- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Benim de aklıma aynı şey geldi amacını belli etmeye çalışmış ben olsam asla gitmezdimAşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
Kızlar benim aklıma o gelmemişti açıkçası ama siz öyle deyince bi acaba dedimBenim de aklıma aynı şey geldi amacını belli etmeye çalışmış ben olsam asla gitmezdim
Canım benim ilk aklıma gelen o oldu.Kızlar benim aklıma o gelmemişti açıkçası ama siz öyle deyince bi acaba dedim
Valla galiba bende fesatım öyle düşündüm...Aşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
Çok abartiyorsunuz bence sizde adamın bir sakasini bile kaldiramiyorsaniz ne diye ilişki yaşıyorsunuzKızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?