Para yetiştiremiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alfid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle düşünmeyin. Çocuğumuz var demiştiniz siz kendinizi kurtarsaniz da o kurtaramayabilir. Çocuklarımızın geleceği için doğru olanı yapmalıyız.

Bir muhasebeci olarak verileri (girdi-çıktı) bilmeden ben bile fikir veremem sanırım Allah yardımcınız olsun..

Devlet anaokulunda nasıl 5 Bini geçti masraf? Oraya takıldım ben.

Direk okumadan söylemek istedim. Bendeeeeee((

Bugün 10 TL olan şey ertesi gün bir bakmışsınız ki hop 20 tl olmuş doğal yetişmemesi. Hele bir markete girip et süt peynir alayım deseniz kafadan 1000 tl gitti

Kış geliyor diyedir. Süt az çıkacak. Ben köy ürünlerini düşündüm. Sanayide nasıl bilemem.
Aslında yazın daha sıkıntı . Süt oluyor ama o süt peynir yapılıyor basma vs bu farklı peynirlerden söz ediyorum. O zaman onlara çok daha fazla süt harcanıyor. Peynir daha pahalıya sattıkları için sütü satmak istemeyip fiyatını yükseltiyorlar . En azından biz güneydoğudayız ünlü bir peynirleri var buranın olay burada böyle işliyor .

Geçen sene 2500 tl kaskoya para vermiştim biraz önce 11 bin tl verdim sinirlerim çok bozuk

Tabi ki öyle ama insan düşünüyor sürekli çevreden neden küçük bu çocuk diye söylemler de gelince, misal çocuğun karnı tok canı yoğurt istedi verdim, hemen diyorlar ki içine ekmek dograsana öyle tabi büyümez acaba diyorum eksik mi yapıyorum, kuzenlerimin çocukları falan hep şu hazır meyveli yoğurtlar sütler falan yer içerler benim ki sevmez de ve maşallah iri iriler,insan artık kendini sorguluyor

Biri sebebini açıklasın Allah aşkına??
Üreticiler zor durumda çoğu çiftlik battı zam istiyorlar kurtarıcak şekilde baya durumlar karışık. İstedikleri zam gelmezse hayvanları kesicekler kendi göbeklerini kendileri kesicek. Devlette zamı istediği kadar yapıp süt tozu ithal ederse tüm büyük çiftlikler fabrikalar batıcak

Son düzenleme:
Çocuğunuz kaç yaşında ?
İri , kilolu olmaları sağlıklı oldukları anlamına gelmez .

Çocuğunuz kaç yaşında ?
İri , kilolu olmaları sağlıklı oldukları anlamına gelmez .
Aynen iri demek sağlıklı demek diye düşünen bir topluluk var. Yengem de kuzenlerimi küçükken bi ellerinde kol böreği önlerinde tabakta makarna ile beslerdi çocuklar obez gibi gezerdi. Bi de yok niye hastalıktan kalkmıyolar, yok niye bilmemne vitamini eksik bu çocukların diye sızlanırdı. Oysaki çocuklar şişmandı hasta olmamaları lazımdı gözünde

makarnası berbattt.zeytinyağı güzel
Peyniri falan da alıyoruz seviyorum ben şarküteri ürünlerini de hile hurda olmasın onlards da üç harfliler gibi. Bilen varsa diye sorayım dedim

Eleştirmek için değil bilmediğimden soruyorum devlet okulunda 5 bini geçen masrafta neler var?

Peyniri falan da alıyoruz seviyorum ben şarküteri ürünlerini de hile hurda olmasın onlards da üç harfliler gibi. Bilen varsa diye sorayım dedim
Peyniri de güzel evet. Bir tek makarnası ömrümde gördüğüm en kötü makarna

İri dediğiniz kilo sanirim. Sağlikli beslenen insanlar kilolu olmaz zaten, şişman olmak iyi beslenmek demek değil tam aksine bir insan şişmansa kotu veya yetersiz beslendigini dusunuyorum ben. Saglikli beslenerek kilo almak imkansiz degil ama daha zor ve çok daha fazla butce ister.

Kilo alamiyorum diye konu acanlarin konusuna denk geliyorum arada burada o kadar kotu tavsiyeler geliyor ki resmen çöp, ne kadar sagliksiz şey varsa yaziyorlar. Bu sadece ucuz ve hizli kilo almaya yariyor ve coğunluk bunu yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…