Para yüzünden kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ki sakinmişsiniz yapmayın Allah aşkına madem anneniz tü kaka kötü o zaman kendi işinizi kendiniz yapın annenizden bankaya para yatırmasını beklemeyin
Kredi kartı onun

Akli başında bir insan annesinin elini yolmayacagini Hele de bu sebepten oturu düşünmüyorum. Paraları yan yana dizeydiniz 1 den 10 a kadar sayaydiniz. Bu yuzden psikiyatrist yolunu onerdim
Canım saydım diyorum anlaman kıt mı ? Kendisi de gördüğü halde inkar etti bilerek yapıyor

Annenizi elini yolanda siz içine şeytan kaçan anneniz siz iyi olduğunuza eminmisinizzzz anne yi yolmak.ne demek yaa birde buraya yazıp size teselli verilmesini falan beklemeniz

Canım saydım diyorum anlaman kıt mı ? Kendisi de gördüğü halde inkar etti bilerek yapıyor
Hııı evet anlamam kıt ya cevap yazarken bile cevabiniz ofke kusuyor. Birseyleri kanitlama ve hakli cikma derdindesiniz. Anneniz de sizin gibiyse en azindan ikiniz icinde bir cozum onerdim. Sakin olun biraz

Annenizin narsistliği sizde öfke kontrol sorunlarına yol açmış. Normalde böyle bişiy yaşayan böyle tepkiler vermez. Boşverin haklı çıkmak zorunda değilsiniz pek muhatap olmayın

Reactions: 444
Yahu bu ne? Bir komşuyu veya babanızı çağırın, say bakalım kaç para var burda deyin, ona göre ilerleyin. Alt tarafı 1den 10 a kadar sayacaksınız.

Diğer yöntemler: 100 lük banknotları aşağıdan yukarı 3 sıra, soldan sağa 3 sıra olarak dizin, fazladan bir yüzlük boşta kalıyorsa 1000 tl dir, 3e 3 hepsi yerleşiyor ve hiç banknot artmıyorsa 900 tl dir.

Paraları sıralayın yanyana foto çekip sosyal medyada anket yapın burda bin mi var 900 mü diye (gerçi pisliğine diğer cevabı verenler çıkar, vazgeçtim anketi yapmayın)

Bakın birincisi bu bir sizin borcunuz kadın yatırıyor diye ellerini yolmak yerine ellerini öpmen gerekiyor ikincisi de konuyla bağımsız olmak üzere Geçenlerde Ben de annemin Kalbini kırdım onu üzdüm ve gerçekten günlerce işim gücün rast gitmedi anneye yapılan gerçekten insana dönüyor iyilik de dönüyor kötülük de dönüyor bu zamana kadar da annemi bütün üzdüğüm günler için çok pişmanım artık o kadar dikkat ediyorum ki benim annem de çok sinirli kadındır benimle dalga geçer günlerce suçum olmadı halde küser sürekli eleştirir Ama ona rağmen sabretmeye çalışıyorum Çok sinirlensen bile annenin üzme lütfen

Ruh ve Sİnir hastalıkları Hastanesine kapatılmalı diye görünüyor... sizin teşhis bu.Hem etrafınıza zarar veriyorsunuz

Annenizin narsistliği sizde öfke kontrol sorunlarına yol açmış. Normalde böyle bişiy yaşayan böyle tepkiler vermez. Boşverin haklı çıkmak zorunda değilsiniz pek muhatap olmayın
Beni anlayan tek kişisiniz aynen ben de öfke sorunu yarattı kendisi narsist youtube da bir sürü videosu var yaşayanlar anlar

Ya bırak görende milyon para var da onu sayıyor sanacak. 1000 TL çok para değil aklı başında insanım sayamamak için kör ya da aptal olmak lazım.

Tövbeler olsun paralari yan yana koyup saysaydiniz daha az uğraşırdinız hem ikinizde ikna olurdunuz kaç para olduğuna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…