Kredi kartı onunİyi ki sakinmişsinizyapmayın Allah aşkına madem anneniz tü kaka kötü o zaman kendi işinizi kendiniz yapın annenizden bankaya para yatırmasını beklemeyin
Canım saydım diyorum anlaman kıt mı ? Kendisi de gördüğü halde inkar etti bilerek yapıyorAkli başında bir insan annesinin elini yolmayacagini Hele de bu sebepten oturu düşünmüyorum. Paraları yan yana dizeydiniz 1 den 10 a kadar sayaydiniz. Bu yuzden psikiyatrist yolunu onerdim
OYununa gelmeniz sizin zayıflığınızKendisi de gördüğü halde inkar etti bilerek yapıyor
Hııı evet anlamam kıtCanım saydım diyorum anlaman kıt mı ? Kendisi de gördüğü halde inkar etti bilerek yapıyor
Googledan mi bakip teshis koydunuz?yoksa klinik olarak ispatli mi bu rahatsizlik?Psikiyatristlik durum yok annem narsist asıl kendisinin gitmesi gerek
Aneniz olsam bir daha zırnık koklatmam size bu nedir yahu?Kredi kartı onun
Beni anlayan tek kişisinizAnnenizin narsistliği sizde öfke kontrol sorunlarına yol açmış. Normalde böyle bişiy yaşayan böyle tepkiler vermez. Boşverin haklı çıkmak zorunda değilsiniz pek muhatap olmayın
Youtube da bir sürü video var canım psikologlar anlatıyor sanırım siz çok geri kalmışsınızGoogledan mi bakip teshis koydunuz?yoksa klinik olarak ispatli mi bu rahatsizlik?
Youtube da bir sürü video var canım psikologlar anlatıyor sanırım siz çok geri kalmışsınızGoogledan mi bakip teshis koydunuz?yoksa klinik olarak ispatli mi bu rahatsizlik?
Youtube da bir sürü videosu var psikologlar anlatıyor siz sanırım çok geri kalmışsınızHangi eğitiminizle koydunuz bu tanıyı?
Ya bırak görende milyon para var da onu sayıyor sanacak. 1000 TL çok para değil aklı başında insanım sayamamak için kör ya da aptal olmak lazım.Yahu bu ne? Bir komşuyu veya babanızı çağırın, say bakalım kaç para var burda deyin, ona göre ilerleyin. Alt tarafı 1den 10 a kadar sayacaksınız.
Diğer yöntemler: 100 lük banknotları aşağıdan yukarı 3 sıra, soldan sağa 3 sıra olarak dizin, fazladan bir yüzlük boşta kalıyorsa 1000 tl dir, 3e 3 hepsi yerleşiyor ve hiç banknot artmıyorsa 900 tl dir.
Paraları sıralayın yanyana foto çekip sosyal medyada anket yapın burda bin mi var 900 mü diye (gerçi pisliğine diğer cevabı verenler çıkar, vazgeçtim anketi yapmayın)
Tövbeler olsunÇok sinirliyim bankaya borcum vardı 1000 TL annem yatıracaktı parayı 10 kere saydık annem sayıyor 900 TL diyor ben sayıyorum 1000 TL resmen aklımla dalga geçiyor gözünün önünde saydım 1000 TL olmasına rağmen kendisi de sayıyor eksik çıkıyor çığlığı kopardım evde elini yoldum sinirden hep böyle şeyler yapıyor şeytan kaçmış gibi içine
o muhtemelen bu davranışın sürekli tekrarlamasından kaynaklı bi patlama ben öyle anladımParayı yanlış saydı diye çığlık atıp annenin elini mi yoldun? Daha ziyade senin içine şeytan kaçmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?