Para yüzünden kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

444

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
31
-32
86
Çok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine

Parayı yanlış saydı diye çığlık atıp annenin elini mi yoldun? Daha ziyade senin içine şeytan kaçmış gibi.

Annenin mi elini yoldun?

Acilen bir psikiyatriste görünün.

10 kere para sayıp kadini yolacagina anneni de yanina alip önünde saysaydiniz göstererek ama buna da gerek yok borc sizin borcunuz, kendiniz sayin kendiniz yatirin.
Zaten önünde saydım kendisi de gördü 1000 TL diyorum kendisi inkar ediyor sayıyor yalancı çıkarıyor anlamadım oyun oynuyor

Birşey diyemiyorum karşınızda illaki böyle insanlar olacak ama elini yolmak ne? Anneniz narsistse de sizi kötü etkiliyorsa mesafe koyun.

Çığlığı koparıp elini yolanda sensin. İçine şeytan kaçmış olan o ? Ok

İletişiminizi minimuma indirin aynı evde olsanız bile odanız falan vardır. Kişisel işlerinizi kendiniz halledebilirsiniz. Madem narsist ona fırsat vermeyin.

Kaç yaşındasınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…