- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Youtube da bir sürü videosu var psikologlar anlatıyor siz sanırım çok geri kalmışsınız
O zaman her youtube videosu izleyen teşhis koysun. Ne gerek var psikologaYoutube da bir sürü video var canım psikologlar anlatıyor sanırım siz çok geri kalmışsınız
Ozmn video izleyerek bende kalp ameliyatı yapayım mademYoutube da bir sürü video var canım psikologlar anlatıyor sanırım siz çok geri kalmışsınız
Beyin nakli şart canım sana acilenYouTubeda bir sürü ameliyat videosu var cerrahlar anlatıyor. Onu izleyip insanları ameliyat edebilir misiniz? Bu kafa yapısına göre evet demeniz lazım. Kişinin kendisiyle konuşmadan alanında uzman biri dahi teşhis koyamaz. Biz geri kalmadık siz çok cahilsiniz
Off cahiller hiç çekilmiyorsunuz tayyipçi tayfaOzmn video izleyerek bende kalp ameliyatı yapayım madem
Tedavi almanızı tavsiye ederimÇok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
Benim ailemde de sorunlu kişiler var ama bu durum bizi de sorunlu hale getiriyor. Bu yüzden terapi aldım ve kişisel gelişimime odaklanıyorum. O vakitten sonra insan bu meseleleri yoluna koyabiliyor. Ama sizin borcunuzu niye başkası ödüyor yaşınız kaç bilemiyorum. Maddi olarak bağımsız biri olmadan kendi mutluluğunuzu yakalayamazsınızBeni anlayan tek kişisinizaynen ben de öfke sorunu yarattı kendisi narsist youtube da bir sürü videosu var yaşayanlar anlar
Youtube da bir sürü video var canım psikologlar anlatıyor sanırım siz çok geri kalmışsınız
Youtube da bir sürü videosu var psikologlar anlatıyor siz sanırım çok geri kalmışsınız
Cahil misin o videolar sayesinde bir sürü insan bilinçlendi milyon kişi izliyor. Neyin ne olduğunu biliyor senin gibiler de parasızlıktan psikoloğa gidemeyip youtube videolarını da izlemetip kendini geliştirmeden herşey den bi haber yaşayıp ölün gidin tayyipçi tayfalar cahil kalasınızO zaman her youtube videosu izleyen teşhis koysun. Ne gerek var psikologa
Sadece para konusun da değil herşey de böyle beni öfkelendirmek için yapıyor normalde sakin biriyimAnneniz hep mi böyle yoksa sadece sizin borcunuz olan para da mı böyle yapıyor ?
Önce kendinden başlaOzmn video izleyerek bende kalp ameliyatı yapayım madem
Kendi param.Benim ailemde de sorunlu kişiler var ama bu durum bizi de sorunlu hale getiriyor. Bu yüzden terapi aldım ve kişisel gelişimime odaklanıyorum. O vakitten sonra insan bu meseleleri yoluna koyabiliyor. Ama sizin borcunuzu niye başkası ödüyor yaşınız kaç bilemiyorum. Maddi olarak bağımsız biri olmadan kendi mutluluğunuzu yakalayamazsınız
Belki bilerek yapmiyordur da anlamakta zorlanıyordur. Benim annem de böyle bin defa anlatırım anlamış gibi yapar iki dakika sonra yine ilk dediğini soyler. Ben de bazen tahammül edemiyorum uzaklaşıyorum ya da konu kapatıyorum. Sizi anlıyorum çok yorucu ama kasıtlı yapmiyordur belki de anlamaya çalışın derim.Sadece para konusun da değil herşey de böyle beni öfkelendirmek için yapıyor normalde sakin biriyim
Bu üye halis midir?Cahil misin o videolar sayesinde bir sürü insan bilinçlendi milyon kişi izliyor. Neyin ne olduğunu biliyor senin gibiler de parasızlıktan psikoloğa gidemeyip youtube videolarını da izlemetip kendini geliştirmeden herşey den bi haber yaşayıp ölün gidin tayyipçi tayfalar cahil kalasınız
Beyin nakli şart canım sana acilen
E biz cahiliz siz çok akıllısınızda video izleyip niye annenizi tedavi etmiyorsunuz gelip bizim gibi cahillere anlatıyorsunuz? Biz cahiliz çözüm bulamayız sıkıntımız olunca bilime sığınıyoruz kusura bakmayınCahil misin o videolar sayesinde bir sürü insan bilinçlendi milyon kişi izliyor. Neyin ne olduğunu biliyor senin gibiler de parasızlıktan psikoloğa gidemeyip youtube videolarını da izlemetip kendini geliştirmeden herşey den bi haber yaşayıp ölün gidin tayyipçi tayfalar cahil kalasınız
3 5 cahil hariç 1 kişi anladı içimemi atayım tabi ki anlatacam ne için var burası hayırdır mk?E biz cahiliz siz çok akıllısınızda video izleyip niye annenizi tedavi etmiyorsunuz gelip bizim gibi cahillere anlatıyorsunuz? Biz cahiliz çözüm bulamayız sıkıntımız olunca bilime sığınıyoruz kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?