Parayı yanlış saydı diye çığlık atıp annenin elini mi yoldun? Daha ziyade senin içine şeytan kaçmış gibi.Çok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
Beni sinirlendirmek için yapıyor canım kendisi NarsistParayı yanlış saydı diye çığlık atıp annenin elini mi yoldun? Daha ziyade senin içine şeytan kaçmış gibi.
Annenin mi elini yoldun?Çok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
Seni sinirlendirmek isteyen insan narsist olmuyor. Ama sen baya baya psikopatsın git öfke kontrolu için tedavi ol.Beni sinirlendirmek için yapıyor canım kendisi Narsist
Acilen bir psikiyatriste görünün.Çok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
Zaten önünde saydım kendisi de gördü 1000 TL diyorum kendisi inkar ediyor sayıyor yalancı çıkarıyor anlamadım oyun oynuyor10 kere para sayıp kadini yolacagina anneni de yanina alip önünde saysaydiniz göstererek ama buna da gerek yok borc sizin borcunuz, kendiniz sayin kendiniz yatirin.
Çığlığı koparıp elini yolanda sensin. İçine şeytan kaçmış olan o ? OkÇok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
Psikiyatristlik durum yok annem narsist asıl kendisinin gitmesi gerekAcilen bir psikiyatriste görünün.
Kız 1 den 10 kadar bi arada sayı saymayı beceremiyo musunuz?Zaten önünde saydım kendisi de gördü 1000 TL diyorum kendisi inkar ediyor sayıyor yalancı çıkarıyor anlamadım oyun oynuyor
Sinirlendiren onun şeytanları ben normalde sakinimÇığlığı koparıp elini yolanda sensin. İçine şeytan kaçmış olan o ? Ok
İyi ki sakinmişsinizSinirlendiren onun şeytanları ben normalde sakinim
Beni sinirlendirmek için yapıyor canım kendisi Narsist
Akli başında bir insan annesinin elini yolmayacagini Hele de bu sebepten oturu düşünmüyorum. Paraları yan yana dizeydiniz 1 den 10 a kadar sayaydiniz. Bu yuzden psikiyatrist yolunu onerdimçığlığı kopardım evde elini yoldum
Kaç yaşındasınız?Çok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?