Para yüzünden kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Youtube da bir sürü videosu var psikologlar anlatıyor siz sanırım çok geri kalmışsınız

YouTubeda bir sürü ameliyat videosu var cerrahlar anlatıyor. Onu izleyip insanları ameliyat edebilir misiniz? Bu kafa yapısına göre evet demeniz lazım. Kişinin kendisiyle konuşmadan alanında uzman biri dahi teşhis koyamaz. Biz geri kalmadık siz çok cahilsiniz

Beyin nakli şart canım sana acilen

Tedavi almanızı tavsiye ederim

Beni anlayan tek kişisiniz aynen ben de öfke sorunu yarattı kendisi narsist youtube da bir sürü videosu var yaşayanlar anlar
Benim ailemde de sorunlu kişiler var ama bu durum bizi de sorunlu hale getiriyor. Bu yüzden terapi aldım ve kişisel gelişimime odaklanıyorum. O vakitten sonra insan bu meseleleri yoluna koyabiliyor. Ama sizin borcunuzu niye başkası ödüyor yaşınız kaç bilemiyorum. Maddi olarak bağımsız biri olmadan kendi mutluluğunuzu yakalayamazsınız

Anneniz hep mi böyle yoksa sadece sizin borcunuz olan para da mı böyle yapıyor ?

Youtube da bir sürü video var canım psikologlar anlatıyor sanırım siz çok geri kalmışsınız

Youtube da bir sürü videosu var psikologlar anlatıyor siz sanırım çok geri kalmışsınız

Canin miyim gercekten

E sizde tibbi gectim ilerisindesiniz onu nasil yapalim?iki video izle teshis koy annem bu de ne alâ memleket

O zaman her youtube videosu izleyen teşhis koysun. Ne gerek var psikologa
Cahil misin o videolar sayesinde bir sürü insan bilinçlendi milyon kişi izliyor. Neyin ne olduğunu biliyor senin gibiler de parasızlıktan psikoloğa gidemeyip youtube videolarını da izlemetip kendini geliştirmeden herşey den bi haber yaşayıp ölün gidin tayyipçi tayfalar cahil kalasınız

Ya kıyamam, yazık kadına. Acımadı mı içiniz annenizin elini yolarken? İçim bir garip oldu. Gidip anneme sarılacağım.

Anneniz hep mi böyle yoksa sadece sizin borcunuz olan para da mı böyle yapıyor ?
Sadece para konusun da değil herşey de böyle beni öfkelendirmek için yapıyor normalde sakin biriyim

Şaka gibi konular var bugün. 100 TL eksik saymış olabilir ne var bunda ya şaka gibisiniz cidden. Rabbim herkesin evladını hayırlı eylesin. Sizede merhamet vicdan versin

Kendi param.

Sadece para konusun da değil herşey de böyle beni öfkelendirmek için yapıyor normalde sakin biriyim
Belki bilerek yapmiyordur da anlamakta zorlanıyordur. Benim annem de böyle bin defa anlatırım anlamış gibi yapar iki dakika sonra yine ilk dediğini soyler. Ben de bazen tahammül edemiyorum uzaklaşıyorum ya da konu kapatıyorum. Sizi anlıyorum çok yorucu ama kasıtlı yapmiyordur belki de anlamaya çalışın derim.

Bu üye halis midir?

E biz cahiliz siz çok akıllısınızda video izleyip niye annenizi tedavi etmiyorsunuz gelip bizim gibi cahillere anlatıyorsunuz? Biz cahiliz çözüm bulamayız sıkıntımız olunca bilime sığınıyoruz kusura bakmayın

3 5 cahil hariç 1 kişi anladı içimemi atayım tabi ki anlatacam ne için var burası hayırdır mk?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…