Pasaklı Gelme

Kesinlikle gitmezdim sorarsadacmillet benim gibi pasakli birini yaninda gorurse klasın sarsilmasin diye gelmedim dersin

O kimmis ya saka bile yapsa oyle dengesiz saka yapan biriyle muhattap olma

Boyle cok bilmis insanlari inceleyen herseye kulp bulan titizlik adi altinda dengesizlik yapan haddini asan agzindan cikani bilmeyen insanlara zaman ayirma. Egosu tavan belli ki suslensen de kendini begendirmeye calisiyo der basak burcu olma olasiligi hiissettim. Hic gitme bence, ama icinde kalacaksa git ama bu adam seni her halinle sevecek bi adam deil kendine bakamadigin zamanlar oldugunda begenmeyecek bu da aklinda olsun

Çok abartiyorsunuz bence sizde adamın bir sakasini bile kaldiramiyorsaniz ne diye ilişki yaşıyorsunuz

Kendi bir tişört bi pantolon çekecek altına. Belki yüzünü yıkamayı, deodorant sürmeyi bile akıl edemeyek, tısır tısır kokacak.
Saçını eliyle şöyle arkaya atıp gelecek bir de çiçek gibi hazırlanmış, günler öncesinden düşünmüş, ayna önünde onun için hazırlanmış mis gibi kızlara bu patavatsızlığı kendine hak görecek.
Pes!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…