- 29 Mayıs 2013
- 2.887
- 5.067
- 358
Böyle düşünmeyin. Çocuğumuz var demiştiniz siz kendinizi kurtarsaniz da o kurtaramayabilir. Çocuklarımızın geleceği için doğru olanı yapmalıyız.Sinir tellerim benimde oynadı ki buraya konu açtım hanımefendi.Ayrıca dertleşmek istediğimi de belirttim.Siz neden bu kadar sinirlendiniz?Piyasayı tabiki biliyorum ve bunun suçlusu ben değilim. 12 yıllık muhasebeciyim.Malum parti 20 yıldır iktidarda bir kere bile oy vermedim.Ama bu sefer ona oy vererek tepkimi göstereceğim çünkü muhalefet berbat halde ve ülke bu duruma gelene kadar hiç birşey yapmadılar.Neden çünkü onlarında ekmeğine yağ sürüldü.Ben yine bir yolunu bulur geçinirim mesleğim var çok şükür hepsinin farkındayım ama ona oy verenlerin daha beter olmasını istiyorum.
İyi bari bedava istememişBir kere giydiğim nişan elbisemi abiye uzun ,koydum 150 olur mu demişler. satıyorum diye meteliğe kurşun mu atıyorum sanki
Sormaİyi bari bedava istememiş
Bir muhasebeci olarak verileri (girdi-çıktı) bilmeden ben bile fikir veremem sanırımKızlar merhaba,
Benim sorunum çalıştığım halde para yetiştirememek. Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor. Evimiz kira değil kendimize ait. Lakin gel görün ki ay sonunu getiremiyoruz. Sürekli eksiye düşüyoruz. Uzun süredir kendime alışveriş yapmadığımı farkettim. Oğlum var 5 yaşında devlet anaokuluna gidiyor. Bize masrafı 5bini geçti. Helali hoş olsun onu gözüm görmüyor fakat her ay birşey çıkıyor.3500 TL kredi ödememiz var, mutfak masrafı ufak tefek harcamalar derken ne kredi kartı borcumuz bitiyor, ne eksi hesap kapamaları. Yetişemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Devlet anaokulunda nasıl 5 Bini geçti masraf? Oraya takıldım ben.Kızlar merhaba,
Benim sorunum çalıştığım halde para yetiştirememek. Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor. Evimiz kira değil kendimize ait. Lakin gel görün ki ay sonunu getiremiyoruz. Sürekli eksiye düşüyoruz. Uzun süredir kendime alışveriş yapmadığımı farkettim. Oğlum var 5 yaşında devlet anaokuluna gidiyor. Bize masrafı 5bini geçti. Helali hoş olsun onu gözüm görmüyor fakat her ay birşey çıkıyor.3500 TL kredi ödememiz var, mutfak masrafı ufak tefek harcamalar derken ne kredi kartı borcumuz bitiyor, ne eksi hesap kapamaları. Yetişemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Direk okumadan söylemek istedim. BendeeeeeeKızlar merhaba,
Aslında yazın daha sıkıntı . Süt oluyor ama o süt peynir yapılıyor basma vs bu farklı peynirlerden söz ediyorum. O zaman onlara çok daha fazla süt harcanıyor. Peynir daha pahalıya sattıkları için sütü satmak istemeyip fiyatını yükseltiyorlar . En azından biz güneydoğudayız ünlü bir peynirleri var buranın olay burada böyle işliyor .Kış geliyor diyedir. Süt az çıkacak. Ben köy ürünlerini düşündüm. Sanayide nasıl bilemem.
Tabi ki öyle ama insan düşünüyor sürekli çevreden neden küçük bu çocuk diye söylemler de gelince, misal çocuğun karnı tok canı yoğurt istedi verdim, hemen diyorlar ki içine ekmek dograsana öyle tabi büyümezYaşıtlarıyla kıyaslamayın. O iri olanların çoğu sağlıksızlar - abur cubur çocukları. Doktor sağlıklı diyorsa sıkıntı etmeyin. Etrafımdaki daha sağlıklı beslenmeye çalışan çocuklar hep böyle. Kardeşim ve kuzen çocuklarımı düşünüyorum. Bisküvi, mama, abur cuburla vs büyüdüler. Bildiğiniz küçükken obezlerdi. Biz de pofuduk diye sevimli ve sağlıklı buluyorduk, orası ayrı.
Üreticiler zor durumda çoğu çiftlik battı zam istiyorlar kurtarıcak şekilde baya durumlar karışık. İstedikleri zam gelmezse hayvanları kesicekler kendi göbeklerini kendileri kesicek. Devlette zamı istediği kadar yapıp süt tozu ithal ederse tüm büyük çiftlikler fabrikalar batıcakBiri sebebini açıklasın Allah aşkına??
Çocuğunuz kaç yaşında ?Tabi ki öyle ama insan düşünüyor sürekli çevreden neden küçük bu çocuk diye söylemler de gelince, misal çocuğun karnı tok canı yoğurt istedi verdim, hemen diyorlar ki içine ekmek dograsana öyle tabi büyümezacaba diyorum eksik mi yapıyorum, kuzenlerimin çocukları falan hep şu hazır meyveli yoğurtlar sütler falan yer içerler benim ki sevmez de ve maşallah iri iriler,insan artık kendini sorguluyor
Aynen iri demek sağlıklı demek diye düşünen bir topluluk var. Yengem de kuzenlerimi küçükken bi ellerinde kol böreği önlerinde tabakta makarna ile beslerdi çocuklar obez gibi gezerdi. Bi de yok niye hastalıktan kalkmıyolar, yok niye bilmemne vitamini eksik bu çocukların diye sızlanırdı.Çocuğunuz kaç yaşında ?
İri , kilolu olmaları sağlıklı oldukları anlamına gelmez .
Peyniri falan da alıyoruz seviyorum ben şarküteri ürünlerini de hile hurda olmasın onlards da üç harfliler gibi. Bilen varsa diye sorayım dedimmakarnası berbattt.zeytinyağı güzel
Eleştirmek için değil bilmediğimden soruyorum devlet okulunda 5 bini geçen masrafta neler var?Kızlar merhaba,
Peyniri de güzel evet. Bir tek makarnası ömrümde gördüğüm en kötü makarnaPeyniri falan da alıyoruz seviyorum ben şarküteri ürünlerini de hile hurda olmasın onlards da üç harfliler gibi. Bilen varsa diye sorayım dedim
Tabi ki öyle ama insan düşünüyor sürekli çevreden neden küçük bu çocuk diye söylemler de gelince, misal çocuğun karnı tok canı yoğurt istedi verdim, hemen diyorlar ki içine ekmek dograsana öyle tabi büyümezacaba diyorum eksik mi yapıyorum, kuzenlerimin çocukları falan hep şu hazır meyveli yoğurtlar sütler falan yer içerler benim ki sevmez de ve maşallah iri iriler,insan artık kendini sorguluyor
Sene başındaki harcamadır sadece. Yoksa ayda 5000 mümkün değil.Eleştirmek için değil bilmediğimden soruyorum devlet okulunda 5 bini geçen masrafta neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?