- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ne bilim anacım hiç don incelemedimEşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi
Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin
Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
Uğraşma ne ile uğraşıyorsan işte. Yabanelmacım haklı, donlar senden masum.Bu konuyla ne alakası var onun, o konu kapandı bitti. Ben şu an başka birşeyle uğraşıyorum. Neden çarpıtıyorsun
Valla normal mi değil mi bilmem. Görmezden gelirim, hemen atarım makineye.Ay konu sahibi paranoyak da bu da hiç normal değil bence
Psikiyatrist önerdim işte bundan ala yardım mı olur?Tamam et o zaman yardım
Yaklaşma ile ancak ereksiyon olur ve zevk suyu gelir. Zevk suyu renksizdir, iç çamaşırında ıslaklık olarak leke yapar.Kafamda bir sürü şey film şeridi gibi
Üzerini çıkarmadan belki yakınlaştı, pantolonunu çıkarmadan.
Enfeksiyon kapsa evde giydiği kıyafetlerde de olurdu bence
Ciddi anlamda yardım almayı düşünmelisiniz.Kafamda bir sürü şey film şeridi gibi
Üzerini çıkarmadan belki yakınlaştı, pantolonunu çıkarmadan.
Enfeksiyon kapsa evde giydiği kıyafetlerde de olurdu beni
Ooo bir “kişi kendinden bilir işi” vakası daha.Pembegülcüm eşinin donlarina gösterdiğin hassasiyeti işyerindeki "abiye" de gösterseydin keşke.
Günlerce onunla ilgili yazıp, sabah akşam onu düşünmezdin.
Kocanin donları senden daha masum kabul edelim şimdi.
Donu isteyip incelemeye yollamanız gerekirdiPsikiyatrist önerdim işte bundan ala yardım mı olur?
Kişi kendinden bilir işi diyorum.Ne alaka
Eşin de normal değil bence.Niye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor
Görmedim valla. Benim kocam temiz titiz, don değiştirme sıklığı kk’da viral olmuş adamdırDonu isteyip incelemeye yollamanız gerekirdi
Öyle dilden konuşması kolay hanımefendi
Siz hiç kocanızın donunda beyaz leke gördünüz mü?
Hale bağa bunu neden yapıyosunOoo bir “kişi kendinden bilir işi” vakası daha.
Onu bende biliyorum, ben şu anki durumdan bahsediyorumPsikiyatrist önerdim işte bundan ala yardım mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?