Para para qara biriktir nereye kadar .

Ya sen benim annemsin galiba. Babamı tarif ediyorsun :)

Arkadaşlar belli bir mesleği olan karı koca çalışan evi barkı bir miktar birikmişi olan insanlar yine de hesap yapmalı mıdır ?
Bu sadece bana mı manasız geliyor ben mi marjinalim anlamıyorum .

Karı Koca çalışıyoruz yanlız evi gecindirebiliyoruz bir Arabamız ve bir tatil ekstramiz var her Pazar çıkarız

Yiyip icip geziyoruz (ev kira bu arada )

sizle komşu olmak isterdim .
Fakat tekne çok masraflı
alt komşumun var .
yıllık kirası alaçatı marinada bir araba parası kadar Euro üzerinden .
Allah artırsın inşallah olur dedikleriniz .

su misafir olayini okuyunca: isiniz zor yani esiniz resmen parayi cok fazla SIKIyor Hemde.
yani misafiri güzel agirlamak lazim.
peki sizin aldiklariniza karisir mi? siz yapsaniz market alisverisini?
maasiniz ortak hesaptami toplanir, sürekli ne harcadin diye sorar mi?

yani aslinda simdiden avrupa turlarina katilabilirsiniz o Kadar da pahali degil ama esinizle zor gibi.

Biz kari koca olani da yedik olmayani da
su an ben calismadigim icin zaten birikim yapacak durumda değiliz ama ikimiz de calistigimiz ve gelirimizin cok iyi oldugu donemlerde de kenara ciddi bir para koyamadik.
bazen pisman oluyorum evlendigimizde ev alsak 5 senede kredisini oder simdi kirada olmazdik diye, ama o zaman da genclik gidecekti, gezdim tozdum hicbir sey gozumde kalmadi diyorum.
yaslaninca gorucez artik dogru mu yapmisiz yanlis mi

Ben hic birikmis ev mev yokken amaaaan bi daha mi dunyaya gelcez modundaydim yedik 5 yildir. Simdi 2. Cocukla aklim basima geldi. Ev alalim, cocuklara biraz biriktirelim yeter modundayim simdi.

Huzur bu dunyanin tadini cikarmak elbette unutmayin parasiz gezilmez parasiz ikramlik hic birsey alinmaz parasiz su bile icilmez parasiz nefes alinmaz .... zaman kotu... elbette para pesinde kosmayin calisin kazancinizdan kalani da bu ay sunu hak ediyorum diyip alin. veya bugun buraya gezmeyi gitmeyi hak ediyorum diyip alin, once kazanilir sonra simartilir

Aynen!
Artı olarak Hastalıkların bizi kaç Yaşında yakalayacağını bilmiyoruz.
Henüz genç yaşlarda bile ciddi sağlık sorunları olan çok arkadaşım var maalesef.

Tabiki Hastalığı'n nezaman kime geleceği belli olmaz.
Ama ileriki yaşlarda risk daha çok artıyo.
Yarını düşünmek lazım. Bugün kazandığını bugün yiyen yarın elde sıfırla ortada kalır.
Evde otursun hiçbiyere gitmesin hiçbişey almasın demiyoruz ama birikim heryaşta şart.

karışmadığı hiç bir şey yok diyebilirim

gençken yapılır her şey.Şimdi başlayın yatırıma.En azından bir evi olmalı insanın.

kocamdan bahsediyorum .Hayat felsefemiz o kadar ayrı ki .Gelmiş 50 yaşına .1,5 sene sonra emekli olacak .İkimiz de memuruz .Borcumuz yok harcımız yok .Allahtan belanı mı istiyorsun be adam .
Ya ben sizi bir kaç konuda görmüştüm, nedense hep 18 yaşındaymışsınız gibi bir izlenim var bende.

Size kalsaydı ev arsa falan nasıl duacı olurdunuz dimi. Çoktan hayatınızı yaşamaya başlardınız. Çocuğunuzun da 10 yıl sonra böyle bir konu açmasına sebep olucaksınız :)
Konu sahibinin evleri cokca birikmisi varmis zaten.
Daha ne yapsinki.
Cocuk var diye ek işemi ciksin.
Hayatttan biraz keyif almasinmi.
Ohh be deyip ayaklarini uzatmasinmi hic cocugu var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…