Parayi harcamissin, en azindan yalan soyleme!

Şu an yapabilceğiniz tek şey o kişiyle ilişkinizi kesip bundan ders almak ...

Malesef keske hic bu duruma dusurmeseydi bizi de kendisini de

Ben acil durumlar icin de para birakmistim. Hicbir acil durum yasanmadi. Neredeyse harcamasi gereken paranin 2 kati gitmis, kendi paramin hesabini sormak hakkim diye dusunuyorum.

Ben de kimseyi kirmadan cevap vermeye calistim ama maddi durumumun bu kadar irdelenmesinden hoslandigimi soyleyemem.

Calmak deyince cok kotu oluyorum,kime guvenecegiz

Malesef keske hic bu duruma dusurmeseydi bizi de kendisini de

Ben acil durumlar icin de para birakmistim. Hicbir acil durum yasanmadi. Neredeyse harcamasi gereken paranin 2 kati gitmis, kendi paramin hesabini sormak hakkim diye dusunuyorum.

tabiki hakkınız, ben şöyle düşündüm, kendisi için belki önemli bişey oldu, sizinde geç geleceğinizi düşünerek harcadı. Sonra yine ekleme yapacaktı sizinkine belkide. mahcupluk hissetmiş ondanda doğruyu söyleyememiş. Ondan dolayı öyle söyledim, neyse yapacak bişeyiniz yok sanırım artık, kızın kendi vicdanına kalmış geri vermek vermemek.

[QUOTE="BenIpek, post: 36745107, member: 1ay be birkaç kedi köpek bakımına bile 4500 tl harcandığı bir ülkede asgari ücret sınırını şiddetle kınıyorum.. konuyu dağıtmak istemem ama aklıma geldi.

Demek ki bu tür hayvanları ancak durumu iyi olan insanlar besleyebilir. Demek ki asgari ücretle geçinen insanların bile besleyeceği hayvan türleri belli.[/QUOTE]
:) konuyu okurken icimden gecenler tam da boyle..

Kadin degil erkek hem de nisanlimin arkadasi o yuzden o konussa daha iyi olurdu diyorum.
Keske dediginiz gibi ihtiyacim var deseydi, helali hos olsun derdik ikimiz de. Ustune yalan soylemesi tam bir hayal kirikligiydi.

Aynen oyle keske elimden daha fazlasi gelse.
Hesap dokumunu mail attigim halde ayni seyleri tekrarliyor. Ben ne yapacagimi bilemedim. Nisanlimin halletmesi gerekiyor o da bosver diyor.

Ben olsam asla boşvermem. 100-200 neyse de 4500 nedir yahu, evxillerin 3 aylık masrafı yani ne cüretle alabilir aldıysa neden söylemez de inkar eder bilemedim.

Ben olsam asla boşvermem. 100-200 neyse de 4500 nedir yahu, evxillerin 3 aylık masrafı yani ne cüretle alabilir aldıysa neden söylemez de inkar eder bilemedim.

Beni de cileden cikaran bu zaten.
Deseydi ki ihtiyacim var sorun yapmazdik bu kadar. Helali hos olsun derdik.

Topluma gore marjinal ama konu sahibinin normlarinda normal elestirmek yersiz bence zaten

Allah herkese daha cok versin. Ben gercekten maddi durum konusundan uzaklasilmasini rica ediyorum artik.
Oradan uzaklaşırsak konuşacak başka bir şey kalmıyor ki. Yani uzun uzadıya konuşulacak bir konu değil. Adamın yaptığı yanlış; ana fikir bu.

Yapılması gereken: konuşmak.

Çıkarılacak ders: fazla güvenmemek insanlara.

Teşekkür: hayvan sevgisi.

Hayvan beslemenin maddi bir ölçüsü yok ayrıca.
Kendi yediği yemekten verip köpek besleyen de var özel mama, şampuan, yatak alıp besleyen de. Herkesin gücü neye yetiyorsa yani. Vay sen nasıl bu kadar harcadın demek ne derece mantıklı. O kadar kazanmış o kadar harcamış kendisini bağlar. Kendi sorumluluğundaki bir canlıya en özenli şekilde bakmak da gayet güzel bir şeydir.

Anladiginiza cok sevindim.
Keske elimden daha fazlasi gelse de daha iyi bakabilsem. Agizlari dilleri yok, sorumluluklarini almayi ben sectim, elimden geleni yapmak da benim gorevim.

Anladiginiza cok sevindim.
Keske elimden daha fazlasi gelse de daha iyi bakabilsem. Agizlari dilleri yok, sorumluluklarini almayi ben sectim, elimden geleni yapmak da benim gorevim.
Bende de 7 tane papağan var canlarım onlar benim. Birine bir şey olsa aklım çıkıyor. Yasak gelmeden önce yurt dışından yem getirtebiliyordum o yüzden az çok anlayabiliyorum. Onlar için harcanan paraya acımıyorum şahsen çünkü bakmayı ben seçmişim ve olabildiğince iyi bakmak da benim görevim.

yine söylüyorum herkesin parası maddi gücü kendini bağlar nokta
burda bence tartışmamız gereken konu paranın geri alınabilmesi için izlenecek yöntemler olmalı. mesela arkadaşın nişanlısı nasıl arkadaşıyla konuşmaya ikna edilir, neler söylenebilir gibi..

Benim ne kadar para harcadigim, aylik gelirim, aile sirketimizin durumu falan da konuya yardimci olacak seyler degil ki.

Diger konularda haklisiniz konustugum halde inkar etmesi beni delirtti zaten ondan sonra konu actim. Nisanlim uyansin ciddi ciddi konusacagim. Bu konudaki rahatligi yuzunden ona da cok kizdim.

Cok sagolun anlayisiniz icin.
Mesela bu konudaki bir yorum cok ihtiyacima yarardi. Ben sert cikamiyorum bu konuyu konusmaya bile utaniyorum.

Nisanlim da rahatliktan olecek. Bosver kendini uzme olan olmus diyor. Konus diye baski yaparsam bizim de aramiz bozulacak. Ilk defa bir konuda bu kadar farkli dusunuyoruz ve ben ilk defa nisanlima kizdim. Sinirlendigimi gorunce uzuldu o da ben sen canini uzme diye dedim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…