Param yattı ama bi sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet görmüş oldum teşekkür ederim
görmüş oldunuz da

konuya "altının gramı o zaman kaç liraydı şimdi oldu bilmem kaç lira " diye bir girişiniz var, yani direkt her an hesap kitap yapan kafayı parayla bozmuş memur tipi çiziyorsunuz. gerçek hayatta da böyleyseniz 1- normal insanlar size uyuz olur 2- "oo cimri memur kız, hemen kapayım" diyerek sizin paranızla geçinip kendi parasına dokunmamak hesabı yapacak erkekler olur etrafınızda, haberiniz olsun yani.

onun dışında devlette kimse kimsenin işini yapmaz, takip de etmez hele hele parasını şakasınız herhalde.

siz iyi ki sadece maaş alıyorsunuz.... devlete iş yapıp ödeme almaya çalışsanız Allah korusun katil filan olursunuz

Sekreter deseydi ki ayyy çok özür dilerim hata etmişiz nasıl sizin gibi birinin maaşı eksik yatar nasıl böyle bir hata yaparız ne olur bizi affedin o zaman tatmin olacaktınız galiba
İnsanlar yaptıkları hatayı büyütüp size mahçup olmadılar diye bu kadar hırs yapılmaz
İş bu yanlışta olur eksikte anlarsınız zamanla insanız sonuçta kafa dalar hasta olursun olur yani abartmayın

Yok normal hayatta cimri değilimdir. Elim çok açıktır. Ama hak hukuk konusunda aşırı takıntılıyımdır Dogum haritama baktırmıştım bi ara orada bile çıkmıştı ciddwn ben en çok sekretere yapılsa aynı tavrı Mİ takınacaktı onu merak ediyorum arkadaşıma sordum diyo ki saçmalama o kendi maaşını ek ödemeleri vs vs en ilk yatırıyordur öyle bişey olur mu onun başına tabiki gelmez. Yaşadığımı yaşasın istiyorum sırf para da değil sürecin ilerleyişi karşısındakinin tavırları vs vs ne eksik ne fazla

Ayrıca size kim altın al Birikim yap diyosa acayip baskı kurmuş üstünüzde yoksa sürekli altına endekslemekte saçma
Neden dolar Euro sterlin Japon Yeni falan değil

Dalgınlık olmuş kusura bakmayın bu tip hatalar arada olabiliyor. Dilekçe yazalım birkaç haftaya yatar mutlaka merak etmeyin demek farklı hata olmuş böyle bişey 10 yıldı bir oluyor dilekçe yazış bekleyelim deyip ben bugum sorduğumda üst mevkiyi araması ve oradaki kişinin hıı yazıyı gönderelim demesi farklı bence

Yaşadığımı yaşasın istiyorum sırf para da değil sürecin ilerleyişi karşısındakinin tavırları vs vs ne eksik ne fazla
25-26 yasinda bir kadin icin fazla drama queen degil misiniz sizce de?

Yasadigimi yasasinmis, sanki bes aylik maasinizi iceride birakip tazminatinizin da ustune konup isten cikardilar. Alti ustu ek odemeniz aksadi, on gun gec aldiniz. Vallahi erken yaslanirsiniz, yapmayin bu kadar takinti.

Tamamdır sağolun

Memur arkadaşlarım,bacılar,kardeşler,peki bu tarz insanların atamasını nasıl yapıyorlar yahu? Devlet naaptığının farkında mı acaba? Özel sektörde böylelerine ip takıp oynatırlar,yıllarca gülerler suratına karşı. Hayretler içerisinde izliyorum bazı memur arkadaşları yaa

özel sektörden kurtulmak istiyorsanız neden KPSS yoluna girmiyorsunuz ki?

Ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta o da var. Ayrıca sinirimi bozan şey sekreter sürecin takipçisi değildi ben bugun sorunca yazı gönderilmiş
Ne ödemesi mesela??? Kredi kartı deseniz hemen 15 inde mi ödeniyor? Kesinlikle cookk abartıyorsunuz hem de cookk.. olmuş bi yanlışlık düzeltilmiş,ne bekliyorsunuz sekreterden sizden özürler dilemesini,af beklemesini mi

Kusura bakmayın dalgnlıkla böyle bişey olmuş dilekçe yazarız birkaç haftaya hesabınıza mutlaka yatar merak etmeyin memuriyetinizde ilk aylarınız ama bunlar olabiliyor demek farklı bir hata olmuş 10 yilda bir oluyor dilekçe yazıp bekleyeceğiz demek farklı olsa gerek

Siz sekretere takmışsınız resmen. Herkes böyle uzun uzun konuşmayı, açıklama yapmayı sevmeyebilir, hata olmuş düzeltmiş. Ben de devlet memuruyum,ek dersimde hata oldu kaç ay sonra düzeltildi, hicbir sekilde aklima yok altından yok ödemelerdeki faizden oluşabilecek kayıp aklima bile gelmedi. Tüm samimiyetimle söylüyorum çok fazla abartıyorsunuz,kendinize zarra

Sekreter sizin memuriyette ilk aylarınız olduğunu neden bilsin, bilse bile neden bunu size "aa yazık bilmiyor demek ki" modunda söylesin? Gönlüm eylensin istiyorsunuz da ülkedeki doktorların bile 5 dakika muayene süresinin olduğu bi yerde kendinize çok fazla zaman harcansın istiyorsunuz, o da memuriyetinizdeki ilk aylarınız sebebiyle herhalde.

Hayatı böyle ciddiye almaya devam ederseniz sizi çok üzerler tamam ben de bazı aksilikler olunca telaslanıp panik olurum da öyle yok yaşadığımı yaşasın, sürüm sürüm sürünsün bir kusura bakmayın demesinler falan

Yok istemiyorum ki kurtulmak
Sadece atanmayı isteyen pırıl pırıl zeki insanlar var,onlara çok üzüldüm sizi tanıyınca
Ben de size üzüldüm açıkçası hem merak ediyorsunuz nasıl girildiğini hem de o yol konusunda hiçbir fikriniz yok gerçekten beni salın ya çok garipsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…