- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.329
- 498
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Yok içime atıp burda konu açıyorum burda da linçleniyorum. Burada yorum yapan her kişinin başına bu tip bir şey gelse demek ki herkes sinirleri alınmış bir şekilde davranacak
Anladım ben bu özür dilememe olayını bilmiyordum çok çok garip geldiKaç konudur şu sayfaları okurken giden zamanım 300-400 tl den fazla eder sanki. Sizin için de öyledir. Devlet kimseden özür dilemez sehven der geçer. Burada sekreter devleti temsil ediyor ona göre iş bitti ödeme alındı. 15 gün önce tam alsaydınız diğerleri eksik alsaydı altın çakılsaydı farkı devlete verecek miydiniz?
Ben 10 sene olacak devletten alacağımı güç bela geçen sene aralık ayında aldım 10 sene önceki alacağımın %9 faizi eklenmiş. Şu an iki asgari ücret etmiyor o zaman 15 maaş ediyordu. Böyle olsa kalp krizi geçirir saçlarınız beyazlardı. Konuyu mesaja kapasa keşke adminler
Ben zaten ona aynen dediğiniz gibi 1 hafta geçtikten sonra sordum. Burada konu açmam sürekli ona sorduğum anlamına gelmiyorBaşıma gelse ilgili kişiye sorarım benimki yatmamış derim o da bakalım edelim tamam yatacakmış dediğin de darlamam en fazla bir hafta sonra acaba ne oldu bilgi var mı diye sorarım. Böyle sabah akşam 7/24 durmadan onu düşünemem
Herkes her şey hata yapabilir, sorun çıkabilir sistem de aksama olabilir hayat yani bu
Aslında isteğim şu okurdu çok dürüstçe söyleyeceğim kendisinin aynı miktar yatmasın, arkadaşlarıyla konuşurken öğrensin, iletişim kurduğu kişi aa hayır 10 yolda bir oluyor desin, dilekçe yazdım kalanı bilmiyorum desin, haftaya yatar diye geçiştirilsin. Kendisi benim kadar dış dünyaya karşı sakin kalabilecek mi? (Dipnot ben Öfkemi burada yaşıyorum)
Ben sizi rahatlatacak çözümü buldum sanırım.Aslında isteğim şu okurdu çok dürüstçe söyleyeceğim kendisinin aynı miktar yatmasın, arkadaşlarıyla konuşurken öğrensin, iletişim kurduğu kişi aa hayır 10 yolda bir oluyor desin, dilekçe yazdım kalanı bilmiyorum desin, haftaya yatar diye geçiştirilsin. Kendisi benim kadar dış dünyaya karşı sakin kalabilecek mi? (Dipnot ben Öfkemi burada yaşıyorum)
Önemli olan sormanız değil aslında bunu kendinize dert ediyorsunuz. Her konuda böyle misiniz yoksa o paraya mı çok ihtiyacınız vardı ya da gecikmesi sizi çok mu zor duruma düşürdü? Biraz fazla takıyorsunuz gibi hayatınız çok zor olmalıBen zaten ona aynen dediğiniz gibi 1 hafta geçtikten sonra sordum. Burada konu açmam sürekli ona sorduğum anlamına gelmiyor
Yok havadan gelen para değil. 15 ekimde totalde x birim yattı diyelim. Şimdi 15 kasımda yine aynı x birim bekliyordum planlarım buna göreydi bu 8 bin dolayısıyla x birimden eksik yattı. Adı ek ödeme olabilir ama her ay total yatan x birim hep aynıGeçen gün "beni terkeden sevgilim de birini çok sevsin, o kız da bakire olmasın, sonra başkalarıyla aldatsin, çocuğa hakaretler etsin, onu küçümsesin, benim başıma gelenin aynısini birebir yaşasın" diye konu açan biri vardı. Ne iyi kanka olursunuz.
Sekreter kaç yıllık çalışansa emin ol daha fazlasını yaşamıştır. Böyle basit şeylere bunca büyük tepkiler vererek yaşanmaz ki, size de yazık.
Maaşınız eksik yatsa yine hak vereceğim ama havadan gelen para
Benim önerim de yapı kredi 15 bin kredi veriyor yeni üyelere ,sıfır faizli. Onu alsin, gitsin 9 gram altın alsin. Her ay TL TL, sıfır faizle 6 ayda ödesin, kara geçsin.Ben sizi rahatlatacak çözümü buldum sanırım.
Yarın hemen gidip sekreterden 8 bin lira borç alıyorsunuz. Bu parayı 2 hafta işletip kazancı kendinize ayırıp sekiz bini sekretere geri veriyorsunuz. Bence şahane çözüm.
Hahahha bence de çok mantıklı gerçekten en adili bu olurdu…Ben sizi rahatlatacak çözümü buldum sanırım.
Yarın hemen gidip sekreterden 8 bin lira borç alıyorsunuz. Bu parayı 2 hafta işletip kazancı kendinize ayırıp sekiz bini sekretere geri veriyorsunuz. Bence şahane çözüm.
Bunun sekreterle alakası yök ki. Sekreterin tavrı beni en sinir eden şey inansanız da inanmasanız da. Hele bugun ben sorunca araması ve yazının o şekilde gönderilmesi gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Ben sormasam ohooo. Bi Hata yapıldıysa ki yapılabilir bunun telafisini takip etmek benim görevim olmamalı benceBenim önerim de yapı kredi 15 bin kredi veriyor yeni üyelere ,sıfır faizli. Onu alsin, gitsin 9 gram altın alsin. Her ay TL TL, sıfır faizle ödesin, kara geçsin.
Ancak öyle geçer hırsı
E oyle bir paradan haberiniz olmadigini, arkadaslariniza sorunca onlara yattigini ogrenince 8 bin tllik bir odemeden haberiniz oldugunu soyluyordunuz. Hatta sormasam o parayi ogrenmeyecektim diyordunuz.Yok havadan gelen para değil. 15 ekimde totalde x birim yattı diyelim. Şimdi 15 kasımda yine aynı x birim bekliyordum planlarım buna göreydi bu 8 bin dolayısıyla x birimden eksik yattı. Adı ek ödeme olabilir ama her ay total yatan x birim hep aynı
Buradan birisi cimere iskayet et demisti, o da tamam dedi. Adim gibi eminim sikayet etmistir.Sekreteri taramali tufekle yok edecektiniz. Noldu?
Ben zaten ona aynen dediğiniz gibi 1 hafta geçtikten sonra sordum. Burada konu açmam sürekli ona sorduğum anlamına gelmiyor
Bir tek bana yapılması hoşuma gitmedi örneğim 2-3 kişi olsa yine anlayacağım. Neden sırf bana oldu diye içimde onu dert edindim. Burada yazmadım onu ama. Onun dışında dediğim gibi sekreterin tavırları vs vs ve tabi ekonomik olarak hakkımın geçmesi ve hiçbir özür dilenmemesi total etkenlerÖnemli olan sormanız değil aslında bunu kendinize dert ediyorsunuz. Her konuda böyle misiniz yoksa o paraya mı çok ihtiyacınız vardı ya da gecikmesi sizi çok mu zor duruma düşürdü? Biraz fazla takıyorsunuz gibi hayatınız çok zor olmalı
Evet öyle bi konuşma geçti ama etmedim. Benim de anlık sinirlerimi içimde yaşamam normal bence insanız sonuçta? Gerçekten bazı yorumlara baya şaşırıyorum herkes çok tepkisiz kalırmış gibi yorum yapıyorBuradan birisi cimere iskayet et demisti, o da tamam dedi. Adim gibi eminim sikayet etmistir.
Amaaan kadın işlemlerini sıraya koymuştur yani, devlet memuru bunu mu takip edecek? Senin gibi beş kişiyi geciktirse kovacaklar mi? Onun için o kadar önemsiz bir şey ki.Bunun sekreterle alakası yök ki. Sekreterin tavrı beni en sinir eden şey inansanız da inanmasanız da. Hele bugun ben sorunca araması ve yazının o şekilde gönderilmesi gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Ben sormasam ohooo. Bi Hata yapıldıysa ki yapılabilir bunun telafisini takip etmek benim görevim olmamalı bence
Şöyle totalde ayrı ayrı şeyler örneğin a+B+C= x yatıyor ama bu a B C hep değişebiliyor bana 15 inde sadece a yattı ben herkese öyle sandım 8 bini arkadaşlarımla konuşunca öğrendimE oyle bir paradan haberiniz olmadigini, arkadaslariniza sorunca onlara yattigini ogrenince 8 bin tllik bir odemeden haberiniz oldugunu soyluyordunuz. Hatta sormasam o parayi ogrenmeyecektim diyordunuz.
Buradaki anlatiminiza gore zaten yatacagini biliyormussunuz?
Yoo tepkisiz kalmazdim. Mesela param yatmadiysa 1 hafta sonra fark etmez gununde fark eder, ertesi gun gider sorgulardim. Baktim 2 3 gun gecti hala param gelmedi yine gider sorardim.Evet öyle bi konuşma geçti ama etmedim. Benim de anlık sinirlerimi içimde yaşamam normal bence insanız sonuçta? Gerçekten bazı yorumlara baya şaşırıyorum herkes çok tepkisiz kalırmış gibi yorum yapıyor
Hayır ya 200 lirada olsam ohoo burda kimse beni anlamıyor ama olay tavırlar+ mağdur edilmem. Sonuçta kendisine eksik yatsa o da mağdur olacak ve hoşuna gitmeyecek. Ama bana yapılınca umrunda olmaması bi ara hallolur tarzı tavır takınması beni içten içe bilendirdiAmaaan kadın işlemlerini sıraya koymuştur yani, devlet memuru bunu mu takip edecek? Senin gibi beş kişiyi geciktirse kovacaklar mi? Onun için o kadar önemsiz bir şey ki.
Bu kafayla devlet dairesinde kanser olursun bence. Biraz sakin olmayi dene, onemseme. Memursun en az aldığın para belli yani. O paradan tasarruf edeceğin ikiyuz lira seni ne batırır ne yüceltir. Böyle küçük hesaplarda olma. valla ben de cimri biriyimdir, kendi cimriligimden utandım konularini okudukça
Çok yoruyorsunuz kendinizi. Size özellikle yapılan birşey yok, yanlışlık olmuş. Bu sizin değil de x birinin başına da gelebilirdi.Bir tek bana yapılması hoşuma gitmedi örneğim 2-3 kişi olsa yine anlayacağım. Neden sırf bana oldu diye içimde onu dert edindim. Burada yazmadım onu ama. Onun dışında dediğim gibi sekreterin tavırları vs vs ve tabi ekonomik olarak hakkımın geçmesi ve hiçbir özür dilenmemesi total etkenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?