Parayi harcamissin, en azindan yalan soyleme!


Ne kadar uzucu tabii ki doktor olma disinda farkli rolleri de var surekli hasta bakamazlar ama ne bileyim yardima muhtac birine o anda tek yardim edebilecek kisiyse insan nasil rahat eder ki cekip giderken?
 
Bence bu konuyu kapatin uzarsa can sıkılır sadakan olsun ama o adamla da bi daha muhatap olma sen.. Cok cirkin yaptigi

O kadar cirkin ki. Keske hic yasanmasaydi ben utaniyorum dunden beri sanki bir sey yapmisim gibi.
 
böyle doktorlar var gerçekten. Devlet hastanesinde gırnaa
 
9500 TL çok yüksek bir rakam ama ben afaki bulmuyorum açıkçası. Bir sürü hayvana bakıyorsunuz hepsi can... Benim aşırı bulduğum Bodrum' da bir lahmacun&ayrana 90 TL verenler! Ne paralar dönüyor fakir edebiyatı yapmış gibi olmayım ama! Sizin paranız hayvanlara gitmiş iyi bir amaçla bu yüzden eleştiremem sizi.
 
Iki tane kopegimizin ozel durumu var, ozel ilaclari var onlarla beraber 1500tl gidiyor her ay. En fazla 5000tl harcanmasi gerekiyordu diye dusunmustum ben. Kartin icinde 9500tl birakmistik.

daha düşük bir tutardır diye düşünmüştüm.yuh.araba alınır o parayla nasıl yemiş acaba.
 
bir lahmacun ayrana sanırım açlıktan ölsem o kadar vermem, büyük konuşmayayım da. Bir tek çocuğum için veririm o başka.

Bunun dışında da 9500 tl nin de çok büyük bir rakam olduğu kesin ülke şartlarında. Kaç aylıkmış ama bu onu kaçırdım ben.
 

Herkes parasini istedigi yere harcasa, kimse kimseye tepki gostermese keske..
Hepsi can hepsi kiymetli parayi gozum bile gormez onlarin ihtiyaci oldugunda. Sonucta onlarin sorumlulugunu almayi ben sectim, agizlari dilleri yok ki bana bundan sonra sen bana bakacaksin desinler
 

4 ay + acil durumlar icin birakmistim. 3 ay sonra dondum.
 
Haha ya zenginin mali zugurdun cenesini yorar. Bu kizcagiza da Allah maddi imkan vermis ama aile sevgisi vermemis herkesin imtihani kendine ya niye sıkıntı yapiyosunuz her seyi kk hatunlari
 
 
Haha ya zenginin mali zugurdun cenesini yorar. Bu kizcagiza da Allah maddi imkan vermis ama aile sevgisi vermemis herkesin imtihani kendine ya niye sıkıntı yapiyosunuz her seyi kk hatunlari

Onceden olsa uzulurdum ama artik guluyorum; babamin sevgi duydugu tek sey paralariydi.
Ben huzuru tercih ederdim para yerine.

Konu nasil benim maddi durumuma geldi ben de anlamadim. Herkesin geliri, ailesi farkli. Allah herkese daha cok versin.
 
Ama 9500 bin de yuksek bir rakam. Parayi calan arkadas alin teriyle calissa Turkiye sartlarinda en az yilin yarisi calisip emek vermesi gerekir. Ustelik o para hayvanlariniza ayrilmis butce. Parayida hemen harcamis bu hayvanlar ne yiyip ice cekti 4 ay. Belki hayirli oldu ani donusunuz. Kendisine hayvanlarimin Ilaci ve mamasi icin paraya ihtiyacim var. Lutfen iade eder misin? Diye sormalisiniz bence.


Acaba hayvanlara yemek artigimi verecekti? Cok yazik.ilaclarida alinmamis olacakti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…