzellikler var ki dünyada :) allah daha çok versin :)

ailemizde herkesin sosyal güvencesi de var ?
Kötü gün ne olabilir ki başka .

Sosyal güvenceyle olsa keşke.
Bazı hastalıklar çok pahalı sosyal güvenceniz olsa dahi.
Milyarlık ilaçlar var güvence Ozaman lafta kalıyo.
Eşiniz dielim hasta siz onu daha iyi doktora başka doktorlarada götürmek istemiyecekmisiniz ?
Hastanede yatışı olsa 5-10 kişilik odalarda mı yoksa tek kişilik özel ve temiz bir oda da mı yatırmak istersiniz?

dimi böyle şizofren yaşayamıyorum ben .
Hayat çok kısa .Su gibi akıyor yıllar .
Ben turşum çıktıktan sonra kırıştıktan sonra sağlık sorunlarım çıktıktan sonra malı mülkü neyleyim .
Denize karşı bir rakı içemedikten sonra , küçük bir avrupa turu yapmadıktan sonra neyleyim malı mülkü .

Aslında köşe de ne kadar birikmiş var onunda önemi var. Çocuk var mı varsa kaç yaşındalar bunları da bilmek lazım. Ama şimdi şöyle düşüneyim mesela benim 3+1 evim var diyelim. Arabam da var. Aylık gelirim de toplam 5 bin tl ise. 1 çocuğum varsa köşede ki paramda 40-50 bin civarıysa çokta güzel hayatımı yaşarım. O köşedeki para hem hastalığım içindurur hem biraz çocuğumun okulu için durur. Yani emekli olsanız bile iki maaş toplamı yine 3 bin tlnin altında olmaz. Şu an gezmezseniz 60 nızdan sonra bedeniniz bitap haldeyken mi gezeceksiniz ?? Yani eşiniz için söylüyorum bunu.

Son cümlenizin tıpkısının aynısı benim hayalim

aynen .
kızım 11 yaşında .
iki evimiz ve birikmişimiz var epeyce ,
kızım ilerde özel üniversiteye bile gitse istanbuldaki evin kirası zaten onu karşılar .
Hayatı bu kadar sorun etmek nedir allahaşkına dimi

valla bazılarındaki sırf hırs .
onu bunu bahane ediyorlar
aslında sevdikleri tek şey para gibime geliyor .
öyle ki karısını alıp dışarda bir çay içmeyen geberesiceler var .
seninkiyse iyice apartmis biz hem para biriktiyoz arada cay iciyoruz disarda ha haftada bir degilde ayda bir yapoyoz. siz calisiyormusunuz

çocukları düşünmek ile ne ilgisi var ?
çocukların eğitimini sağlıyorsak gerisi nedir?
meslek sahibi yaparsak onları yetmez mi ?
Onlarda sizin gibi meslek sahibi olup 20 sene boyunca para biriktirmeye uğraşmasınlar diye dedim. Fena mı olur evleri olsa ve kazandıklarıyla da daha kaliteli bi hayat yaşasalar

Onlarda sizin gibi meslek sahibi olup 20 sene boyunca para biriktirmeye uğraşmasınlar diye dedim. Fena mı olur evleri olsa ve kazandıklarıyla da daha kaliteli bi hayat yaşasalar
bize ailemizden ne ev kaldı ne para ne araba
karı koca çalışarak yaptık .

Sizin şikayetçi olduğunuz para biriktirmek nedeniyle hayatı ıskalamanız sanırım:) Ben hep para biriktiririm hem isteklerimi yaparım. Birikim hesabınızın belirli bir oranını eğlenme adı altında kullanmayı isteseniz, eşiniz kabul etmez mi?

aynen .
kızım 11 yaşında .
iki evimiz ve birikmişimiz var epeyce ,
kızım ilerde özel üniversiteye bile gitse istanbuldaki evin kirası zaten onu karşılar .
Hayatı bu kadar sorun etmek nedir allahaşkına dimi

Hem de iki eviniz varmış. Ee zaten tek çocukmuş. Geliriniz degüzel. Hak veriyorum size. Birikmişiniz iki de eviniz varsa daha ne olsun yani ??

yılda bir kez tatile çıkarız .Arada dışarda yeriz ama o kadar .Sakız adasına bile götüremiyorum adamı .Türkiyeden ucuz diyorum inanmıyor ödü patlıyor adamın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…